Şimdi Ara

Geforce titan z the withcer 3 fps kaç alır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Geforce titan z the withcer 3 fps kaç alır?

The witcher 3
    subat 2015 çıkacak Dying light,the witcher3
    merkaım performans olarak fps kaç alır ?
    yeni bir windows çıkarmaları lazım akıcı oynamak için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meydey45 -- 30 Mayıs 2014; 12:37:24 >

• meydey45 kullanıcısına yanıt
    780 ti 1080p de 35-45 arasinda almis. titan z nin alacagi degerde 60 fps civaridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La olm muneccimmiyiz

• 780ti bile 35-40fps almis.

• 50-55 FPS alırsam iyidir.
  • 8xmsaa açmayıverirseniz o kadar düşmeyecektir. belki birde 2 deki gibi yine über sample gibi bir ayarda vardır.
  • 780Ti 35-40fps aliyorsa, titan ile 50-55fps almanız hayal hocam ne yazıkki :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ozgn13 kullanıcısına yanıt
    Titan ile 780ti arasında çok bi fark yok dostum. Ayrıca titanı 1250 mhz core ve 7200+ mhz bellek hızlarında kullandığım için o fps'leri alabilme ihtimalim var.
  • Hocam o.c yapmadığınız durumda zaten ortalama 3-5fps düşük olacak değerleriniz 780Ti dan. Sizin ulaştığınız değerler sonucu 18-20fps oynaması imkansız... Olsa olsa 780 Ti dan 3-5fps fazla alirsiniz yani o.c suz halinden 6-10fps üste çekersiniz...
    Oyunun o.c'ye vereceği tepkiyi henüz bilmiyoruz dostum. Fakat tek gpu'lu sağlam kartlar için 50-55 fps gibi değerlerin o.c ile rahatlıkla yakalanabileceğini düşünüyorum.
    WİNDOWS 9 çıkarsa diretx 12 desteği gelirde 780ti directx 12 desteklemezse ne olacak

windows9 çıkaracaklar diye haberler duyuyoruz
    crysis 3 directx 11 desteği olmayan kartlarda çalışmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meydey45 -- 30 Mayıs 2014; 16:11:46 >
    Hocam şu anki şartlar üzerinden yazışıyorduk. Eğer hayali konuşacaksak, witcher 3 için yeni bir patch geliştirip, 770 ile ultra çalışmasını sağlayabilirler belki de diyebiliriz...

Edit: Ayrıca siz gerçekten 1 sene sonra gtx780Ti ın açamayacağı bir oyun çıkacağına inanıyor musunuz? İmkansız!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgn13 -- 30 Mayıs 2014; 16:30:42 >
  • Hocam sizden rica ediyorum. Zamani gelince test edin ve sonuçları paylaşın... Farazi konuşuyoruz. Ben elimden geçen o kadar cihazla, o.c lu ve o.c suz kullanım şartlarında 18-20fps oranında artışı görmedim. Umarım siz görürsünüz ve bana gösterirsiniz.
    GTX 400 serisi ve üstü kartlara directx 12 desteği verilecek dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

WİNDOWS 9 çıkarsa diretx 12 desteği gelirde 780ti directx 12 desteklemezse ne olacak

gtx 480 ve hd7xxx gcn serisi üstü kartlar dx 12 destekleyecek.
    Mutlaka sonuçları paylaşırım hocam. Elimdeki kart ile BF3 multi'de 64 kişilik haritalarda o.c'li-oc'siz arasındaki fark min. 20 fps, sahnesine ve haritasına göre daha da artış gösterebiliyor. Tabi bu sadece benim kartıma özel bir durum değil, 780 dahil diğer üst segment kartlarda da aynı durumu yaşamak mümkün. Yeni çıkan watch dogs oyununda da yine 15-20 fps civarı artış yaşatabiliyor o.c'li haliyle.
  • GTX 400 ?
    değilde GTX 7xx VE GTX 8xx YENİ çıkan kartlar olabilir.

watch dogs oyunundan sonra 3-4-6 gb ram lazım ekran kartlara
  • Hocam BF3 te olması normal. Witcher, crysis, farcry, metro gibi oyunlarda 780, 780Ti, 650Ti Boost sli, 660Ti sli, 680 sli gibi kartlarin hiçbirinde 7fps üstü o.c artışı görmedim!! Bu arada custom sıvı soğutma kullanarak 11 fps ye kadar çıktığımız oldu testlerde...

BF3 yeteri kadar gpu zorlayan bir oyun değil...

GTA V' i gtx780Ti ile açip 50fps alip, o.c yaptiktan sonra 70fps almanız mümkün olabilir mi? Peak fpslerden bahsetmiyorum Average değerlerden bahsediyorum. Mümkün değil!!
    Directx'i sadece oyunlar açısından düşünmeyin. Çeşitli yazılımlar da kullanacağı için dx 12 desteği gtx 400 serisine kadar destek verecek sanırım. Yani 400 serisini de kapsayacağı yönünde nvidia tarafından açıklamalar yapılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

gtx 480 ve hd7xxx gcn serisi üstü kartlar dx 12 destekleyecek.

Hocam
    gtx 480 ve hd7xxx serisi kartla witcher ve dying light watch dogs(2012 de trailer karşılaştırdılar ozaman çıksaydı kimse oynayamazdı ) gibi oyunlar istenilen perfoman alamaz milet fps 13-15 arası alır 1920-1080 çözünürlükte

bir tane daha oyun vardı ubisoft çıkarmadı onu
    tom clancy the division sistem yüksek istiyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.