Şimdi Ara

GeForce Experience Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba an itibarı ile nvidia gtx 850m güncellemesi geldiğini uyardı GeForce Experience,tamam alalım bari dedim tıkladım program açıldı fakat bu hatayı verdi...

neyse sitesinden otomatik taratayım dedim girdim;

Sisteminizde otomatik tarama yaparken bir sorun oldu. Lütfen tekrar deneyin veya manuel aramayı kullanın. HATASINI ALDIM.

Son çare sıfırdan format atıp aynı işlemleri yaptım sonuç aynı,sorun bendemi nvidia damı

intel son sürüm güncel bu arada...

edit: 23:30 itibarı ile otomatik güncellemede hala calısmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 10 Şubat 2015; 23:28:04 >

• hocam aynı sorun bendede oldu lenovo y510p laptop bu arada
  • Aynı sorun bendede var arkadaşlar çözüm bulabilen varmı..?
  • Temiz Kurulum yapmayi denediniz mi surucuyu kurarken? Ufak bir tik olmasi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus x550jk basligindan geliyorsunuz buyuk ihtimalle.

• Geforce forumlarinda bir adam sorunun nvidia nin otomatik guncellemesinden sunucudan yanlis driver indirmesinden kaynaklandigini driveri kaldirip son surum driverini manuel olarak temiz kurulumla kurmak gerektigini yazmis. Oncelikle de sag alttaki arac cubuklari kismindan geforce experience programini sag tikla kapatmak lazimmis.bir diger arkadas da bekleyin sorun en kisa zamanda duzelecek yazmis.

• şuan bu sorunu 2 nvidia ekran kartlı bilgisayarımda alıyorum, anlaşılan GeForce Experience internet sunucusu ile haberleşemiyor ve bu hatayı alıp kapanıyor. ayrıca yeni bir driver gözüküyor program üzerinde fakat hata verip kapandığı için yeni driver yüklenemiyor.

driver silmeye gerek yok yani, sorun kendiliğinden düzelecek sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende aynı sorun var ama bana gelen güncelmeyi yükledim sorun kısa süreliğine düzeldi ama şuan gene hata verip duruyor okuduğuma göre nvdia kaynaklı galiba
  • bende de hata veriyordu bu program gtx 660 da nvidia sürülerini ve nvidia programını sildim tekrar kurunca duzeldi.

bu senin ekran kartı için win 8 sistem son sürümü .http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/81465
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateşk

bende aynı sorun var ama bana gelen güncelmeyi yükledim sorun kısa süreliğine düzeldi ama şuan gene hata verip duruyor okuduğuma göre nvdia kaynaklı galiba

yok abi bendede aynı sorun var; çözemedim bir türlü, experince yi kaldırdım tekrar kurdum ama yok.
  • Oyleyse 2.adamin soyledigi gibi yapip bekleyecegiz

• quote:

Orijinalden alıntı: ChiracFR

bende de hata veriyordu bu program gtx 660 da nvidia sürülerini ve nvidia programını sildim tekrar kurunca duzeldi.

bu senin ekran kartı için win 8 sistem son sürümü .http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/81465

ben onuda yaptım gene düzelmedi ha düzeliyorda 10dk sonra gene aynısı oluyor:P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.