Bildirim
GeForce Experience İle Ekran Kartı Güncellememi Sorunsuz Yapabilir miyim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Valla ben ilk başlarda gereksiz diyordum ama son zamanlarda devamlı GFE ile oyunları optimize ediyorum :)
Bi dene. Kötü bir şey değil, beğenmezsen kaldırırsın.
Bu arada evet sürücüleri Geforce Experience ile yükleyebilirsin. -
Evet gayet işe yarayan bir yazılımdır. Zaten program nividia nın kendi ürettiği, kullanıcıların driver güncellemelerini tek tıkla yapmaları, oyunlar için kartınıza en uygun ayarların otomatik yapılması için geliştirdiği nimetlerden biri, işte nivida yı bu yüzden seviyorum. Adamlar sadece kart üretip hadi eyvallah demiyor, sattıkları kartıda yazılımsal olarak sürekli destekliyorlar. 4 sene öncesinin kartına adamlar hala güncelleme çıkarıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 14 Kasım 2013; 0:20:05 > -
Teşekkür ederim arkadaşım. Sağol -
İlk defa Nvidia ekran kartının olduğu bir bilgisayara sahip oldum ve bu çok hoşuma gitmişti, daha önce eski bilgisayarımda güncelleme yapmak için baya uğraşmıştım, şimdi tek tıkla her şey halloluyor, bu hoşuma gitti -
Cok kullanisli yukle direk. Ayrica kafan rahat olur oyunu kendi optimize ediyor inan hangi ayarlarda oynadigimi bazen bilmiyorum ama hem goze hitap ediyor hem de seri calisiyor.bir daha ayardi falan ugrasmam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
eyw.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X