Şimdi Ara

## GeForce 9800 GX2, 9800 GTX ve HD 3870 X2 Karşı Karşıya ? ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
0
Favori
7.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PLX yongasında güncelenecekgpu revizyondan geçecek driver düzenlenecek nvidia düzeltmelerini düzgün yapamazsa amd ati arayı biraz daha açabilir
  • Bakalim HD3870X2 ile 9800GX2 arasinda nasil bir fiyat düşüşü yaşanacak , hepberaber göreceğiz.
  • tamamda hd 3870x2 nın fıyatı nıye düsecek anlamadım.
  • 9800GTX ile 9800GX2 arasında 1058 puanlık bir fark var... şimdi Nvidia kartların performansları okadar birbirine yakınki aralarıda pek fazla fiyat farkı olmaması lasım... 50$ dan fazla bir fiyat farkı olursa sacma olur bece 1000 puanlık bir fark için okadar fiyat ödenmez ben 9800GTX i alır yerime otururum... ki sanırım 9800GTX 3870x2 ile aynı fiyata satılacak bu durmdada 3870x2 tercih edilir...

Dahada komik bişey var ortada 9800GTX tek gpu lu bir VGA kart 13.167 puan almış 3d Mark 06 dan... 9800GX2 çift gpu lu bir vga kart 14.225 almış yani çift GPU nun getirisi 1058 puancıkmı... Sizede sacma gelmedimi... ya 9800GX2 çok kötü bir kart yada testlerde bi acayiplik var...

Misal 3870 ile 3870X2 arasındali 3d mark skorları farklarına bakın 1058 kadar az bir fark yok... Ortada Nvidia acısından bir acayiplik var çözebilene aşk olsun...
  • İyi güzel de inanamıyorum çünkü zaten 8800gtx veya gt bu skoru zaten alıyor. 9800gtx neden çıkıyor o zman teknoloji bakımından da yenilik getirmiyor. İnşallah eski dedikodular doğru çıkar da deli bir kart olur 9800gtx yoksa bu haliyle hiçbir fark göremiyorum 8 serisinin tepe modellerinden.
  • nvidia iyice saçmalamış!!!

9800gtx i hiç çıkarmayacaktı aslında batırdı...

8800gtx den 9800gtx e geçiş böle mi olur yaww!!! rezil rüsva ettiler durum böleyse...
  • FOREVER ATİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydinpurcek

FOREVER ATİ

SANKİ ATİ-AMD SEVENLER SINIR OTESİ HAREKAT YAPIP BASARI İLE GERİ DONMUS GİBİLER ....

BAK BENDE SEVİNDİM SİMDİ 1-2 SENEDİR SESSİZ SEDASIZ 8 SERİSİ KARTLARI GECECEK Bİ ATİ

KARTI BEKLEDİLER EEE SABREDEN DERMİS 3870X2 İLE BASIP GİDERMİS.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 1 Mart 2008; 1:48:52 >

• 7800 den 8800 e geçerken ki performans artışı göz önüne alındığında 9800 bekleneni verememiş gibi duruyor..Ama arkadaşın dediği gibi de çift işlemcili 9800gx2 ile arasında ki puan farkı çok az..İkiside 3 aşşa 5 yukarı aynı fiyattan satılacak ama..ATI de tek 3870 ile 3870x2 nin fiyat farkları göz önüne alındığında nvidiada bişiler ters gidiyor..Sakın ha nm teknolojisi olarak ATI nin gerisinden geliyor olması
    olmasın..:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunwane -- 1 Mart 2008; 1:47:01 >
  • Senelerdir ati kullanırım ve kullanıcamda fakat nvidia bi ultra patlatır yine dağıtır gibi geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydinpurcek

FOREVER ATİ

FOREVER 4870 ICEQ3....
  • 3D.. serısı kıstas olmamakla bırlıkte eger o tabloda nvıdıa atı'yı gecseydı emınım bu konu fanatızm ıle ılgılı mesajlarla dolacaktı...Gecmıste kendılerını nvıdıa ıcın parcalayan,acılan her ekran kartı konusunu savas alanına donusturen,ımzaların'da bıle bunu acıkca bellı eden arkadaslar zamanla donanım konusunda fanatıklık yapmanın ne kadar zararlı oldugunu hem maddı olarak hemde kendılerını nekadar gulunc duruma dusurduklerını emınım suanda daha ıyı anlıyorlar...
    Tabloya bakıp saglıklı bır yorum yapmak hayalcılık olur..Suanda sadece pıyasada atı'nın cozumu oldugundan yola cıkarsak yenı drıver bekleyelım atı ıcın gıbı soylemler bence havada kalır.Atı'nın drıver konusunda kı gecmısı yenı drıverle sımdıkı performansını arttıaracagını beklemek hata olur..Benım bekledıgım ıyılestırme quad crossfıre sıstemler ıcın olacagı yonunde..
    Nvıdıa ıcın ıse yenı drıverle 9800GX2 ıcın konusuyorum performansını arttırabılecegı yonunde..9800 GTX ıcın yorum yapmak ıstemıyorum zaten suanda baska bır ısımle nerdeyse aynı kart mevcut..Oyunların genelındekı nvıdıa destegını dıkkate alırsak 3870x2 sadece benchlerde ve bırkac oyunda lıderlıge oynuyacak gıbı...Tesekkurler. .

• ati sonunda golü attı 3870 de zaten bişeyler yaptı farkettim ileriye dönük 55nm vs
  • Ati'nin önde olduğuna sevindim,ama net olarak piyasa oturduğunda çıkacak bench sonuçlarını beklemek gerek.
    Ayrıca overclock potansiyelleri de merak konusu.
  • Beyler siz bir gerçeği görmüyorsunuz..

O da şudur ki: 8800 sahipleri bol bol kına yakabililer.. Bu gidişle en az 5 ay daha kart değiştirmeyeceğimiz garanti oldu..
  • farkettiseniz 965 çipsette yapılmış testler bana kalırsa anakart bile limitliyor alabilir kartları
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

farkettiseniz 965 çipsette yapılmış testler bana kalırsa anakart bile limitliyor alabilir kartları

Eğer öyle bir durum varsa kullanıcı yorumlarıyla birlikte netleşir herşey.. Ancak şu halleriyle bekleneni vaad edemiyorlar..
  • ati anca benchmarkda işe yarior simdilik
  • noluyor yine... tam karar verdim zotac 8800gt amp edition alacağım ortalık yine karıştı.. ben nezaman yapacağım bu kasayı yahu....
  • Yorum yapmak için erken. Testle ilgili konuşmaya değer bir şey göremiyorum.

quote:

Tabi oyunların yüzde 90'nı nvidia destekli olunca durum değişio.

Nasıl anladınız %90'ın nVidia destekli olduğunu? Elinizdeki kaynak ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 1 Mart 2008; 2:42:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.