Şimdi Ara

gelecekte internet nasıl olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önce bir göz atın.http://forum.donanimhaber.com/m_10937812/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

Geçenlerde bir arkadaşımız İstanbul Erenköy Telekom'dan aldığını iddia ettiği bilgiyi burada yazmıştı. Sözü geçen yazıda 2008'de 2048 kbps'nin limitsiz olarak 29 ytl olacağı zikrediliyordu. Kafanızın daha fazla karışmaması adına, geçirdiğimiz tüm tarife değişikliklerini ve 6 GB kotalı 1024'ü 6 ay limitsiz gibi kullanma kampanyasını haftalar öncesinden bizlere duyuran @nemecek'ten alıntı yaparak duyuruyorum.
    quote:

Orijinalinden alıntı: nemecek
    Böyle bir şey yok... Kesin ve Net.
    Yüksek hızlarda büyük indirimler yapılacak ancak telafuz edilen rakamlar hayal...

İnsanları daha fazla yanıltmanın bir anlamı yok. Ana merkezden haber gelmedikçe küçük müdürlüklerin bunları bilmesi zaten mümkün değil.

Saygılar...

daha 2008 olacak hiç bir değişiklik yok.bakır kabloların kapasitesi belli.hemen bugun bir altyapı çalışmasına başlansa en az 2-3 yıl sürer.gelecekte ne olacak.2010 da hala kotayla mı uğraşıcaz.bence bir gün türkiyede büyük bir deprem yada savaş olucak o zaman tüm alt yapı yeniden kurulacak.yoksa bu gidişle türk telekomun bu konuda bir şey yapacağı yok gibi.tek çare wi max ama ondan da bir haber yok.telekominikasyon kurumuyla tt el ele vermiş türkiyeyi bilişimde geri bırakmak için çalışıyor adeta.hayatında dial up tan başka bir şey görmemiş dünyadan haberi olmayan daha yeni adsl bağlatısıyla tanışmış insanlar buna da şürkredecektir zaten ben buna alıştım.

• quote:

Orjinalden alıntı: strafer

önce bir göz atın.http://forum.donanimhaber.com/m_10937812/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

Geçenlerde bir arkadaşımız İstanbul Erenköy Telekom'dan aldığını iddia ettiği bilgiyi burada yazmıştı. Sözü geçen yazıda 2008'de 2048 kbps'nin limitsiz olarak 29 ytl olacağı zikrediliyordu. Kafanızın daha fazla karışmaması adına, geçirdiğimiz tüm tarife değişikliklerini ve 6 GB kotalı 1024'ü 6 ay limitsiz gibi kullanma kampanyasını haftalar öncesinden bizlere duyuran @nemecek'ten alıntı yaparak duyuruyorum.
    quote:

Orijinalinden alıntı: nemecek
    Böyle bir şey yok... Kesin ve Net.
    Yüksek hızlarda büyük indirimler yapılacak ancak telafuz edilen rakamlar hayal...

İnsanları daha fazla yanıltmanın bir anlamı yok. Ana merkezden haber gelmedikçe küçük müdürlüklerin bunları bilmesi zaten mümkün değil.

Saygılar...

daha 2008 olacak hiç bir değişiklik yok.bakır kabloların kapasitesi belli.hemen bugun bir altyapı çalışmasına başlansa en az 2-3 yıl sürer.gelecekte ne olacak.2010 da hala kotayla mı uğraşıcaz.bence bir gün türkiyede büyük bir deprem yada savaş olucak o zaman tüm alt yapı yeniden kurulacak.yoksa bu gidişle türk telekomun bu konuda bir şey yapacağı yok gibi.tek çare wi max ama ondan da bir haber yok.telekominikasyon kurumuyla tt el ele vermiş türkiyeyi bilişimde geri bırakmak için çalışıyor adeta.hayatında dial up tan başka bir şey görmemiş dünyadan haberi olmayan daha yeni adsl bağlatısıyla tanışmış insanlar buna da şürkredecektir zaten ben buna alıştım.

bncede hiç birşey olmicak nerde fiberoptik kablolar hem onları yerleştirmek o kadr kolaymı 2-3 yıl deil en az 5 yıl da döşerler onları
    ttnet

• Arkadaşlar bununla ilgili bir topic var orada son gelişmeleri verdim somut bir adım atmaya çalışıyoruz.

http://forum.donanimhaber.com/m_11104256/tm.htm
  • benim üzüldüğüm şey artık kendim değil ülkemin durumu her ay kota yı 3-4 gb geçtiğim için çatır çatır parasını ödüyorum ama artık bütün dünya bize bir taraflarıyla gülüyor biri buna dur demeli..
  • quote:

Orjinalden alıntı: strafer

benim üzüldüğüm şey artık kendim değil ülkemin durumu her ay kota yı 3-4 gb geçtiğim için çatır çatır parasını ödüyorum ama artık bütün dünya bize bir taraflarıyla gülüyor biri buna dur demeli..

Bizde bunun için uğraşıyoruz ama malesef biz öyle bir halkızki bir sorunla kerşılaştığımızda mücadele etmek yerine oturup ağlamayı tercih ediyoruz.Ama umarım işler yolunda gider bu davayı açarız.Kazanamayacağımız kesin.Ama AİHM ye taşıma hakkımız var orada kazanma şansımız oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.