Şimdi Ara

Geely Emgrand EC7 (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.254
Cevap
18
Favori
700.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıkıntı yok türkiye dede fabrika açacaklar zaten yerli olduğu zaman piyasayı altüst eder
    oyunun linkinden üye olup aramıza katılabilirsiniz
    https://www.gpro.net/?id=16B7385991EE
    buda whatsapp grubumuz
    https://chat.whatsapp.com/CVMxaGyNizFFarkMr2oRsJ
  • Hüsami kullanıcısına yanıt
    ben fabrikayı chery açacak diye biliyorum???
    indirmek yok kurmak yok üye olmak yeterli yarışlar canlı
    salı ve cuma 21de
    buda whatsapp grubumuz
  • Hüsami kullanıcısına yanıt
    süper o zmn :)
  • Arkadaşlar 2 aydır araştırıyorum hem netten hem bayilerden dolaştım gördüm araştırdım araç süper bir araç 2012 Linea mı satıyorum sırf Geely emgrand aşkına alıcam abi ben bu aracı 30 bin liraya aracım satılıyor cuma günü gidip hemen emgrand alacağım.Abi araç süper bir araç ama benim güzel milletim gider o paranın 4-5 milyar fazlasını verip Dacia alır sırf 2. eli var diye teneke kaporta dandik plastik iç dizaynlı arabalara biniyor millet.

Orijinalden alıntı: cenksa

Arkadaşlar 2 aydır araştırıyorum hem netten hem bayilerden dolaştım gördüm araştırdım araç süper bir araç 2012 Linea mı satıyorum sırf Geely emgrand aşkına alıcam abi ben bu aracı 30 bin liraya aracım satılıyor cuma günü gidip hemen emgrand alacağım.Abi araç süper bir araç ama benim güzel milletim gider o paranın 4-5 milyar fazlasını verip Dacia alır sırf 2. eli var diye teneke kaporta dandik plastik iç dizaynlı arabalara biniyor millet.

eğer alacaksan aracın 2.elini al arada enaz10binlira fark ediyor zaten 5 sene garantili olduğundan sıkıntı yok ama 2.eli ucuz olanlardan bakarsan çok dikkat et kazalı oldukları için çok düşük yazıyorlar fiyatı
    buda whatsapp grubumuz
  • Arkadaşlar ilk mesajlardan itibaren bişey dikkatinizi çekti mi?

Artık Geely Emgrandı kötüleyen kişiler yok denecek kadar az. Hayatında el arabası bile kullanmamış adamlar, gelip çin malı cart curt diye atıp tuttular. Yok neymiş ağır plastik kokusuymuş bilmem ne. Biz sanki hiç araba kullanmadık hayatımızda. Geely Emgrand bir aile aracı olarak çok yeterli bir araçtır. Eğer hız arıyorsan başka, beklentiyle ilgili birazda aslında. Ama benim beklentimi çok rahat karşılıyor.
    kullananlara kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

kötülüyecekleri kadar kötülediler zaten, daha bir sey kalmadiki...3 senedir piyasada olmasina ragman yolda ec7 görmek imkansiz, acaba gercekten kötü bir arac mi :))

Trabzon'da bir çok Emgrand, hatta artık satılmayan FC modelinden, görüyorum. Burda işler yolunda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: UYAKSOY

quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

kötülüyecekleri kadar kötülediler zaten, daha bir sey kalmadiki...3 senedir piyasada olmasina ragman yolda ec7 görmek imkansiz, acaba gercekten kötü bir arac mi :))

Trabzon'da bir çok Emgrand, hatta artık satılmayan FC modelinden, görüyorum. Burda işler yolunda...

hmmm, gecen sene geldigimde 2 hafta kaldim, 3-4 tane ancak gördüm. Demek ki Gelly'de isler yolunda gibi.
    Chevrolet Avrupanin geri cekilmesi belki Geely nin isine yarayabilir tabi bu firsati Geely kullanabilirse.
    takip !

• aracımı alalı 6 ay oldu, fiyatının çok üzerinde bir araç....isteyen alır isteyen almaz, 38 sayfa olmuş, kullanıcılardan neredeyse hiç şikayet yok :)

ne içtiyseniz bana da verin, çok güzel kafa yapıyormuş...

-2016 Opel Astra 1.4 T AT Dynamic + G.P.P-

-2016 Fiat Fullback 2.4 AT Hardrock-

-2011 Mercedes C180 1.8 CGI Fascination-
  • bu arada 2. elinin piyasasının düşük olduğunu söyleyen arkadaşlar neden düşük olduğunu açıklayayım 1. sebep ağırlık ve beygir gücü farkı
    2010 modeli 1335kg 96bg
    2012 modeli ise 1275kg 106bg

ayrıca 2.el piyasası henüz tam oluşmadı ama inanılmaz ucuza satanlarda kesinlikle bir numara var dikkat edin ya taklalıdır ya boyalı ya kazalı zaten araç kendini açıkça belli ediyor dikkatli baktığınızda
    buda whatsapp grubumuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: drcivan

2012 model Geely Emgrand EC7 aracım var .2 yıldır arabamı memnuniyetle kullanmaktayım .Şu anda yaklaşık 74000 KM de.Aile aracı olarak kullanacak herkese tavsiye ederim.Ben kendim iş arabası olarak bozuk köy yollarında kullanmaktayım.Bu araç benim 17. arabam yılda yaklaşık 40-50bin KM yol yapan biri olarak diyebilirim ki bu araç kullandığım araçlar arasında en dayanıklısı çıktı.Şimdiye kadar rutin bakımlar haricinde hiç servise gitmedim.40000 de viraj demir lastikleri 70000de arka balatalar değişti.Servisler ve parçalar diğer markalara göre çok daha ucuz.Arabanın yol tutuşu bir ford kadar iyi ve ondan daha sessiz hatta diyebilirim daha önce d sınıfı araçta kullandım bu arabanın içeri aldığı yol sesi hepsinden daha az kaymak asfaltta neredeyse kendinizi uçakta hissediyorsunuz.2000-3000 devir arasında motor seside çok az duyuluyor.Hatta arbanın içinde kendim ölçüm yaptım 120 km hızda 65 DB civarıda gürülü oluyor.Klimanın ısıtma ve soğutması gayet güzel.Sabahları -10 derecede dahi tek marşla çalışıyor.Araba çalıştığı gibi beklemeden kalkış yapabiliyorsunuz .Yokuşlarda bayılma oluyor onun için arabanın o yokuşu çıkabileceği viteste kullanıp arabayı bayıltmayacaksınız.Yakıt olarak ortalama 10L LPG yakıyor uzun yolda 7.5-8L yakıyor.Araba gerçekten dış sesleri içeri vermiyor.Formun başında ambulans sesini duymayan arkadaş vardı kendisiyle çok dalga geçilmişti ama gerçekten yola çıktığınızda hiç birşey duymuyorsunuz.Hız olarak ben 170-180 arasına kadar çıktım Ama çip taktıran bir arkadaşım var 230 KM ye kadar ulaşıyor.Çipten öncede 200 ü buluyordu.Camların kapıların açılması kapanması o çıkan ses d sınıfı kalitesinde .Aracın en güzel tarafı içi çok geniş bir ford focus Opel İnsignia bir Mazda 3 ten daha geniş .Binenler arka koltukların şimdiye kadar gördükleri en rahat koltuklar olduğunu söylüyorlar.Arabanın benim görebildiğim iki eksiği var direksiyondan radyo cd kontrolü yok , motorun torku düşük.Yoksa gerçekten eksiksiz bir araba.Bir Fiat Linea ya bir Renault Clio ya bir opel Corsaya değişilmeyecek bir araç.Bir memur aile alıp yıllarca arkasına bakmadan kullanabilir.En az 150-200 bin KM masraf çıkarmadan kullanılabilir.Motorunun ben en az 350-400bin km gideceğine eminim.Herkese ön yargılarından kurtularak gözü kapalı almalarını tavsiye ederim çünkü verilen parayı kuruşuna kadar hak ediyor.

Yani insan aracını över de, utanmasan s serisinden geniş diyeceksin. Mercedes s serisi içine 68 db ses alirken senin çinli aracın mı 64 db alacak? İnsigniadan geniş, s serisinden sessiz, 90 küsür beygirle 230 bilmemne vuran bir araba anlatiyosunuz. Ben şimdi anlatayım.
    Bu araç ses alır, içi dar değildir ancak bir d segmentiyle kıyaslanamaz.
    Bu araçla 165den yukarıya bayır aşşağı hariç çıkamazsınız. Kendinizi kandırmayın küçül çocuklar gibi kadrana bakıp yorum yapmayın. Yok çip bilmemne demeyin olmaz. Benim 2.2 astra coupe aracımın zor çıktığı hızlara bi çiple çıkıyosanız satayim ben aracimi...
    Neyse diyeceklerim bu kadar. Aracınızı sevin ancak yalan da söylemeyin.

• arkadaşlar biraz fazla eleştiriler olmuş benim aracım 95 hp olanlardan trafik uygunluk belgesinde iç mekan sesi 71 veya 74 db olarak geçiyor diğer araçların verilerini bilmiyorum kıyaslama yapmıyorum o yüzden ama kullanıcı olarak yol sesi almıyor ama motor sesi giriyor içeri onu belirteyim ama kuzenimin 2010 focusuyla içeri giren motor sesi kıyaslanabilir o yüzden ford da bile varsa bunda gayet normal diyerek çok takmadım yol tutuşunu megane 1 ile kıyaslayabilirim 2 ye katlar desem yalan olmaz hız konusunda da düz yolu verin 180 bile görür ama ne kadar sürede görür onu bilemem herkese saygılarımı sunarım...
  • arkadaşlar önceki yazılarımda size muayenede azami ağırlık olayını sormuştum cevap olarak bizler geçtik demiştiniz fakat ben geçemedim araçlarınızın motor gücünü tank büyüklüğünüzü ve ruhsatınızda yazan azami ağırlığı söylerseniz çok mutlu olurum
  • arkadaş 2. el piyasası düşük diyorlar da iki dk sahibinden. com a baksanıza adamlar 2011 modeli 28 e satıyorlar ben anlam veremedim arabanın sıfırı 31. 2012 model zaten 28 yazıyordu internet sitesinde bunlar neden yüksek fiyat yazıyorlar anlayamadım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.