Şimdi Ara

## GeForce 9800GTX'in 3DMark 2006 Test Sonucu Ortaya Çıktı ## (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142
Cevap
0
Favori
7.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ufuks

8800gt Oc alırım isime bakarım.Bu ekran kartına simdi bir de en az 600$ fiyat bicer nvidia.

• tek kelime ile rezalet
  • atin r700 leri erkenden piyasaya sunarsa tam süper olacak
  • inanmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Digiali

Şu an için üst düzeyde fiyat performans olarak en iyi tercih 9600gt sli 3870x2 den 60$ ucuz maliyet ve daha iyi oyun performansı....

## GeForce 9800GTX'in 3DMark 2006 Test Sonucu Ortaya Çıktı ##

8.2 sürücüsünde sorun var beta daha iyi iş çıkarıyor marta çıkacak 8.3 te bakalım ne yapacak esas 3870x2 sürücüsü o cf ye de imkan verecek 3870x2 için

• sonuç çok kötü, 8800gtx fiyat seviyesinden çıkarmazlar heralde bu haliyle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamiloglu

kumandan sen 8800 ultrayı kaça satıyordun

gelişmeler ışığında satmamı gerektirecek teknoloji patlaması henüz olmadı, ayrıca 3 ghz cpu + ne idüğü belirsiz bir sürücü+ defaut hızlarda 14.k az değil bu kart, 4 ghz bir cpu + sağlam sürücü + azcık o-c ile 20 k alabilir

kaldıki 3dmark benim için zerre kadar bir anlam ifade etmiyor, oyun testlerini görmek lazım.

quote:

Orjinalden alıntı: alpello

önemli olan kullanıcı yorumları

artık hiçbir teste güvenmiyorum kolay kolay

en güzel yorum

3870x2 ile Ultra tokatlayanlar grubuna rastlayan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 26 Şubat 2008; 18:42:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Schwadorf

abim bugunlerde bilgisayar topladı ve 8800gtx aldı diye kendisine kızmıştım ama burada yazılanlara göre o kadar da haksız değilmiş...
    bakalım zaman ne göstericek.

Hata yapmis 8800gt Oc almalıydı.Tabi kaca aldıgı da onemli.
  • herkes bi celallenmiş ama defalarca sölendi o teknik özelliklerle ne bekliodunuz ki hersey aynı hatta daha bile azı var önceki modellere göre .durum kısmen rakipsizlik olsada bence nvidia yeni mimarisi ni ortaya atmadan önce bu mimarinin suyunu iice cıkarmak ve maksimum kar elde temek niyetinde
  • Vardır bir şey...

Bence bu kart 9600GT gibi kalıbına göre performans verirse 8800GT den en az %30-40 daha hızlı olacaktır..

3D06 puanına gelince, 3.0GHZ lik bir Quad islemci ile kartları default iken 14K alabilen var mı aranızda?
  • bana 9600 SLI daha mantıklı gelmeye başladı. halbuki 9800 ü çok beklemiştim..

Siz nedersiniz 9600 x 2 SLI mı yoksa 1tane 9800mü daha fazla performans verecek?
  • Puan düşük ama oyun testlerine bakmak lazım şu anlık hayal kırıklığı..
  • Gerçekten hayal kirikliği olmus. işlemciyi ve ekran kartina bakarak. O-c li Ultra ile aynı kefeye koyabiliriz. Nvidia dan daha iyi bir kart bekliyordum.Ati Nvidia kapişmasinda Ati Nvidia yi nerdeyse yakaldı sayilir. Umarim bu arta ucuk kaçik fiyatlar biçmezler.
  • Bekleyenler fazladan bir 350 dolar verip sırf ismi için alabilir bu kartı.hani hava olsun die bende 9800gtx var gibisinden.
  • R700 yakında çıkarsa bu kartın da sonuçları değişmezse Atinin yükselişini görebiliriz.
  • Bana göre açıkça fake bu test. bana böyle gelmesinin 2 nedeni var.
    1. Daha 2 gün önce bir çin tabanlı sitenin gpu-z görüntüsünde gpu-z 9800gtx i 8800gts olarak görüyordu fakat özellikler ortada dolanan asparagas 9800gtx özellikleriydi. 2 günde gpu-z ye vahiy mi geldide 9800gtx i tanımaya başladı
    2. olarak driver bölümünde 174.16 görünüyor bu testte. nvidia sitesinde ise drivera sadece 9600gt için whql driverı deniliyor.

Kart bu şekil çıkabilirde çıkmayabilirde ama şu an itibariyle yapılan testlere zerre kadar güvenim kalmadı.
  • nvidia kafa buluyo herhalde?
  • Ben asıl 9800gt'yi merak ediyorum..
  • bence 65 nm üretim sürecinde termal anlamda yaşadığı ısı sorunu yüzünden saaat hızları daha yukarıya çıkaramadığı için nvidia 8800 ultradan daha hızlı bir kartı çıkartamıyor bence çok birşey beklememek lazım
    amd ati rv770 ve r700 ile gdrr5,55 nm ile yılın 2. çeyreğine damgasını vuracaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: arsenik

Ben asıl 9800gt'yi merak ediyorum..

bence merak edecek birşey yok GTX den geride olacağı kesin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.