|
Geleceğin Mesleklerinden 'SAP' (4. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: thewhirlpool
Merhaba,
Bende katılıyorum ficosoft'tan ABAP eğitimi aldım. Gerçekten kaliteli bir hocamız vardı üstelik oldukça güzel döküman vermişlerdi ve en önemlisi SAP 7 gün / 24 saat erişim hakkı verdiler. Gayet tatmin edici bir eğitimdi benim için. Herkese tavsiye ederim.
Hangi sektörde çalışıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba ben BEM Akademide SAP FI CO eğitimi aldım.şuanda özel bir firmada sap danışmanı olarak çalışmaktayım.SAP alanında kariyer hedefleyen arkadaşlar için kesinlikle öneririm.Fiyat olarak diğer sap eğitimi veren kurslara göre oldukça makuldur.Eğitmenlerin hepsi piyasada aktif olarak çalışıyorlar.Böylelikle piyasada karşılaşacağınız sorunlar hakkında önceden yardımları dokunuyor.Verdikleri materyellerde gayet faydalı.Araştırmak isteyenler içinwww.bemakademi.com -
SAP mı.. daha ıyı bı meslek bulamazdım kendıme -
Merhaba, Ben İstanbul Mecidiyeköy'de BEM Akademiden SAP uzmanlığı eğitimi aldım.Birçok modülde eğitim alma imkanı var;SAP FI, CO,SD,MM ve ABAP dilinide gerçekten iyi bir şekilde gösteriyorlar.Fiyat olarak diğer sap kurslarına göre gayet uygun arkadaslar.Online bire bir eğitimleride mevcut.www.bemakademi.com sitesinden eğitimlerin içeriklerine bakabilirsiniz arkadaslar. -
Merhabalar,
Türkiye'nin SAP ERP Kaynağı sloganı ile yola çıkan sapuzman.com blog sitesinde, SAP Modüllerine ait tamamen özgün, veya sektörün ileri gelenlerinin hazırladığı bir çok yazıya ulaşabilirsiniz.
sapuzman.com sitesi içerisinde SAP ERP Sistemi ile ilgili tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz.
sapuzman.com blog sitesi sosyal medya hesaplarını takip ederek veya abone olarak yeni yazılardan haberdar olabilir, yeni iş fırsatları hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Her zaman içeriğini daha da zenginleştiren sapuzman.com blog sitesini ziyaretiniz ile, Türkiye'de ki en iyi türkçe kaynak olduğunu sizlerde göreceksiniz.
Çeşitli firmalar ile gerçekleştirdiği işbirlikleri ile de, ziyaretçi ve takipçilerine SAP Eğitimleri konusunda fırsatlar sunabilmektedir.
sapuzman.com, Türkiye'nin SAP ERP Kaynağı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X