Şimdi Ara

Gel Gel Hemoroid e SON! Kurtulun Şu İlletten

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyoruz ki toplumda böyle şeyleri paylaşamıyoruz.

Gelelim Çözüme

Zeytinyağı(halis marketlerde pahalı olanlarından) pamuğa döküp fitil gibi yapıcaksınız.Her akşam yatmadan önce makata yerleştiriceksiniz.Geçtikten sonra bana dua ediceksiniz.Kurtulun şu illetten.

Denenmiş ve Tescil Edilmiştir ! D::D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 20 Temmuz 2010; 13:51:40 >

•  Gel Gel Hemoroid e SON! Kurtulun Şu İlletten
  • Arkadaş tabi bunun yanında bol sıvı tüketmek lazım ! 1 hafta kapuska yiyin :D motor gibi
  • up up
  • yaşınız kaç? Erken yaşlarda da mı oluyor bu hastalık?
  • arkadaşım bu sadece dış memeler için çözüm olabilir.. içten dışa çıkan, ilerlemiş bağsurlar için çözüm olacağını sanmıyorum..
    bol bol sıvı tüketmek faydalı evet, fakat öncelik kabızlık problemini kaldırmak olmalı.. biber, turşu, domates, acı gibi bazı besinlerden uzak durulmalı..özellikle fast food bağsurun düşmanıdır..dışkılama esnasında hiçbir şekilde makat bölgesine zorlama yapılmamalı.. kuru kayısı da iyi gelir ben 3 yıldır çözemedim biraz da meşguliyetimden, üşengeçliğimden ilgilenemiyorum ama kurtulmak isteyen, üşenmeyen varsa denesin rahatlayacaktır..ilgilendiğim zamanlar düzelme görüyordum çünkü..

ayrıca şu hemoroid reklamı harika olmuş, adamlar tam olarak o anı yansıtabilmişler

• Ya birakin bole seyleri en iyi cozum ameliyatt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.