Şimdi Ara

## GeForce 9800GTX'in 3DMark 2006 Test Sonucu Ortaya Çıktı ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
7.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ne ya, ben alıyorum zaten 13.5K puanı. ne anladık bu işten.
  • Bana 9800 gxi in sm2 ve sm3 puanı düşük geldi. Bunların sorumlusu ati, yaptığı en iyi karta (tek çekirdekli) 9600 gt bile yetişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insicam -- 26 Şubat 2008; 16:20:39 >
  • ben 3870 ile aynı skoru alıyorum.abartılacak bir sm2 ve sm3 skoru yok ortada.
  • 2900xt 3dmarkta rekor kırıyorda kaç kişi kullanıyor? Dereyi görmeden paçaları sıvamayın 3dmark skoru herşey demek değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: groll

quote:

Bence kart cpu engeline takılmış 3ghz en az 3.5 olmalı.Ama teknik özelliklere bakınca çok fazla birşey beklemek yanlış olur.Önümüzdeki bir yıl 8800 gt ye devam birde oc çaktınmı tadına doyulmaz.Ati ise yalan.Onlar 3870 yongasından dört tane kullanıp 3870 x4 üzerinde çalışsınlar.8800 gt ler ortalığı kasıp kavuruyor.

o cpu ylamı işlemci limiti olmuş sen bak bakalım kaç ytl onun fiyatı ..cpu yu satsan araba alırsın hemde recep ivediğin arabasından

Dostum işlemci default 3 ghz çalışıyo ki bu hız üst düzey ekran kartlarının tam performanını verememesine neden oluyor.Fiyat farkı 4 çekirdekten ileri geliyor.Yoksa o işlemciyi ben e6700 oc ile tokatlıyorum.Herşey fiyat değildir....Saygılarımla

• Bu muydu beklediğimiz kart
  • Crysis 1600x1200 4xAA 16xAF Very High DX10 - stabil 60 fps seneye kaldı :P yok yok 2 sene sonra anca :P
  • nvidia fanlarını görelim nerdeler acaba??????
  • ati nin düşük skor aldığı resmi olmayan incelemelerde driver oturmamış yorumları yapan arkadaşlar, nvidia testleri için neden bu kadar acımasız yorumlar yapıyor anlamıyorum...
    kullanıcı testlerinde 512 gts ve 8800gtx i geride bırakırsa sorun yok bence .
  • nvidia resmen sırf isim değiştirerek kart satma peşinde... 8x serisinde kullandığı revize edilmiş gpuları 9x adı altında satmaya kalkacak.. yani bu gpu nun 8800gt de kullanılan gpu dan mimari olarak farkı ne???? koca bir hiç.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuks

8800gt Oc alırım isime bakarım.Bu ekran kartına simdi bir de en az 600$ fiyat bicer nvidia.

Calibre 8800GT almadan rahat yok bana gerisi fasa fiso- yalan dolan.
  • demekki bişeye yaramıyormuş nvidia
  • 9 SERİSİNE GEÇMEK BU KADAR KOLAY OL-MA-MA-LI
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Wanted

nvidia fanlarını görelim nerdeler acaba??????

Tamamda nividianın böyle davranması atinin hatası. 9600 gt bile 3870 ayarında bir kart.
  • yani 9 serisinde bir tek 9600GT almak mantıklı. 8800gt nin biraz daha cilalanıp triple sli desteki versionu olmuş sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Porster -- 26 Şubat 2008; 16:44:06 >
  • Testlerin doğruluğundan şüphe ediyorum ancak tam bir hayal kırıklığı olacak bu kart anlaşılan... 3870x2 almak daha iyi, hiç olmazsa kalıbının kartı gibi duruyor o... Bu 9800gtx tam bir rezalet olur bu performansla... 8800 serisine geçilen 9800 serisi görecez anlaşılan:)
  • cok enteresan bir strateji seziyorum herkes nvidia dan bomba beklerken 9800gtx ile ilgili kalkıpta gts g92 yi 9800gtx adı altında piyasaya sürmesi cok ilginc bence bu kart gts92 nin adı değiştirilmiş hali zaten soğutmada aynısı olacağından sorun yok bu durumda nvidia neden böyle bir kart çıkardı anlayamadım yani piyasada buna yakın bir ton kartı var 8800GT, GS, 9600GT 8800gts g92 yani bunlar zaten var bu kartıda cıkarıyor piyasaya elektronik kart çöplüğü olacak yani madem bi halt yiyeceksin ya tam ye yada hic yeme ...
  • Bakalım 9800 gx2 nasıl olacak ben asıl onu merak ediyorum. Oda bunun gibi bir vaka olursa nvidiaya yazık.
  • g80 8800gts 320 mb ve 3.8 ghz deki e6750 ile ki cpu puanı 3350 civarı oluyor biraz oc ile 13 k alıyor nvidia resmen eğleniyor g92 gtsten farkı olmayan bir kart çıkarmış resmen
  • puan aşırı düşük 8800gt ile 16k byı devirdim bu karta bu puan yakışmamış
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.