Şimdi Ara

gelecek sezondan kimse birşey beklemesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok açık ve net bir şekilde belli oldu artık. yeni başkan dursun özbek oldu. hemde rekor oyla. peki hanginizin içinde heyecan var? hanginiz gelecek sezondan umutlusunuz? hanginiz ulan 4.yıldızı taktık , yabancı sınırıda yok yeni sezonda dursun başkanla coşarız bee diyebiliyorsunuz ? hiçbiriniz.. çünkü bu gözler öyle birinci sınıf bir başkan gördü ve ne yazıkki kaybettiki; artık onun ayarında kimse gelmeden bu takımdan avrupai imaj duruş beklemesin..

şimdi yeni başkanımız belli olduğuna göre hamza hamzaoğlu ile yola devam edileceğini hepimiz biliyoruz.. ne süper bir haber değilmi bu? ne heyecanlı bir haber. hepimizi kanser yapan ve futbolu sadece '' umut '' sanan bir adamla birdahaki sezonda yola devam edilecek.. yani? yani önündeki sezon artık çöpe gitmiş diyebiliriz..

herşey bununla bitiyor mu? tabiki hayır... duygun REZİLİNİN başlattığı '' malum takıma yaranma ve dost görünme manifestosu'' nu devam ettirecek isim başkan oldu. aynı söylemlere ve aynu tutuma devam eden; malum takımın as başkanları tarafından yere göğe sığdırılamayacak olan bir başkan.. ne garip değilmi; '' malum zat-ı KAALE ALMIYORUZ.. '' dan nerelere.... bu tiyatro oyununu oynamayacağız diyip basket finale ÇIKMAMAKtan nerelere.. ''Bütün ahlaki ve evrensel sportif değerlerin hükümsüz kılındığı, şikeciliğin, ırkçılığın, sokak kabadayılığının normalleştirildiği bu yeni düzende, adaletsizlik, kayırmacılık ve TFF, TBF, TKF vs gibi tarafsız kurumlar şapkasının altında gelişen zorbalık bir orman kanunu haline gelmiş bulunuyor.'' açıklamalarından nerelere gelecek saymıyorum bile..

ki daha önce cnn international ın canlı yayınına bağlanıp show yapan ; cnbce-e de ekonomi dersi veren başkana sahip kulüpten şimdi geldiğimiz durumu düşünürsek bunu anlamak zor değil..

umarım yanılan ben olurum.. umarım laflarını geri almak zorunda kalacak olan ben olurum. ama hiiç sanmıyorum.. ve bu adama sadece 1 yıl veriyorum. ve erken seçimde neler olur hiç umut yok. yani önümüz karanlık.

yani bu sezonun keyfini gerçekten çıkarmakta fayda var. zevk alabildiğimiz kadar alalım. gelecek sezon mumla arıycaz ne yazıkki..

ha birde transfer konusu varki; ona değinmek bile istemiyorum..

• Ya bi sakin olun adam icraatlerine başlasın da öyle tartışalım bunları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi skor taraftarı gelip şampiyonuz Hamza hoca I love you diyecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecek sezon için hiçbir kulüp umutlu değil ki biz olalım yabancı sınırı da değişti akıllı işler yapan ipi göğüsleyecek bakalım.
  • Sneijdere drogbaya verdiğimiz gibi paraları artık tek bir oyuncuya veremeyiz zaten bonservis içinde bir bütçe belirlenir 10-15 milyon euro her ne kadarsa ama asıl maliyet oyunculara verilen paralarda uefanın yeni kurallarına uymamız gerekiyor zaten kaç kere para cezası aldık uefadan bu kurallara uymadığımız için bu sene katılabilicez ama seneye bu seneki durumda olursak para cezası yerine 1 sene almıcaklar bizi şampiyonlar ligine bu yüzden geçen senede transfer görmedik bu senede dediğim gibi harcanıcak para az olucak gerekli yerlere süper ligden alabileceğimiz bir ton oyuncu var.
  • gelecek sezondan tek beklentim sneijder ile sözleşme uzatmaları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ulan ne biçim taraftarımız var arkadaş
  • Bu senede bir şey beklemiyorduk
  • Kesin bilgimi cevremdeki galatasaray'lı arkadaşlara bu bilgiyi aktarayımmı

• derviş bile bu kadar ön görüde bulunmamıştı
  • Şaka mısınız kamera nerede
  • Daha bu sene bitmedi gelecek sezonu konusmaya baslamıssın bile
    hele bi dur belki adam çok büyük işler başaracak her ne kadar bende inanmasamda bu söylediğime içimde bi umut var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

derviş bile bu kadar ön görüde bulunmamıştı

bunları bilmek için derviş olmaya gerek yok. aklı başında olan her gslı bunu zaten biliyor..
  • Ya ne güzel dostça açıklamalar yapıyor nefret söylemleriyle bir yere varılmaz fenerle de barış yapılması lazım illaki it dalaşı yapacağımıza ekonomiyi düzeltip takımımızı şahlandıralım ne gerek var kavgaya gürültüye .
  • Yaşasın Dursun Başkan. I love you Hamza Hoca.

Evet, skor taraftarıyım.

• Gelecek sezon başkan kim olursa olsun doğruysa Hamza Hoca'nın transfer listesi net biçimde umudu kestiriyor benden.
  • Arkadaş hele bi soluklan yahu, adam daha göreve gelmeden nedir bu önyargı?
  • her zaman şampiyon oluyorsunuz zaten sakin
  • Bu sene şampiyon olursak önümüzdeki 2-3 sene şampiyon olamayacağımızı düşünüyorum.Hem camiada doygunluk had safhaya çıkacak hem de arkadaşın bahsettiği idari ve teknik meseleler.Bu sene olursak seneye Bjk olur yeni stadıyla.Sonra da Fb 4. yıldızı takar diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.