Şimdi Ara

GELECEĞE DÖNÜŞ 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu akşam saat 22.30'da Kanal 1'de Geleceğe Dönüş 3 var. Meraklılarına duyurulur.

• eliyukardakafasallayansmiley.gif
  • quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

Bu akşam saat 22.30'da Kanal 1'de Geleceğe Dönüş 3 var. Meraklılarına duyurulur.
    Bilgi için teşekkürler. 62654545. kerede olsa genede çok severek tekrar izleyeceğim.
  • ÇOK ÇOK TEŞEKÜRLER 3 BÖLÜMÜNÜDE İZLEDİM HEPSİNİDE FORUMDAN ÖĞRENDİM TEŞEKÜRLER TEKRAR BENİM FİLME HAZIRLANMAM BAYAĞI SÜRER 21:00 DA kalkarım makninanın başından böyle GÜZEL FİLMLERİ FORUMDA BİRBİRİMİZE HATIRLATALIM TEKRAR TEŞEKÜRLER
  • Eyvallah,çok teşekkürler,epey zaman oldu izlemeyeli,Kanal 1 1 ve 2'yi geçenlerde verdi bunu da izleyeyim tam olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

eliyukardakafasallayansmiley.gif

artı yanındada bir tane bir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çılgın köper biff var bu bölümde bende cd' leri var ama olsun tv' de hiç bişi yok bu aralar gene izlenir
  • neden herkez bu filmi seviyo bende hastasıyım bu serinin ama neden olduğunu anlamadım bu 3. filmde adamlar geçmişe mi gidiyodu teksas gibi biyerde kovboymu oluyodu acep?
  • Bugünkü bölümün özeti:

Bilim-kurgu ve mizahı başarıyla harmanlayan Geleceğe Dönüş serisinin üçüncü bölümü Kanal 1'de... Marty ve Dr. Brown'un yolu bu defa Vahşi Batı'ya düşüyor
    Michael J. Fox ve Christopher Lloyd'un rol aldığı ünlü bilim-kurgu filmi "Geleceğe Dönüş", serinin üçüncü bölümüyle Kanal 1 ekranında. Kahramanlarımız bu kez Vahşi Batı'ya gidiyorlar. Zaman makinesiyle geçmişe dönen Marty ve Doktor Brown, yıldırım düşmesi sonucu tarihin derinliklerinde birbirlerini kaybederler ve ummadıkları maceralara sürüklenirler.

1885 YILINDAYIZ

İkinci filmin sonunda doktorun ışık seline kapılıp gitmesiyle onun öldüğünü zanneden Marty'nin yanına bir araba gelir ve kahramanımıza 70 yıl önce yazılmış bir mektup verir. 1885 yılında yazdığı bu mektupta Doktor, rastlantı sonucu zaman makinesiyle Vahşi Batı'- ya gittiğini söylemektedir. Marty arkadaşının akıbetini aramak için Vahşi Batı'nın tozlu yollarına düşer... Ve ilginç olaylar birbirini kovalar. Kanal 1 22.30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 26 Temmuz 2006; 21:07:06 >

• keşke 456789101112 filnda olsa
  • bende doktorun ismi ne yazcaktım hep unutuyomDr. Brown'muş....

Keşke bende izleyebilseydim,işteyim
  • Bu filmin bir fan club'ı felan yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: big_malibu

bende doktorun ismi ne yazcaktım hep unutuyomDr. Brown'muş....

Artık alırsın bir Nokia N93 izlersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxii

Bu filmin bir fan club'ı felan yokmu

www.bttfturk.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Artık alırsın bir Nokia N93 izlersin.

GELECEĞE DÖNÜŞ 3

• kardeş çok saol valla çok makbule geçti
    3. sünü izlemek bi türlü nasip olmamıştı her defasında bişiler oldu filmi ya yarısnında ya başlarında bıraktım bu kadarmı denk gelir yaaa

• quote:

Dr. Emitt Brown
  • saol arkadaşım 102312031020 kerede olsa izlerim güzel film
  • Hatırlatıığın için sağol.Siteye baktınızmı BTTF4 çekilecekmiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.