< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Allen 20 -- 23 Temmuz 2020; 20:21:37 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Allen 20 -- 23 Temmuz 2020; 20:21:37 > |
Arkadaşlar doğru söylüyor ybs okuyorum 4.sınıfa geçtim udemyde yöneticiyim silikon vadisi evin önünde sıra oldu gel ceo ol diye azcık vizyonu olan bu bölümü okur
![]() |
Yonetim kismini isletme/iktisat/endustri ve diger muhendislik mezunlari
Yazilim kismini ceng/yazilim muh mezunlari domine ediyor aldigi egitimlere bu kadar aldanma iki sorum olacak 1)iibf mezunlari universite aldiklari egitimin yuzde kacini sahada kullanabiliyor ? Sirketler egitime tabii tutuyor iibf mezunlarini :) 2)ulke gerceklerini de hesaba katmak lazim boun ybs mezunlarinin yuzde kaci yurtdisinda mesela elimizde sayisal veri var mi da yurt disi motivasyonuyla bu bolume giriyorsunuz isin sonu husran olur benden soylemesi gelecekte aranan adam vs hikaye |
Boun ybs, kutsal bölüm, 3 yıl önce iyi ki kapısından girmişim diyorum..
Basta googleda yazılım mühendisi olmak istiyordum. Bunun için udemy isimli bir platformdan yardım aldim Yaz stajımı yapmam lazımdı, Amazon diye bir firmaya başvurdum. Mülakat zamanı geldi çattı, İK'yı tanıyordum sanki, kel biriydi.. Sen benim varisimsin! diye bağırdı kel adam. Ben uzaya gidiyorum, işime sen bakacaksın o sırada dedi, imzaladık sözleşmeyi. Evet, Amazon'da CEO olarak yapacaktım ilk stajımı. Ancak bunların hepsi boş. 3.sınıfta MIS310 kodlu bir ders aldım, girişimcilik üzerine. Bir şeyler ortaya çıkarmak, birilerini yönetmekten daha kazançlı idi .. SadeceHayranlar'ıma özel içerikler üretmeye başladım. Çok iyi kazançlar, çok iyi dostlar edindim. Siz de vip hayranım olabilirsiniz, pm gelin. |
birine soruyosun iibf okuyan herkes işsiz birine soruyosun iibf okuyan herkese evrenin sırrı verilmiş birine soruyosun hukuk çok iyi birine soruyosun hukuk çok kötü, bu forumda temiz bilgi edinmek imkansız sanırım
|
Ybs moruq hem boun isletme hem boun bilgisayae moruq elın mask,cef beyzıs moruq,yurt disina gidicem moruq,250k dolar moruq,udemi kursera moruq,ybs haric digerleri cop moruq
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stephan appiah44 -- 23 Temmuz 2020; 20:24:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|