Şimdi Ara

Gelecekbenim.com tercih robotu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gelecekbenim.com bu sene güzel bir uygulama yapmışwww.gelecekbenim.com/tercihrobotu na girip üye oluyoruz sonra istediğimiz bölümü seçip siteden hesapladığımız puanlı yazıyoruz. Ve tolerans için %kaç istiyorsak yukarı bölümlerin filtrelenmesini ayarlıyoruz ve karşımıza gelen listeyi kafamıza göre düzenleyip kaydedebiliyor veya yazıcı çıktısı alabiliyoruz.
    Bence sistem güzel olmuş ama puanlar bir 10 puan az olmuş gibi geldi bana.
    Ileride başarı sıraları açıklandığında da sistemde bs. ilede işlem yapıldığından daha net sonuçlar çıkarabiliriz.

• MF-4 listesinde "Bilgisayar Mühendisliği" yok yahu. Ayıp ayıp.

Site güzel hazırlanmış, sağ ol paylaşım için.

Ben de paylaşayım. Bu site geçen yıl da vardı, şimdi YGS-LYS'ye çevirmişler.

http://oss1.tercih.tv/

Soldaki Türkiye haritasından tercih edeceğiniz şehirleri seçip "Seçilen illerde ara" tuşuna tıklayın. Sağdaki bölümde gerekli kriterleri girin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 7 Temmuz 2010; 20:36:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:
    MF-4 listesinde "Bilgisayar Mühendisliği" yok yahu. Ayıp ayıp.

Site güzel hazırlanmış, sağ ol paylaşım için.

Ben de paylaşayım. Bu site geçen yıl da vardı, şimdi YGS-LYS'ye çevirmişler.

http://oss1.tercih.tv/

Soldaki Türkiye haritasından tercih edeceğiniz şehirleri seçip "Seçilen illerde ara" tuşuna tıklayın. Sağdaki bölümde gerekli kriterleri girin.

Ilginç olmuş.
    Insan böyle büyük sayısal verilerle çalışınca böyle hatalar olabiliyor.
    Zamanında okula duvar boyutunda periyodik tablo hazırlamıştık(çalışmamız hala mezun old. lisenin 1. Katındadır bu arada :) ). Tablonun her bir elementini 25x25 olarak printerdan basıp kendine ait yere yapıştırıyorduk.
    Projenin element tasarım ve taslagı ve kullanılacak bilgileri ben hazırlayıp, flash belleklerle dağıtıp onlarda taslağa uygun olarak bilgileri doldurup bana yolluyorlardı.
    Tabii tüm bilgi kontrolleri yine benim tarafımdan yapılıyordu.
    Neyse çıktıları aldık yerlerini hazırlayıp yapıştırdık ki şöyle bir bakayım derken bir elementin bilgilerinin başka bir elementle aynı old. farkettim. Meğersem arkadaşlar bilgileri doldururken bir tanesinde benim Hidr. göre hazırladığım taslakta sadece element ismi ve sembolunu yazip diger bilgileri degistirmeden birakmis.
    Ve bende kontrol etmeme rağmen bunu gözden kaçırmışım. Neyse iş bittikten sonra hocaya(kimya hocamız) hocam bunda bir element hatalı olmuş dedim. Oda ... Et kimse anlamaz o hatayı kalsın öyle dedi.
    Yani anlayacağın ne kadar kontrol de etsen oluyor böyle hatalar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzmanlarpc.com Güvenilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.