Şimdi Ara

GELECEK OLAN TAM UMUTLARINIZ TÜKENDİĞİNDE VE VAZGEÇMEK ÜZERE OLDUĞUNUZDA GELİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
3
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene bu zamanlarda günde belki 10 belki de 15 kez elimi, yüzümü ve saçlarımı musluğun altında, soğuk suda yıkıyordum. Sebebi tamamen stresti. En kötü senaryolar bile artık gerçekleşmeyecek gibi geliyordu. Hiç istemediğim yerleri bile araştırıp nasıl uyum sağlayacağımı düşünüyordum. Ders çalışmakta da inanılmaz zorlanıyordum ki son günlerde neredeyse hiç ders çalışmamış ve deneme çözmemiştim. Sonra sınava girdim ve sakince yapabildiğimi yaptım. Sene başında istediğim iki yer vardı, bunlardan birine yerleştim. Sonrası çok güzel geçmedi ama hayatta her zaman karşınıza güzellikler çıkmıyor.
    Bu süreç bittikten sonra bir de tercih süreci olacak. O zaman da ayrı bir heyecan ve korku yaşayacaksınız.
    Umutlarınızın tükendiğini, vazgeçtiğinizi biliyorum. Vazgeçmemiş olsanız dahi içinizdeki tarifsiz korkuyu biliyorum. Unutmayın, gelecek olan her ne varsa tam da ondan vazgeçtiğinizde, ondan umudunuzu kestiğinizde gelir.
    Kendinize iyi bakın dostlar, başarılar diliyorum hepinize. Umarım hepiniz istediğiniz yerlere yerleşirsiniz ve sonrasında da tercihlerinizden ötürü mutlu olursunuz.

• Hocam sen nası bi adamsın kendime geldim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ağzına sağlık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaşadıklarımı yazmışsın hocam, ağzına sağlık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.