Şimdi Ara

## GeForce 8800GT'nin SLI Performansı Ortaya Çıktı ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 adet 8800gtx ultra alınacagına gider 2x 8800gt alınır sli olarak ultrayı tokat manyagı yapar.
  • benim de ağzım sulanıyo bu sli olayına, dx10.1 desteklememesi ise iştahımı kaçırıyo, ülen şu piyasa bi otursa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Albatros83

Haber için teşekkürler fx57.8800GTS ve 8800 GTX kullanıcılarına daha önce Apple ın yaptığı gibi para geri ödemesi yapsa iyi olacak bu skorlara göre.

Umut verme hocam emut verme...
    Yoksa umutlanıp ericem! :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

Tahtımı sallayacak bu kart

Senin tahtı; bu kart sallayacak, yeni çıkacak GTS'te yerle bir edecek maalesef ama bunları Temmuz ayında konuşmuştuk, haberin olduğundan o kadar çok etkilenmemen lazım.
  • SLI'da güzel performans almış kart, crysis de full+full'de 100 fps alırmı acaba
  • SLI crossfire a göre daha az verimli bir teknoloji, işin bu yönüde var tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

SLI'da güzel performans almış kart, crysis de full+full'de 100 fps alırmı acaba

16* aa ve fula af ve ultra hıgh ta bence gene sürünür
  • quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

SLI'da güzel performans almış kart, crysis de full+full'de 100 fps alırmı acaba

16* aa ve fula af ve ultra hıgh ta bence gene sürünür

aynen,,,,,bence de
  • quote:

taht mı kaldı hala, hani nerede bi milyar verip ultra alana kadar yarı fiyatına iki tane 8800gt alıp sli yapılır artan parayla da anakart yenilenir bundan böyle. ultra'nın prestiji kalmadı artık, hem 8800gt'yi sen zar zor geç hem de hayvan gibi enerji harca.. kimse yüzüne bile bakmaz ikinci elde bile.

bir de sözüm @Kumandan'a değil;

ultra sahipleri 8800gt'yi geçiyoruz diye forumda çok övünüyorlar, 270$'lık kartı kaç katı fiyata satılan kartla az bir farkla geçtiği için övünebilen kişileri başka bir forum daha görmedim ben. ultra sahibi bi insanın çekinmesi, başını öne eğip düşünmesi lazım 8800gt ile kıyaslayıp "ben bu kartı geçiyorum" derken. çünkü benim gözümde 8800gt yeni nesil bir orta sınıf kartı ve ultra'ya yakın performans veriyor. artık ultra'nın değerini de orta sınıf yaptı bu kart ve yılbaşından hemen sonra çıkacak olan nvidia'nın yeni nesil amiral gemisi çıkana kadar da bu böyle olacak.

• oyun meraklısı olupta fazla isteyip ama fazla ödemek istemeyenler için uygun bir kart bence.
  • bu kartın sli ye ihtiyacı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda

bu kartın sli ye ihtiyacı yok.

bencede yok ama kırisis için gerekecek

8800gt sli en iyisi en mantıklısı

ama ben az daha bekliyeceğim

ucuzlasın...
  • peki 8800gt sli yi crysis veru high de denemişlermi? varmı böyle bir link?
  • bide şöyle bir olay war sli yapıldıgı zaman tekli kart kullanımına göre %10-20 arası performans farkı yaşanıyo oysa hd3870le crossfireda ise %60-110 arasında bu deger ve dolayısıyla HD3870 CF=8800GT SLİ ve bu durumda kart fiyatlarının aynı oldugunu ama HD3870in directx 10.1 gdd4 bellek gibi avantajları oldugunu düşünürsek çift kart kullanımı için hd3870 almak çok daha mantıklı
  • en iyisi cf sistem.
  • 8800 GT sli YAPAN BİRİ VAR MI FORUMDA ? acaba sonuçları ne alemde ben yapmayı düşünüyorum.
  • önemli olan genel olarak bu puanları alabilmek..nette birisi bu puanı almış ama bütün 8800 lerle bu puan alınmaz..başta işlemci farkı.8800gt sli in 3850 cf den çokta önde olacağını sanmıyorum.hatta gerisinde kalır..bende q6600 işlemci var 3500 ghz de 15.698 puan aldım..3850 cf kullanmıştım ve vga lar defaulttu.diğer taraftan zamanında crossfire anakartlarda driver ile sli çalıştırılabiliyordu..şu an durum nedir bilmiyorum..eğer olursa sli anakart sorunu kalmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedLabel

Tahtin mi var, Nerenin kralisin?

quote:

• youtube ararsanız SLI yapılarak oynanmış Crysisi videosu bulursunuz
  • Şuan 8800gt sl mi yapmak mantıklı yoksa gtx 470 almak mı ? mantıklı
    hangisi daha ucuza ve daha performanslı olur ?
    http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18121405 şöyle bi inceleme buldum ama nekadar doğru acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 21 Ekim 2010; 12:32:20 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.