Şimdi Ara

Geely kullanıcıları platformu (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.210
Cevap
17
Favori
434.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Akibetleri mechul beyim. Bende MK 2010 var. Parasına göre iyi araba. Satmayı düşünüyorum seneye kısmetse. Aynı markanın 2012 Emgrand olanını alacağım kısmetse. Para kolaay kazanılmıyor. 2012 Emmgrand modeli şuan 25.000tl civarlarında ve en az 40.000tl lik sair markalara denk gibi duruyor. Ben memnun kaldım, tabiiki kriterim fiyat/performans açısından. Toyota Corollayı severim araç olarak ama onu aalacak para yok maalesef. 2012 temiz bir Corolla 40-45 arası olacak. Emgrand beni tatmin eder durumda olduğu için tercihim Emgranddan yana.
  • Arkadaşlar Geely FC aracımın göstergesinde bulunan "SVS" ışığı arasıra yanıyor. Bu ışığın ne anlama geldiğini kullanma klavuzunda bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: UYAKSOY

Arkadaşlar Geely FC aracımın göstergesinde bulunan "SVS" ışığı arasıra yanıyor. Bu ışığın ne anlama geldiğini kullanma klavuzunda bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı?

motor arıza ışığı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Geely FC kullanmaya başladım. Fiyatına göre gayet güzel araç. İnsanın içindeki tek şüphe satmaya kalkışırsak uğraştırır mı? düşüncesi. Forumdaki diğer yorumları okudum. Hakaret derecesine varacak yorumlar için söylüyorum; Ben bu ülkede insanların araba konusunda sağlıklı düşündüklerine inanmıyorum. Adam halen Broadwaye Torosa 10.000 - 12.000 TL. para veriyor. Düne kadar Tempraya Clioya binen adamlar Euro NCAP testleri falan diyor. Adama araban ne diyorsun veya son bindiğin araba ne diyorsun bön gibi bakıyor. Ya hiç arabası yok yada piyasadaki malum yerli arabalara binmiş.
    Bu yorumları elin Çinlisinin ürettiği arabayı övmek için yapmıyorum kesinlikle. Bu benim bilmem kaçıncı arabam, 1 sene falan binip yine değişirim inşallah fakat kim ne yorum yaparsa yapsın ben dahil bizim millet ikinci el araba konusunda gerçekten sağlıklı düşünme yetisini kaybetmiş.
    Yetmezmiş gibi daha kendi arabamızı üretememişiz, üstelik Hindistan, Malezya, İran, Romanya gibi ülkeler bu işi başarabilmişken. Ama sorsan arabadan en iyi biz anlarız. O Çin arabası, Bu Hindistan arabası deyip Dacıadan Renodan sanki Mercedesmiş gibi bahsederiz. Hepsi boş laf...

ama genede en bilindik sözle; En iyi araba insanın binebildiği arabadır. Allah herkeze gönlüne göre versin. Kazasız belasız sürüşler, hepi topu dört teker... :)

• Arkadaşlar emgrand konusunda bilen varsa yardimci olabilir mi.gs-gsl- premium gs - premium GSL bunlar arasında ne fark var.2011 -2012 modellerde çok fark var mi.birde distribütör luk konusunda bi sikinti var mi. Celik motor bisey acikladi mi? N-cap e-cap performansları nazil?

Orijinalden alıntı: sipahi26

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Geely FC kullanmaya başladım. Fiyatına göre gayet güzel araç. İnsanın içindeki tek şüphe satmaya kalkışırsak uğraştırır mı? düşüncesi. Forumdaki diğer yorumları okudum. Hakaret derecesine varacak yorumlar için söylüyorum; Ben bu ülkede insanların araba konusunda sağlıklı düşündüklerine inanmıyorum. Adam halen Broadwaye Torosa 10.000 - 12.000 TL. para veriyor. Düne kadar Tempraya Clioya binen adamlar Euro NCAP testleri falan diyor. Adama araban ne diyorsun veya son bindiğin araba ne diyorsun bön gibi bakıyor. Ya hiç arabası yok yada piyasadaki malum yerli arabalara binmiş.
    Bu yorumları elin Çinlisinin ürettiği arabayı övmek için yapmıyorum kesinlikle. Bu benim bilmem kaçıncı arabam, 1 sene falan binip yine değişirim inşallah fakat kim ne yorum yaparsa yapsın ben dahil bizim millet ikinci el araba konusunda gerçekten sağlıklı düşünme yetisini kaybetmiş.
    Yetmezmiş gibi daha kendi arabamızı üretememişiz, üstelik Hindistan, Malezya, İran, Romanya gibi ülkeler bu işi başarabilmişken. Ama sorsan arabadan en iyi biz anlarız. O Çin arabası, Bu Hindistan arabası deyip Dacıadan Renodan sanki Mercedesmiş gibi bahsederiz. Hepsi boş laf...

ama genede en bilindik sözle; En iyi araba insanın binebildiği arabadır. Allah herkeze gönlüne göre versin. Kazasız belasız sürüşler, hepi topu dört teker... :)

Yahu bu arabaya insanlar para verip nasıl biniyorlar anlamıyorum birde buraya gelip savunuyorlar, üzerine para verseler almam hatta binmem. Madem paran yok git kardeşim düşük sınıf ucuz eski avrupa japon al, canınız bu kadar mı ucuz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AutoTestPilot -- 13 Mart 2015; 17:00:11 >

• Yav he he 😂

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

quote:

Orijinalden alıntı: sipahi26

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Geely FC kullanmaya başladım. Fiyatına göre gayet güzel araç. İnsanın içindeki tek şüphe satmaya kalkışırsak uğraştırır mı? düşüncesi. Forumdaki diğer yorumları okudum. Hakaret derecesine varacak yorumlar için söylüyorum; Ben bu ülkede insanların araba konusunda sağlıklı düşündüklerine inanmıyorum. Adam halen Broadwaye Torosa 10.000 - 12.000 TL. para veriyor. Düne kadar Tempraya Clioya binen adamlar Euro NCAP testleri falan diyor. Adama araban ne diyorsun veya son bindiğin araba ne diyorsun bön gibi bakıyor. Ya hiç arabası yok yada piyasadaki malum yerli arabalara binmiş.

Yahu bu arabaya insanlar para verip nasıl biniyorlar anlamıyorum birde buraya gelip savunuyorlar, üzerine para verseler almam hatta binmem. Madem paran yok git kardeşim düşük sınıf ucuz eski avrupa japon al, canınız bu kadar mı ucuz:

O aracın Chevrolet marka olduğunu biliyormusunuz.

• Ekskalibur kullanıcısına yanıt
    Aynı şey işte chevrole de eski daewoo... Allah bu araçlara binmeye muhtaç etmesin kimseyi... AMİN.

Aynı şey işte chevrole de eski daewoo... Allah bu araçlara binmeye muhtaç etmesin kimseyi... AMİN.

Emgrand'ı aldığımın ikinci günü okulumuza bisküvi, çikolata vs. mal getiren kamyonet geri geri çıkarken hafif rampada aşağı bakar vaziyette park halindeki aracıma arkadan vurdu. Bahçede duran güvenlikçi olayı önceden sezmiş. Şoföre seslenmiş ama iş işten geçmiş. Güvenlikçinin bana dediği şu: " Hocam, size çarpınca, kamyonetin kasasından dolayı çarptığı yeri göremedim. Ama aracın şoför tarafı görünüyordu. Araç çarpmanın etkisi ile sert bir şekilde ileri gitti ve geldi. Yaylandı. Çin aracı olduğu için de aracın arkası ve bagaj kapağı vs. kesin göçtü içeri dedim. Aracın yanına giderken ümidim yoktu."

Resimleri ekliyorum. Sadece 200 TL boya masrafı çıktı. Bağaj kapağında yarım parmak kalınlığında hafif göçük oluştu. Metal tampon ile sert şekilde aracıma vurdu. Güvenlikçinin demesi bu yönde. Çürük çarık bir araç değil. En azından emgrand böyle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 30 Mart 2015; 0:14:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

quote:

Emgrand'ı aldığımın ikinci günü okulumuza bisküvi, çikolata vs. mal getiren kamyonet geri geri çıkarken hafif rampada aşağı bakar vaziyette park halindeki aracıma arkadan vurdu. Bahçede duran güvenlikçi olayı önceden sezmiş. Şoföre seslenmiş ama iş işten geçmiş. Güvenlikçinin bana dediği şu: " Hocam, size çarpınca, kamyonetin kasasından dolayı çarptığı yeri göremedim. Ama aracın şoför tarafı görünüyordu. Araç çarpmanın etkisi ile sert bir şekilde ileri gitti ve geldi. Yaylandı. Çin aracı olduğu için de aracın arkası ve bagaj kapağı vs. kesin göçtü içeri dedim. Aracın yanına giderken ümidim yoktu."

Resimleri ekliyorum. Sadece 200 TL boya masrafı çıktı. Bağaj kapağında yarım parmak kalınlığında hafif göçük oluştu. Metal tampon ile sert şekilde aracıma vurdu. Güvenlikçinin demesi bu yönde. Çürük çarık bir araç değil. En azından emgrand böyle değil.

Güvenlikçinin, bekçinin, bahçıvanın lafıyla hareket edeceksek işimiz var. Tüm dünya kabul etmiş bu çin arabalarının teneke olduğunu ama ne yazık ki TR'de sahipleri imkansızlıktan inkar ediyorlar yürüyen tabutları.

• quote:

quote:

quote:

Güvenlikçinin, bekçinin, bahçıvanın lafıyla hareket edeceksek işimiz var. Tüm dünya kabul etmiş bu çin arabalarının teneke olduğunu ama ne yazık ki TR'de sahipleri imkansızlıktan inkar ediyorlar yürüyen tabutları.

33 yaşında bir öğretmenim. Çok şükür ki sana yalan borcum yok. Ama çok istiyorsan yarın okulun kamera kayıtlarına da bakarım. Güvenlikçi bana neden yalan desin peki? 26,000 TL'ye bunu aldım. İmkansızlıktan da almadım. Peşinde 30,000 TL bütçem vardı. Pekala da bu bütçemi + 30,000 TL kredi kullanarak ve hatta bu 30,000 TL'yi kredisiz bile kullanarak borçsuz, harçsız 60,000 TL'lik bir araç da alabilirdim. Yani imkanlar dahilinde bir araç satın almadım. Gittim. Gördüm. Beğendim ve satın aldım. Bundan önceki aracım da Fiat Doblo D2 kasa 1,3 MJ'di. Aldığım zaman 142,5 kiloydum. Mide küçültme ameliyatı olunca epey bir kilo verdim. Halen de veriyorum. O yüzden hep istediğim ama cüsseme uymadığı için alamadığım sedan bir araç satın aldım. Sedan furyasına bu araç ile giriş yapmış oldum. Hoş daha önceden Hyundai Accent Admire 1,5 dizel aracım da vardı.

Şimdi diyebilirsin ki 60,000 TL verebilecek bir insan neden gider 26,000 TL'ye çin malı araç alır ki? Niyetimde Accent blue dizel ( sıfır ) ve ikinci el H kasa Opel astra dizel de vardı. Ama bu aracı gördüm. Özellikleri tatminkar geldi ve satın aldım. Ama son aracım Hyundai Elantra dizel olacak. Onu da belirteyim.

Peşin hükümlüsün. Senin görüşlerini yıkmak veya değiştirmek gibi bir misyonum da yok. ECHO, Familia, CK ve MK gibi modellerdeki olumsuzlukları ben de biliyorum. FC ve EMGRAND modelinde bu tip sorunlar yok. Ben 2012 model 32,800 km.'de euro5 motor araca 26,000 TL verdim. Galerici değilim. İkinci el işi de yapmıyorum. Fake nickli bayi de değilim. Senede maksimum 8,000 km. yapan bir sürücüyüm. Bunları oturup düşününce parayı araca gömmemeye karar verdim. 30,000 TL'ye de sırf adı var diye 120,000 km. civarında araç almak istemedim. Durum budur.

Aracın gözüme çarpan bir özrü varsa onu da korkmadan yazarım buraya. Zira araçtan para kazanayım diye araç satın almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 30 Mart 2015; 19:21:56 >

• Iyı gunler, ben de 2011 emgrand premıum MT kullanıcısıyım ve aranıza yenı katıldım aracımdan cok memenunum fakat bır sorunum var , aynı sorunu yasayan bır arkadas varsa yardımcı olsun lutfen. aracımın muanesınde agırlıktan dolayı sorun cıkıyor. aracım tüplu ve bu agırlık sorununu nasıl çözduklerını yazarlarsa cok memnun olurum. nasıl bır yol ızlemek gerekıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofueko -- 9 Nisan 2015; 22:42:24 >

quote:

quote:

quote:

33 yaşında bir öğretmenim. Çok şükür ki sana yalan borcum yok. Ama çok istiyorsan yarın okulun kamera kayıtlarına da bakarım. Güvenlikçi bana neden yalan desin peki? 26,000 TL'ye bunu aldım. İmkansızlıktan da almadım. Peşinde 30,000 TL bütçem vardı. Pekala da bu bütçemi + 30,000 TL kredi kullanarak ve hatta bu 30,000 TL'yi kredisiz bile kullanarak borçsuz, harçsız 60,000 TL'lik bir araç da alabilirdim. Yani imkanlar dahilinde bir araç satın almadım. Gittim. Gördüm. Beğendim ve satın aldım. Bundan önceki aracım da Fiat Doblo D2 kasa 1,3 MJ'di. Aldığım zaman 142,5 kiloydum. Mide küçültme ameliyatı olunca epey bir kilo verdim. Halen de veriyorum. O yüzden hep istediğim ama cüsseme uymadığı için alamadığım sedan bir araç satın aldım. Sedan furyasına bu araç ile giriş yapmış oldum. Hoş daha önceden Hyundai Accent Admire 1,5 dizel aracım da vardı.

Şimdi diyebilirsin ki 60,000 TL verebilecek bir insan neden gider 26,000 TL'ye çin malı araç alır ki? Niyetimde Accent blue dizel ( sıfır ) ve ikinci el H kasa Opel astra dizel de vardı. Ama bu aracı gördüm. Özellikleri tatminkar geldi ve satın aldım. Ama son aracım Hyundai Elantra dizel olacak. Onu da belirteyim.

Peşin hükümlüsün. Senin görüşlerini yıkmak veya değiştirmek gibi bir misyonum da yok. ECHO, Familia, CK ve MK gibi modellerdeki olumsuzlukları ben de biliyorum. FC ve EMGRAND modelinde bu tip sorunlar yok. Ben 2012 model 32,800 km.'de euro5 motor araca 26,000 TL verdim. Galerici değilim. İkinci el işi de yapmıyorum. Fake nickli bayi de değilim. Senede maksimum 8,000 km. yapan bir sürücüyüm. Bunları oturup düşününce parayı araca gömmemeye karar verdim. 30,000 TL'ye de sırf adı var diye 120,000 km. civarında araç almak istemedim. Durum budur.

Aracın gözüme çarpan bir özrü varsa onu da korkmadan yazarım buraya. Zira araçtan para kazanayım diye araç satın almadım.

26.000 TL ona verene kadar keşke eski ama SAĞLAM bir arabaya para verseydiniz. Yazık günah hiç mi canınızın kıymeti yok hadi para sizin can sizin aracınıza bindirdiğiniz ailenizin arkadaşlarınızın da mı kıymeti önemi yok. Allah akıl fikir versin ne diyim. Size yüreyen tabut ciiliy ile mutluluklar.

• He he he diyorum sadece.

• Millet hangi aracı alırsa alsın neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz anlamıyorum isteyen istediği aracı alır kullanır.Hiç aracın koltuğuna oturmamış insanlar yürüyen tabut bilmem neler yapmayın Allahaşkına, bu araca o kadar laf edildi Euro Ncap sonuçlarını görünce çekildiler kenara artık bırakın bu saçmalıkları yok alınmazmış yok binilmezmiş.

@OTTO VON BISMARCK Hocam kimsenin lafları moralinizi bozmasın güle güle binin.Bizim millete bakacak olsak piyasada bir kaç markadan başka araç alınmaz.

Iyı gunler, ben de 2011 emgrand premıum MT kullanıcısıyım ve aranıza yenı katıldım aracımdan cok memenunum fakat bır sorunum var , aynı sorunu yasayan bır arkadas varsa yardımcı olsun lutfen. aracımın muanesınde agırlıktan dolayı sorun cıkıyor. aracım tüplu ve bu agırlık sorununu nasıl çözduklerını yazarlarsa cok memnun olurum. nasıl bır yol ızlemek gerekıyor ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.