Şimdi Ara

geleceğim için önemli bir konu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba abilerim, ablalarım ve kardeşlerim
    bugün lys sonuçları açıklandı ve beni birçok bilinmezlik aldı götürdü ... bir umut buradan gelen fikirler bana yardımcı olabilir diyerek geldim kapınıza..
    benim hayalim belki bir kaç yıl sektörde yoğrulup,iş öğrendikten sonra kendi işimi kurabileceğim ve iş hacmi büyük bir sektörde olmak. mesela inşaat sektörü belki buna olanak sağlayabilir. özellikle işini bilen bir çok kişi buradan parayı kırıyor(belki de uzaktan bu kadar kolay gibi gözüküyordur.) Bunun gibi yeri geldi mi sazı kendi elime alabileceğim sektörleri merak ediyorum.ayrıca sizin tecrübe ve görüşlerinizi almak istiyorum. Yardım olan herkese teşekkür ederim.( bu arada mf-4 sıralamam 21.600)

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer elinde tıp okumak gibi bir fırsat varsa okuyup kendi kliğini açabilirsin pişman olacağını zannetmem inşaat hoş değil bana göre veya hukuk okuyup büro açabilirsin bunlar ölmeyecek meslekler bu senin Hayatın kararını kendin ver

• Bagimli Adam B kullanıcısına yanıt
    tıp okuma şansım yok. hukuk okuma şansım yok ki zaten ilgi alanımda değil. yorum için teşekkür ederim hocam :)
  • Up!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.