Galatasaray'da gelecek sezon takıma alınmasını istediğiniz oyuncular.Ben aşağıdaki oyunculardan hamit altıntop, pander, ochoa ve di vaionun alınmasını isterim.Yarmalenkoyuda keşke alabilsek ama büyük takımlar kapıcaktır.
* Thomas Kraft * Hamit Altintop * Miroslav Klose * Andreas Ottl * Dede * Christian Pander * Tunay Torun (Hertha Berlin ile anlaştı) * Van Nistelrooy * Romeo Castelen * Trochowski * Cicero * Sebastien Boenisch * Daniel Jensen * Torsten Frings
Ligue 1
* Cesar Delgado * Taye Taiwo * Hilton * Frau * Apoula Edel * Giuly * Douchez * Marveaux * André Luiz * Morgan Amalfitano * Jérémy Sorbon * Nenad Kovacevic * Nicolas Maurice-Belay
La Liga
* Vicente * Juan Angel Albin * Alberto Lopo * Diego Castro * Mehdi Lacen * Nekounam * Carlos Diogo * Mahamadou Diarra
Premier League
* Michael Owen * Owen Hargreaves * Almunia * Woodgate * Kyrgiakos * Patrick Vieira * Nigel Reo-Coker * Luke Young * Robert Green * Zoltan Gera * John Paintsil * Sebastian Larsson * Johan Elmander * Grétar Steinsson * Ricardo Fuller * John Carew
Serie A
* Andrea Pirlo * Clarence Seedorf * Ambrosini * Alessandro Nesta * Phillipe Mexés * Del Piero * Salihamidzic * Mario Santana * Marco Donadel * Reto Ziegler * Pazienza * Davide Biondini * Francesco Pisano * Marco Di Vaio * Matias Silvestre
* Egemen Korkmaz * Selçuk İnan * Uğur Boral * Semih Şentürk * Bobo * Harry Kewell * Sezgin Coşkun * Serdar Kulbilge * Lucas Neill * Ivan Ergic
Tunay Torun Hamit Altıntop Dede Felipe Melo Emenike
Ochoa, Egemen, Selçuk İnan bir de Owen.
Grosicki Hamit Altıntop Cenk Tosun Serdar Kesimal Karcemarskas veya Ochoa Bir tane oyun kurabilen sağlam bir stoper kim oldugu farketmez. Simao ayarında 2 oyuncu Pirlo olabilir birisi Bobo yu isterim
Neill ve kewell gitsin.Sağ bek e iyi bir alternatif bulunmalı.Bulamazsak neill kalmalı.Serkan kiralık yollanmalı.Kaleci karcemarckas olabilir .Çok iyi bir kaleci.Ochoa da öyle.Cenk tosun u kaça bırakır antep bilmiyorum ama kaçan balık büyük olur.Arda malesef gitsin zarar veriyoruz ona .Hamit gelsin çok sakatlık problemi yaşanmayacaksa.Servet'e 5-6 m veren varsa yollasınlar .Yoksa kalsın .Gökhan Zan'ın da kalmasında yarar var .Yekta,Culio,Cana kalmalı.Pino 'ya gelecek teknik direktörün oyun yapısına göre kalmalı yada gitmeli.Baros'a veriyorlarsa iyi bir miktar yollanmalı.Stancu kalmalı iyi niyetli bir oyuncu.Çok çalışıyor.Selçuk 'u yazmaya bile gerek duymadım.Gelmeyeceğini avrupaya gideceğine eminim. Sol bekte Balta yedek olarak kalmalı.Adam gibi bir bek alınmalı.Dany alınmalı.
Gaziantep ten yazdıklarımın alınması çok zor Ne kadar para isteyeceklerini düşünrmiyorum uefa ya gidecekler büyük olçüde uçuk paralar isteyeceklerdir.
Şöyle en az 10 kişi alınmalı ki bizim takım adam olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: DaRLoRd
Tunay Torun Hamit Altıntop Dede Felipe Melo Emenike
Tunay Torun Hertha Berlin ile anlaştı.Dede ülkesine dönmek istediğini söyledi.
Eli ayağı düzgün, futbol topu görünce tedirgin olmayacak oyuncular istiyorum.
Kaliteli yerli şart! Ochoa Mehmet Ekici Hamit Altıntop Halil Altıntop Nuri Şahin İlkay Gündoğan Hasan Ali Kaldırım Orhan Şam Selçuk İnan Gökhan İnler Mustafa Pektemek Ersan Gülüm Serdar Kesimal Veli Kavlak Cenk Tosun Yiğit İncedemir Murat Ceylan Ozan İpek Ömer Toprak Sinan Bolat
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan Yağız
Kaliteli yerli şart! Ochoa Mehmet Ekici Hamit Altıntop Halil Altıntop Nuri Şahin İlkay Gündoğan Hasan Ali Kaldırım Orhan Şam Selçuk İnan Gökhan İnler Mustafa Pektemek Ersan Gülüm Serdar Kesimal Veli Kavlak Cenk Tosun Yiğit İncedemir Murat Ceylan Ozan İpek Ömer Toprak Sinan Bolat
Nuri Şahin mi bize gelicek?
quote:
Orijinalden alıntı: Noix~
quote:
Nuri bize gelsin Arenada sahaya girer çıplak amuda kalkarım.
(Gelmeyeceğini biliyorum. )
quote:
Orijinalden alıntı: umut5513
quote:
quote:
Nuri bize gelsin Arenada sahaya girer çıplak amuda kalkarım.
(Gelmeyeceğini biliyorum. )
Tribünlerin göz zevki konusunda hoşuna gidiceğini sanmıyorum
Piatti,sesegnon,cisokho,Kuschak,Giovinco,
quote:
Orijinalden alıntı: TheBestOnTHeWe
Piatti,sesegnon,cisokho,Kuschak,Giovinco,
Piatti benimde takip ettiğim bir oyuncu, almeria bu sene küme düştü.Keşke alabilsek ama kaparlar muhtemelen
quote:
quote:
Bu listeye Mesut'u da eklemek lazım. Nasıl olsa görmesini istediğiniz isimler diyor. Gelmesi muhtemel demiyor.
Cenk Tosun Sinan Bolat Ersan
Sessegnon
Bundesliga
* Thomas Kraft (hiç izlemedim) * Hamit Altintop (Gelsin) * Miroslav Klose (Gelsin) * Andreas Ottl (hiç izlemedim) * Dede (Gelsin) * Christian Pander (hiç izlemedim) * Tunay Torun (Hertha Berlin ile anlaştı) * Van Nistelrooy (Gelsin) * Romeo Castelen (hiç izlemedim) * Trochowski (Gelsin) * Cicero (Gelsin) * Sebastien Boenisch (hiç izlemedim) * Daniel Jensen (hiç izlemedim) * Torsten Frings (Gerekmez yasli)
Handanovic---5-7 Milyon Euro(2012'de sözleşmesi bitiyor gelmezse Ufuk oynar) Hangeland----5 Milyon Euro Källström-----7 Milyon Euro Piatti------8 Milyon Euro Hamit ve Elmander--------Bonservisine para ödenmeyecek
Gayet iyi bir takım bence Hamit'in Galatasaray'lı olması bir artı transferi için yüksek bir yıllık bedelle neden olmasın.Öte yandan Handanovic İtalya Ligi'nde Zapata'yla birlikte takımının birçok maçını kurtardı.Källström'den söz etmeye gerek yok zaten.Piatti aşırı yetenekli bir oyuncu Messi'ye benziyor açıkçası gelirse şu kadroda yetenek farkı yapar diğerlerine bence.Hangeland güçlü,sağlam bir stoper 1.95 kafa topu bırakmaz,Norveç Milli Takımı kaptanı.Top geçer adam geçmez.Elmander bu sene çok iyi oynadı ve bonservisi elinde çok iyi bir forvet,çok iyi bir bitirici burada çok gol atar.Ayrıca burada yazdığım oyunculardan Källström hariç hiçbir oyuncu Avrupa'ya gitmiyor bu açıdan da önemli bir avantaj.(Hamit'in Münih'te kalmayacağı belli gibi.)Baros'un biri tarafından uyarılması lazım.Türkiye'nin en önemli forveti.
Ama sanmıyorum ki Galatasaray bu yazdığım isimlerden bir tanesini dahi alsın.
Onlardan en imkansızları Handanovic ile Piatti aslında. Almeria kümeye gidiyor ama Piatti'yi kapar bir takım. Handanovic desen zaten EPL takımları da peşinde, kontrat bitimine de az kaldı. Arsenal'e yakışır aslında.
Onun dışındakiler alınabilir ama şu durumdaki bir Galatasaray'a onlar bile zor.