Şimdi Ara

Geforce Experience doluyor ama açılmıyor (ÇÖZÜLDÜ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
4
Favori
8.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

Aynı sorun bede de var nvidia gerçekten süpermiş yazılım konusunda.

Merhaba arkadaşlar ,

Sorun tamamıyla 2.4.5.57 sayılı son geforce sürümü ile alakalı bu %99,9 kesindir. ;) Geforce eğer bu güncelleştirmeyi yaparak açılırsa ilk kapandığından bir sonraki açılışında başınıza konuda bahsi geçen benimde yaşadığım talihsiz olay gelecektir :) Muhtemelen nvidia gibi bir dev , geri bildirimlerle kısa sürede fark ederek fixlenmiş bir sürüm yayınlayacaktır , böyle bir sürüm gelene kadar çözüm şudur ;

İlk olarak sisteminizi , yaptığınız son güncelleştirmeye en yakın eski bir zamana geri yükleyin...
    Daha sonra geri yükleme başarılı şekilde gerçekleşirse simge ve bildirimler bölümünde (ekranın sağ altında) bulunan geforce experience simgesine sağ tıklayarak "Güncelleştirme Bildirimleri" adındaki ayrılır satırdaki iki seçenekten biri olan "GeForce Sürücüsü" yanındaki onay işaretini kaldırın/devre dışı bırakın.Eğer isterseniz hemen altındaki "Optimum Oyun Ayarları" seçeneğini de devre dışı bırakabilirsiniz ben garanti olsun diye onuda kaldırdım :D

Sonuç olarak arkadaşlar sistemi yeniden başlatıp da denedim , defalarca açtım kapattım sorunsuz şekilde açılıyor ve kullanımda ;)

Cümlemizin mübarek ramazan bayramı kutlu olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetelmas82

Ben de ayni sorunu yasadim. Son nvidia surucusunu tekrar kurun onun icindeki experience surumu eski. Experience guncelleme isteyince yapmayin o sekilde calisiyor. Bir sonraki guncellemeye kadar bu sekilde kullanacagiz sanirim.

Şimdi fark ettim shadowplay etkin olmuyor keza oyunları görme ve optimum ayarlara getirme gibi bazı özelliklerinde de sıkıntı var açılmaması canımı sıkıyor açayım yeter diyen arkadaşlar varsa bahsettiğim ve senin de belirttiğin yolla programı açıyorsunuz.
  • Bende de açılmıyor. Kısa süre içinde güncelleme gelecektir diye düşünüyorum.
  • bendede açılmıyor gg olmuş
  • herkese iyi bayramlar kimsenin aklına gelmedi mi ne burada uygulamaya tıklayınca açılıyor (acaba sadece bende mi bilemedim) C:\NVIDIA\DisplayDriver\353.30\Win8_WinVista_Win7_64\International\GFExperience
  • 5 gündür tık yok yeni aldık kartı kullanamadan gg
  • Bende yeni güncelleme var diyor ama geforce experience açılmadığı için güncellemeyi de yapamıyorum. Web'den bulamaz mıyız o güncellemeyi belki düzelir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia driverleri bozulmaya başlıyor dediğimizde taş yağmuruna tutuluyordum

gtx kartım olmasına ragmen
  • Bu Geforce Experience'ın kendisini update etmesini önlemek için bir yol bilen var mı ?
  • bullunmaz B kullanıcısına yanıt
    Açılıyor ama optimize edemiyor oyunları tarayınca hata verip kapanıyor o da çözüm değil yani
  • evet bende şimdi fark ettim pekl çözüm yok mu amd deden dert yanıyorduk yazılımda nasıl böyle bir şey yapar nvdia sırf bu yüzden nvdia alıyoruz halbuki
  • arkadaşlar çözüm yolu bulan var mı? GTA V oynayamıyorum silip tekrar yükledim driver ı ayarlar gitti ve cizgi cizgi oluyor karakterler giremiyorum optimize edemiyorum eski versiyonla girip etsemde düzelmiyor
  • Şimdilik bir çözüm yok. Herhangi bir güncelleme de gelmedi. Bekliyoruz.
  • Bu sorunu kontrol eden arkadaşlar eğer bir çözüm çıkarsa buraya iletirlerse çok sevinirim.
  • Aynı sorun bende de mevcut win 8.1 kullanıcısıyım ekran kartım GTX 970M . sürücüm güncel ama experience açılma esnasında kapanıyor
  • Nvidia yaptıgı en iyi iş yazılım desteginde tökezlemeye başladı sonumuz hayırola

• Sorun çözümü ekran kartı driver ve physx i silmek daha sonra donanımlardan ekran kartını devre dışı bırakıp reset atmak gerektigi simgesi çıkıyorsa reset atıp ekran kartını tekrar devreye almak windows ekran kartını otomatik tanıcak ve güncel olmayan bir sürüm kurucaktır kurulduktan sonra güncellemeleri otomatik almayı kapatın nvidia düzgün bir driver yayınlayana kadar bu şekilde kullanın

• Sildim güncel sürümünü ve 2.4.3 sürümünü indirdim kurdum ve şu anda sorunsuz şekilde çalışıyor. yeni güncelleme gelene kadar da 2.4.3 ü kullanıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kwtrlk11

Sildim güncel sürümünü ve 2.4.3 sürümünü indirdim kurdum ve şu anda sorunsuz şekilde çalışıyor. yeni güncelleme gelene kadar da 2.4.3 ü kullanıcam.

Akşam yapiyim bende aynısını

• takip aynı durumdan muzdaribim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.