Şimdi Ara

Gelde sinirlenme şimdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece saati oyunlar güzel olur dedim girdim oyuna resimdeki master davet attı gel beraber girelim diye tamam dedim adama dedimki solo bende sen jungle oyna tamam dedi seçim ekranında tutturdu solo solo diye sinirlendim bıraktım jungle oyniyim bari dedim girdim oyuna morgana nın neti sürekli gidip geliyomuş tamam dedim sonra masterin arada gitmeye başladı hadi bunada tamam dedim morganada çıkınca 2 kişi kaldık akaliyle ben sinirden patlıyorum karşı takıma dedim baron önüne gelin ben tek siz 5 kişi dalın dedim ulti basıp stun falan yemeden can çalmamla kescektim hepsini tabi adamlar yanaşmadı bide biz proyuz falan diye alay ediyolar benle ne kadar çocuk dolmuş bu lol ya insan rahatlamak için oyuna giriyo oyun bitince sinir küpü oluyorum benden tavsiye bu adamlar gelirse direk çıkın oyundan
     Gelde sinirlenme şimdi

• Geldim,sinirlenmedim,gidiyorum.
  • bi bitmediniz ya
  • Tipik egoist türk player. Chat e bak direk sataşmış " adammisiniz lan adamsan moradon vs gel" de yazsaymışsın bari. Beter ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 132win 150lose un var ayrıca normal oyun, chatten ve farmlardan oyundaki seviyenin ne kadar düşük olduğu belli oluyor, kendini geliştirmelisin.
  • tham1noobsun kardeş l2p plz
  • karşı takıma dedim baron önüne gelin ben tek siz 5 kişi dalın dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEVZU VAR GEL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

tham1noobsun kardeş l2p plz

Seni + lıcağım aklıma bile gelmezdi
  • senin gibi alldan ağlayanları sinir etmek çok zevkli.
    adamların amacı zaten seni sinir etmek
  • eziklendim gidiyorum
  • tmm
  • normal game OP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lilpackage

132win 150lose un var ayrıca normal oyun, chatten ve farmlardan oyundaki seviyenin ne kadar düşük olduğu belli oluyor, kendini geliştirmelisin.

1- normal oyun oynamak noobluk mu ? rankeddede sizin gözünüzle benim gibi nooblar gelmiyormu ? afkler olmuyomu

2- dk 10 dan beri def yapıyoruz normal değilmi farm sayım hani dersenki ben 10 dkda 150 farm yapıyorum falan oyunda her lane ezilince gang gitmekten farm da yapamadım

3- chatte oyun sonu yazdığım şeyler karşı takımın bizle dalga geçtiği için yazdım karşı takımda 3 afk varken win almak zaten çok kolay bişey 2 vs 5 oynamak zordur dp den 2 kişi bile maçı kazanamaz yani sadece bişey denemek istedim 5 vs 1 girsem acaba ne olur diye

4-kabul ediyorum noobum az pro biri gelsin hemen eziliyorum oyunda fakat feedlemiyorum ölünce junglere ana bacı sövmüyorum sadece farkımı belirtmek istedim .

iyi oyunlar

• o maçtaki oyun seviyesi için genel konuştum ayrıca normal oyunda bile w/l + olmadan ranked girmemeni tavsiye ederim
  • karşı takıma dedim baron önüne gelin ben tek siz 5 kişi dalın dedim ulti basıp stun falan yemeden can çalmamla kescektim hepsini tabi dan sorasını okumadım
  • Lilpackage L kullanıcısına yanıt
    haklısın daha bazı 30 levellere eziliyorum ki ranked girip insanların oyun zevkini berbat etmek istemem o yüzden girmiyorum
  • Allah aşkına normal game bu ya.
  • Ayakkabı+jung itemi bile almamışsın. Tamam sen prosun herkes noob
  • Normal oyunda bu kadar takmaya gerek ama bu adam illa ranked girmeyecek mi girecek o yüzden önlem almak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond42

Ayakkabı+jung itemi bile almamışsın. Tamam sen prosun herkes noob

Kimseye noob dememiş ki.3 afkyla oyun oynadım bunlar yüzünden sinirliyim demiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.