Şimdi Ara

Geforce titan z the withcer 3 fps kaç alır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam, madem bu kadar net konuşuyorsun, senden kaynak istemek zorunda hissediyorum. 3-4-6 GB nedir? WatchDogs şuan patch bekleyen ve stabil çalişmayan bir oyun. Doğru 3GB destek istiyor fakat 2GB lık 770 ile de gayet güzel çalışacaktır düzenlemelerden sonra... 6GB destek isteyen oyunu kim oynayacak? Kaç kişi Titan alabiliyor? piyasanın yarısı r9 295x2 mi alacak?
  • Ozgn13 kullanıcısına yanıt
    Bak sana en basidinden Watch Dogs'dan örnek vereyim;

Geforce titan z the withcer 3 fps kaç alır?  Geforce titan z the withcer 3 fps kaç alır? Geforce titan z the withcer 3 fps kaç alır?  Geforce titan z the withcer 3 fps kaç alır?

Bu artışları sadece belirli sahneler için düşünme. Oyunun geneline yansıyor o.c'nin etkisi. Mesela; açık havada, yolda 80 fps aldığım yerlerde o.c'li haliyle 100-110 fps'lere çıkıyor. Gibi gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baholi -- 30 Mayıs 2014; 16:44:57 >

Bu iş öyle ekran kartı pazalama stratejsi

watch dogs oyunu akıcı oynuyorum kasma yok ekran kart 4gb benim
    2ci el gtx 770 ekran kartları yakında elden çıkarmaya bakarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meydey45 -- 30 Mayıs 2014; 16:44:41 >
  • Hocam Titan gerçekten show yapıyor orası ayrı mesele fakat sizden ricam Vsync açık ve AA de min x8 ken test yapmanız. Ultra testten kastimiz kartı zorlayabildiğimiz kadar zorlama üzerine yapiliyor ki o zaman fps farki azaliyor..
  • Armada İş merkezinde dostum
    Görüldüğü gibi V-sync açıkken ve MSAA 8x iken o.c'li oc'siz fps farkı 12-13 fps civarlarında. Ki bu ayarlarda böylesi bir kartın 25 fps aldığı sahnede, o.c ile 37-38 fps'lere çıkması demek oc'nin %50'lik bir performans artışı yarattığını gösterir hocam.

Geforce titan z the withcer 3 fps kaç alır?  Geforce titan z the withcer 3 fps kaç alır?  Geforce titan z the withcer 3 fps kaç alır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baholi -- 30 Mayıs 2014; 17:01:40 >

gpu ve diğer değerleri gösteren proram adı nedir.

Geforce titan z the withcer 3 fps kaç alır?

44 fps verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meydey45 -- 30 Mayıs 2014; 17:03:28 >
  • meydey45 kullanıcısına yanıt
    MSI Afterburner v3.0 Beta 19 sürümünü indirip settings-monitoring kısmından on-screen display ayarlarıyla istediğiniz gpu değerlerini oyun ekranından takip edebilirsiniz.
  • saol
    bir bakım değerler nasıl
    Önemli değil dostum. Değerlerini paylaş biz de görelim.
  • Ortalama değeriniz gerçekten açık alanda fark olarak 12-13 fps oluyor mu? Eğer bu ortalama değerse Titan için diyecek lafim yok.. 780Ti bu performansı vermiyor crysis te veya metro da o.c ve o.c suz fark olarak... Gerçi watchdogs' un stabil çalışmamasını da hesaba katmamiz lazım. Yakında çok daha yüksek fps ler görmeye başlarsiniz, güncelleme ile birlikte...
    Maalesef yanlış bir değerlendirme yapmışız V-sync'i açarak. Otomatik olarak max. fps'yi 37.5-38 fps olarak belirliyor ve kart bu değerin üstüne çıkamıyor. Demekki daha çok performans alacağız. Bunu şimdi farkettim. Hemen v-sync kapalı ve sadece msaa 8x on olarak açık mekandaki o.c'li - o.c'siz değerlerini ekliyorum..
  •  Geforce titan z the withcer 3 fps kaç alır?

ilk resimdeki 3gb ram sectim sonrakindeki 2gb indirdim sıcaklık düştü fps göremedim
    prorag turkce desteği çıktı için bir seyleri sectim seninki gibi olmadı

rpm 0 gösteriyor sıkıntı var mı karta baka biliyormuyuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozgn13

Ortalama değeriniz gerçekten açık alanda fark olarak 12-13 fps oluyor mu? Eğer bu ortalama değerse Titan için diyecek lafim yok.. 780Ti bu performansı vermiyor crysis te veya metro da o.c ve o.c suz fark olarak... Gerçi watchdogs' un stabil çalışmamasını da hesaba katmamiz lazım. Yakında çok daha yüksek fps ler görmeye başlarsiniz, güncelleme ile birlikte...

Dış ortamda da aynı fps farkını koruyor dostum.

Geforce titan z the withcer 3 fps kaç alır?  Geforce titan z the withcer 3 fps kaç alır?  Geforce titan z the withcer 3 fps kaç alır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baholi -- 30 Mayıs 2014; 17:49:22 >

Eklediğim resimdeki gibi istediğin özelliklerin OSD kutusunu işaretle dostum. Gpu Temp. - Gpu Usage - Fan Speed - Core Clock - Memory Clock - Memory Usage - Framerate - Frametime bunları seçersen yeterli olur. Ekledikten sonra tekrardan bi bakarız sorun var mı yok mu diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

WİNDOWS 9 çıkarsa diretx 12 desteği gelirde 780ti directx 12 desteklemezse ne olacak

windows9 çıkaracaklar diye haberler duyuyoruz
    crysis 3 directx 11 desteği olmayan kartlarda çalışmadı

gtx 480 ve hd7xxx gcn serisi üstü kartlar dx 12 destekleyecek.

Hocam
    gtx 480 ve hd7xxx serisi kartla witcher ve dying light watch dogs(2012 de trailer karşılaştırdılar ozaman çıksaydı kimse oynayamazdı ) gibi oyunlar istenilen perfoman alamaz milet fps 13-15 arası alır 1920-1080 çözünürlükte

bir tane daha oyun vardı ubisoft çıkarmadı onu
    tom clancy the division sistem yüksek istiyor

%50 performans artışı olcak dx 12 ile, microsoftun vadettiği şey bu. bi nevi mantle ayarında bi api olacak.

değerler nasıl ?
    Hangi ayarlarda? Onların da ss'ini atarsan ona göre yorumlayabiliriz.

ekran kartı 20-25 dakk oyunda açık bıraktım sıcakllık
    display değerleri bu şekilde kullanıyorum 2gb ram tutuyorum

• İyi, oynarım
    Şaka bir yana.. Direct x12 ile beraber %50 daha az cpu kullanımı ve GPU dalgalı kullanımı biraz daha düşecektir..
    Ram yine 6, 8 GB civarı kullananlar bu Next Gen zımbırtısında yerlerini alabilecekler.. Pek üzülmesinler. Ah şu konsollar yok mu...
    Mahsus kartları zorluyorlar yok yere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James Horner -- 30 Mayıs 2014; 19:52:42 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.