Şimdi Ara

Gelde sinirlenme şimdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • O BUILD NEY LAN




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fumetsu

    quote:

    Orijinalden alıntı: Vagabond42

    Ayakkabı+jung itemi bile almamışsın. Tamam sen prosun herkes noob

    Kimseye noob dememiş ki.3 afkyla oyun oynadım bunlar yüzünden sinirliyim demiş.

    ok hll o zaman
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Konigsrasse

    senin gibi alldan ağlayanları sinir etmek çok zevkli.
    adamların amacı zaten seni sinir etmek

    Benim olayım farklı :D benim takım konuşmasında olanları all dan asla yazmam takımı aile gibi düşünür aile sırrı gibi söylemem hani millet yazıyoya mesela ben jungle oynuyorum adam adc bana sövüyo noob vb. diye işte skorum kötüymüş falan diye bende küfür etme diyorum all dan yazıyoki küfür etme dedi :D anlamıyorum all dan yazınca benim rezil olduğumu falan mı sanıyo ?
  • Hani ne olmuş yav
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lilpackage

    132win 150lose un var ayrıca normal oyun, chatten ve farmlardan oyundaki seviyenin ne kadar düşük olduğu belli oluyor, kendini geliştirmelisin.

    Konu kapanabilir .
  • Bir baktım Olaf'a Hydra kasmış.'AMAN TANRIM' didim.
  • Karşısı istediği kadar yazsın, cevap vermeyeceksin olay bu. Basacaksın ignore u oyununa bakacaksın. Takımınızda AFK olmadığını farzet ve karşısı sürekli yazı yazarak sizi sinir ediyor diyelim. Tutup sen de cevap verirsen sinirlenirsin, dikkatin dağılır, oyundan koparsın. Türklerin en çok yaptığı hata bu, laf dalaşına giriyoruz. Bırak yazma kardeşim. Karşısı istediğini desin, o adam atıyorum eziksin dedi, ezik mi oluyorsun yani? Tabiki de hayır. Normal oyun zaten takma bu kadar. W-L oranını da düzeltmeni tavsiye ederim. Her ne kadar takımınızda AFK olup, rakip baskın oynasa da itemlerin yanlış daha fazla geliştirmen lazım kendini.
  • Adamı öldurdunuz beyler 2v5 atmis nasil farm kassin. Ranked olmasina gerek yok yenilmek herkese koyar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

    Bir baktım Olaf'a Hydra kasmış.'AMAN TANRIM' didim.

    lol pro gibi sitelerin buildlerindede hyrda var nesi hatalı ? ( dalga geçmek anlamında demiyorum off tank kasarken neyim hatalı onu öğrenmek istedim )

    örnek :http://www.lolpro.com/guides/olaf/141-olaf-build-guide-top-lane-quas
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hozeis.

    quote:

    Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

    Bir baktım Olaf'a Hydra kasmış.'AMAN TANRIM' didim.

    lol pro gibi sitelerin buildlerindede hyrda var nesi hatalı ? ( dalga geçmek anlamında demiyorum off tank kasarken neyim hatalı onu öğrenmek istedim )

    örnek :http://www.lolpro.com/guides/olaf/141-olaf-build-guide-top-lane-quas


    Ordaki buildlerin çoğunluğu yanlış.

    http://www.probuilds.net/champions/Olaf

    Buradan yararlan.




  • Normal game OP
    2 Takımda da adc yok
    Olaf-Hydra kör oldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 levelda ayakkabısız jungle yapıyosun,millete laf atıp atarlanıyosun.normal oyun için sinirden küplere biniyosun.bir doktora görün bence.
    umarım oynayacağın her maçta afk olur da kafayı yiyip oyunu bırakırsın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.