Şimdi Ara

gelecek planı yapamıyorum, üni okusam mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaş 21. böyle boş durmaya devam edersem her şeye geç kalacam. geleceğime etki edecek bir hobi, bir uğraş bulmam lazım. lakin düz adam olduğumdan bir türlü karar veremiyroum. üni okusam mı bilmiyorum. okusam hangi bölümü okuyacağım onu hiç bilmiyorum. tek sözelim güçlü.

• Üni okumadan olmaz iyi kötü bir üniversite oku düşünsene ne yaparsan yap ne kadar kendini geliştirmeye çalışırsan çalış başarılı olsan bile o üniversite hayatını hiç yaşamamış olucaksın elinde bir diploman olmayacak hayatın boyunca lise mezunu biri olarak kalıcaksın bi yere bi ortama gittiğin zaman siz ne mezunuydunuz dediklerinde ben lise abi işte. Mi ? Diyeceksin ? boş yapma hocam adam gibi hazırlan elinden gelenin en iyisini yap üniversite kazan. Ondan sonra üniye başlayınca kendini geliştirmek için bir plan yaparsın üniversitede dil öğrenirsin enstrüman öğrenirsin farklı farklı hobiler edinirsin,çevren olur. takıldığın noktada danışabileceğin bir hocan olur. Belki diyebilirsin ki bu dediklerinin çoğunu üniversite okumadan da yapabilirim evet belki yapabilirsin fakat başta da dediğim gibi hayatın boyunca lise mezunu biri olarak mı kalmak istiyorsun ? Üniversite hayatından mahrum mu kalmak istiyorsun ? Orada tanışabileceğin yüzlerce insanı hiç tanımamış olmak mı istiyorsun ? Üniversitenin sana sunabileceği tüm olanakları geri çevirebilmeyi göze alıyorsan okuma senin kararın saygı duyarım. Ve hiçbir şey için geç değil daha yaşın 21 gençliğinin baharındasın.Benim eniştem 36 yaşında adam üniversiteye girdi ikinci öğretime adam işten çıkıyor okula gidiyor. Ben hayatım boyunca lise mezunumu kalacam diyor çalıştığım yerde yükselemeyecekmiyim hep yerimdemi sayacağım itibar görmeyecekmiyim diyor düşün 36 yaşında adam.Ona geç dank etmiş veya imkanı olmamış senin üniversite okumak için imkanın varken bunu geri çeviriyorsun.Büyük bi uçurumun kenarındasın çok büyük hata edersin.Çok iyi düşün doğru kararı ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: ennusa44

Üni okumadan olmaz iyi kötü bir üniversite oku düşünsene ne yaparsan yap ne kadar kendini geliştirmeye çalışırsan çalış başarılı olsan bile o üniversite hayatını hiç yaşamamış olucaksın elinde bir diploman olmayacak hayatın boyunca lise mezunu biri olarak kalıcaksın bi yere bi ortama gittiğin zaman siz ne mezunuydunuz dediklerinde ben lise abi işte. Mi ? Diyeceksin ? boş yapma hocam adam gibi hazırlan elinden gelenin en iyisini yap üniversite kazan. Ondan sonra üniye başlayınca kendini geliştirmek için bir plan yaparsın üniversitede dil öğrenirsin enstrüman öğrenirsin farklı farklı hobiler edinirsin,çevren olur. takıldığın noktada danışabileceğin bir hocan olur. Belki diyebilirsin ki bu dediklerinin çoğunu üniversite okumadan da yapabilirim evet belki yapabilirsin fakat başta da dediğim gibi hayatın boyunca lise mezunu biri olarak mı kalmak istiyorsun ? Üniversite hayatından mahrum mu kalmak istiyorsun ? Orada tanışabileceğin yüzlerce insanı hiç tanımamış olmak mı istiyorsun ? Üniversitenin sana sunabileceği tüm olanakları geri çevirebilmeyi göze alıyorsan okuma senin kararın saygı duyarım. Ve hiçbir şey için geç değil daha yaşın 21 gençliğinin baharındasın.Benim eniştem 36 yaşında adam üniversiteye girdi ikinci öğretime adam işten çıkıyor okula gidiyor. Ben hayatım boyunca lise mezunumu kalacam diyor çalıştığım yerde yükselemeyecekmiyim hep yerimdemi sayacağım itibar görmeyecekmiyim diyor düşün 36 yaşında adam.Ona geç dank etmiş veya imkanı olmamış senin üniversite okumak için imkanın varken bunu geri çeviriyorsun.Büyük bi uçurumun kenarındasın çok büyük hata edersin.Çok iyi düşün doğru kararı ver.

dediklerin doğru fakat hangi bölümü okuyacağımı bilmiyorum. 4 sene boyunca okuduğuma değmeli. o diploma bana para kazandırır mı ilerde o önemli. 4 sene önemli bir süre. bir amaç uğruna harcamış olmalıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O senin bileceğin iş.Neye ilgin varsa onunla ilgili bişey okuycaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.