Şimdi Ara

Geforce Experience doluyor ama açılmıyor (ÇÖZÜLDÜ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
4
Favori
8.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelledikten sonra ben de açamadım bugün.
  • açılmıyor.
  • bende güncelleme yaptıktan sonra geforce experience encountered an error and must close hatası alıyorum ekran kartı gtx850m.
  • bullunmaz B kullanıcısına yanıt
    sorunu çözebildiniz mi acaba ?
  • C:\NVIDIA\DisplayDriver\353.30\Win8_WinVista_Win7_64\International\GFExperience

Direkt bilgisayardaki konumundan YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIR derseniz açılıyor. Kısayolu denemeyenler için Nvidia Klasöründe aratın. Kolay gelsin.
  • Ben sorunu kökten çözdüm. Tamamen kaldırdım geforce experience'ı. Düzgün çalışan bir sürüm çıkana kadar da kurmayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesperiush

Ben sorunu kökten çözdüm. Tamamen kaldırdım geforce experience'ı. Düzgün çalışan bir sürüm çıkana kadar da kurmayacağım.

bir einstein bir sen.. ne çözüm ama? programı silip kullanmamak mı bulduğun çözüm ? eski sürümü kurup yeni sürüm çıkana kadar kullansan anlayacağım da..

quote:

Orijinalden alıntı: Anonym User

C:\NVIDIA\DisplayDriver\353.30\Win8_WinVista_Win7_64\International\GFExperience

Direkt bilgisayardaki konumundan YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIR derseniz açılıyor. Kısayolu denemeyenler için Nvidia Klasöründe aratın. Kolay gelsin.

+1 evet bu yöntem işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 26 Temmuz 2015; 1:15:36 >

• Merhaba arkadaşlar,

Aşağıdaki konuda Geforce Experince programını mevcut olan sorun düzelene kadar nasıl güncelleme almadan kullanabileceğinizi paylaştım.

http://forum.donanimhaber.com/m_108417397/f_//tm.htm#108417397

Şu an BETA sürüm olan 2.4.5.60 versiyonunu kullanıyorum ve bu sürüm sorunlu olan 2.5.11 den önceki 2.5.47 ye gelen bir güncellemedir ancak otomatik olarak GFE üzerinde çıkmıyor sizin konuda belirttiğim üzere BETA sürüm indirme seçeneğini işaretlemeniz sonucunda GFE bu sürümü indirebiliyor.

Herhangi bir açılmama yada başka bir problem en azından bu sürümde mevcut değildir ayrıca herhangi bir güncellemede almıyor. Geforce Experience programını sorun düzeltilene kadar kullanmak için bu yöntemi deneyebilirsiniz.

• Yanlışlık yapmışım yine çalışmıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 26 Temmuz 2015; 3:22:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

quote:

Ben sorunu kökten çözdüm. Tamamen kaldırdım geforce experience'ı. Düzgün çalışan bir sürüm çıkana kadar da kurmayacağım.

bir einstein bir sen.. ne çözüm ama? programı silip kullanmamak mı bulduğun çözüm ? eski sürümü kurup yeni sürüm çıkana kadar kullansan anlayacağım da..

quote:

Hasta mısın yahu sen ? Keyif benim program benim, ister kullanırım ister kaldırırım. Sanki dünya savaşındayız... Az sakin be.

• aynı sorun bendede var . 630 m kullanıyorum
  • Bugün çıkan 2.5.12.11 numaralı sürümde açılmıyor.
  • yeni sorunsuz sürüm gelirse onu nasıl kurucaz? o kadar yabancı siteye baktım hepsi bikaç sene önceki sorunlarmış bende sadece bende olan bir sorun diye antivirüs dahil birçok programı sildim aslında gigabye easytune de açılmıyo virüs var sanıyordum ama bu konudan anladığım kadarıyla nvidia kullanıcılarını trollemiş -.- ayrıca C içinde Nvidia klasörü yok. o yöntemi başaranlar nasıl yaptı hiç bilmiyorum. verdiğiniz dosya yolunun sonundaki klasörü atarıyorum içindeki experince yönetici olarak bile açılmıyor
  • ayrıca böyle canlı desteği ben ...
    yarım saattir bekliyorum bağlanmadı 1. bekleyensiniz yazıp duruyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

quote:

quote:

hata ile karşılaşıldı uyarısı verip kapanıyor. işe yaramıyor bu yöntem. hem driver da sorun var açılsa ne işe yarayacak...?

• Aynı sorun bendede var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 780 win 8.1 aynı sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    öncelikle sen sadece gerforce experience değil, ekran kartın için olan driverı indirmişsin ve driverın içindeki experience sürümü eski olduğu için sorunsuz açmışsın.

çünkü sadece en güncel experience sürümünü indirip kurmaya çalıştığın zaman kurulum sırasında ''özel'' seçeneği gelmiyor. bu seçenek sadece driverı komple yüklerken geliyor.

experience'ın en güncel sürümü v2.5.12.11, sende ki büyük olasılıkla daha eskisi driverı içindekidir. en güncel sürümü hala çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 28 Temmuz 2015; 23:08:44 >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun bende ilk başta öyle düşündüm ama güncelleme 1-2 saat geçmesine rağmen gelmeyince herhalde sorunu çözdüm ve güncel sürümü kullanıyorum sandım.

Ama şuan gerforce experience tekrardan günceleme aldı ve açılmıyor. Mesajımı bu yüzden sildim.
  • nvidia canlı destek ile görüştüm şu yöntemleri deneyin dedi

Starting Windows in clean boot mode essentially disable all the 3rd party startup programs and services temporarily. The idea here is to see if any may be the cause of the conflict. This should help rule out if this is due to conflict with 3rd party programs

1. Bring up the Windows Search option
    2. Type in "msconfig.exe" (without the quotes) and hit ENTER. This should bring up the System Configuration window
    3. Click "Selective startup" option
    4. Uncheck "Load startup items"
    5. Click the "Services" tab
    6. Check the "Hide all Microsoft services" box
    7. Click Disable all
    8. Now re-enable only the NVIDIA services
    9. Click OK
    10. Restart Windows
    11. Once back in Windows try launch GeForce Experience again
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.