Şimdi Ara

Geely kullanıcıları platformu (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.210
Cevap
17
Favori
434.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet inceledim linki 5afe gibi geldi banada. Resimleride benziyor :) vela ve axp2 kodlu olan 5afe -ler 2002-2006 arasında çinde yapılmış heralde. Çok ingilizcem yok ama öyle anladım. Bu tip motoru çinde üretilip toyotaya takıldığını okumuştum biryerlerden. Sıra geldi parça araştırmaya. TruckTöranitor ilgi için teşekkur ederim.

Can sikintisindan yardim ediyoruz iste

Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

aracı alalı yaklaşık 2 ay oldu. çok memnunum.

ancak şu plastik kalitesizliği oha dedirtiyor.

neyse yine yazarım sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusakar

6 ay oldu Mk kullanıyrum. Geçen ay tüp taktırdım. 65 tl 270 km şehir içi-şehir dışı.

hakkatten iyiymiş. çok km yapsam bende tüp düşünürdüm gibime geliyor.

ama şu gaz ayarları falan filan bıktırıyor insanı.
    Aksine hiç ayar yapılmadı :) Bir çok kişi obd sistem önerdi hatta atiker servisi dahi obd takmak istedi. Tanıdığım sağlam bir usta var. O, sorunsuz bir ürün istiyorsan nanofast takalım dedi. sistemi taktıktan sonra ayar için bilgisayarı taktı. Adamın dediği şu: Hiç bir ayara gerek yok :) Aldım araayı çıktım dükkandan. Şuan için sıkıntı yok. 2 defa sağlam denedim. İlkinde 65 tl=270 km, 2.de 64 tl =264 km. Bunlar şehir içi şehir dışı karışık yakım. Ayrıca 18km civarı stebze ve bol çukurlu yolumuz var kui ömre bedel. 40 dakika sürüyor o yolu almak :) Bu yolda dahil buna en az 2 gidiş gelişiyle.

Orijinalden alıntı: bekiry

Geely Familia var bende 2011 direksiyonu cevirdigimde gicirdama yapiyor sonradan alisiyor ses kesiliyor ne den yapar bunu bilgisi olan varmı

Bendede 2010 var familia aynı ses benimkide de var. Nedenini bende merak ediyorum :)

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

Tam olarak nasıl bir ses
    ? Direksiyonu sonuna kadar cevirdiginiz zaman ses geliyorsa
    Dinamo kayşı olabilir, Servo pompasaıyla bağlantılı sonuçta

Aynen ağabey. Direksiyon kırma limitine ulaşınca geliyor ses ve kırma limitinde tuttuğun sürece seste devam ediyor.

quote:

Tam olarak nasıl bir ses

Aynen ağabey. Direksiyon kırma limitine ulaşınca geliyor ses ve kırma limitinde tuttuğun sürece seste devam ediyor.

1- kayış eskimiş ve ayarı kaçmış olabilir
    2- kayışın üzerinde dolandığı rulmanlar aşınmış olabilir

quote:

quote:

Tam olarak nasıl bir ses

1- kayış eskimiş ve ayarı kaçmış olabilir
    2- kayışın üzerinde dolandığı rulmanlar aşınmış olabilir

Bilgi için teşekkür edrim. Anlaşılan yakın zamanda tamirci yolu görünecek :)))

• Cevirdigim andan itibaren ses geliyor

• İyi geceler arkadaşlar bir arkadaşım gelly MK sahibi hararet yükselmesinden söz etmiş bende aynı sorunu yaşadım ama çözdüm araçın termostat,ını değiştirin veya söküp temizleyip tekrar takın motor,dan reğülötöre su tahliyesi oluyorsa geçiş hortumları ikiside sıcaksa sorun çözüldü demektir umarım yardımcı olabilirim.

Orijinalden alıntı: zambak1996

İyi geceler arkadaşlar bir arkadaşım gelly MK sahibi hararet yükselmesinden söz etmiş bende aynı sorunu yaşadım ama çözdüm araçın termostat,ını değiştirin veya söküp temizleyip tekrar takın motor,dan reğülötöre su tahliyesi oluyorsa geçiş hortumları ikiside sıcaksa sorun çözüldü demektir umarım yardımcı olabilirim.

Benim mkda da aynı sorun var. Hatta hararette yaptırdım arabaya o yüzden. Bilgisayara takıldı, termostat kontrol edildi ama sorun devam ediyor. Usta olsa olsa aşırı sıcaktan üst kapak genleşmiştir dedi. Üst kapak açtıracağım maalesef, usta tavsiyesi böyle, kararsızım açtırıp açtırmama konusunda. Açtığında en az 500 masraf çıkacak.

Orijinalden alıntı: zambak1996

İyi geceler arkadaşlar bir arkadaşım gelly MK sahibi hararet yükselmesinden söz etmiş bende aynı sorunu yaşadım ama çözdüm araçın termostat,ını değiştirin veya söküp temizleyip tekrar takın motor,dan reğülötöre su tahliyesi oluyorsa geçiş hortumları ikiside sıcaksa sorun çözüldü demektir umarım yardımcı olabilirim.

Geely echo ck aracımız var ondada 45 bin km geçtikten sonra hararet problemi başlamıştı, yazın hararet düşük, kışın yüksekti. Ama su kaynatacak seviyeye kadar gelmiyordu 55 bin km ye kadar öyle kullandık, sonra periyodik bakımda bu durumdan bahsettik servise termostat değiştirdiler ve sorun düzeldi parada almamışlardı.

Bu arada aracımız 60.600 km yaptı, ağır bakım vakti geldi randevu aldık cuma günü için 450-500 tl civarı tutacağını söylediler.

• Çin mallarına ön yargılıydım. Ancak Emgrand GSL Premium SR otomobili 1 yıl önce 2013 yılı Aralık Ayı'nda aldık. O zaman fiyatı LPG dahil 35.000 TL idi. Otomobil C segmenti bir oto olduğu için aynı segmenteki otomobillerden 10-15 bin TL daha ucuz idi. Üstelik 8 hava yastığı vs. gibi birçok extra aksesuarına rağmen. Otomobilden çok memnunum. 1 yıldır 2 olumsuz özelliği dikkatimi çekti. İlk önce sürücünün emniyet kemerini takması, araç hareket halinde iken bir problem oluyor. Kilit yeri çok içeride. İkincisi ön cam direkleri, direklerdeki hava yastıklarından dolayı kalın. Sol tarafa dönüşlerde görüşü kapatıyor. Hafifçe sola eğilmek zorunda kalıyorsunuz. 1 yıldan beri 1 kez arıza verdi. Aldıktan 6 ay sonra sadece 2. vitese geçmemeye başladı. Diğer viteslere geçiyordu. Servise gittik, İstanbul ana deopdan 2. vites senkromecini getirip, değiştirdiler. Ücret almadılar. İstanbul'da Geely otonun Çinli mümessili, birkaç kere Çanakkaledeki servisi bu arıza nedeni ile aramış, arızayı takip etmiş. Bizden özür dilenmesini felan istemiş. Böyle de hassas davrandılar. Alacak olana tavsiye ederim.

• arkadaslar bu aracların akıbeti ne olacak bilen varmı? Satmayı düşünüyormusunuz? deneyen olduysa piyasası varmı?
    Asus X550JX-XX171D Playstation 4 Samsung 48J5570 WL TOYS V911 Philips 55pus7304 Samsung S4 16GB 3GS İPHONE JB 16 GB NEW İPAD ASUS M4A79XTD EVO, AMD PHENOM X4 965 3.4 GHZ, SAPPHİRE HD 5770, Kingston 4GB (2*2GB) KIT Hyperx DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram, 1 TB SEAGATE,32MB SATA 7200RPM, Samsung 23" S23N350, THERMALTAKE VI15021W2E M9 500W,
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.