Şimdi Ara

Geely 1.3 Echo Comfort (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
57.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: soldier_of_fortune

ünal, arkadaş o virajı döndü diyelim...100 oktan hediye etçem ama ya motor 100 oktanı yakarken dağılırsa...

ben karşılarım masrafları
  • way way way
    forumumuzda ne kadar hayırsever varmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier_of_fortune

ünal, arkadaş o virajı döndü diyelim...100 oktan hediye etçem ama ya motor 100 oktanı yakarken dağılırsa...

Çok zor bi ihtimal benim girdiğim hızda oraya girmesi.

Hadi girdi diyelim. Biz benzini koyarız. Gerisi bizi bağlamaz.
  • Benim konuyu açan şahsa söyleyeceklerimi zaten konuya cevap yazan arkadaşlarım layıkıyla vermiş.

Ben seçenek sundum, ikinci el farklı bir araç alınabileceğini de belirttim ama kendin kafana koymuşsun.

Neye binersen bin, banane :)

İstersen 5 sıfırlı araca bin, helali hoş olsun, sokağa atacak paramız yok, insan gibi uyardım.Keyfin bilir.

Gerçekler zorunuza gitmesin...

Reno milleti öpüyo, salak yerine koyuyo ama çinliler çok iyi insanlar.

Allah razı olsun onlar.Kelle koltukta 4 cam otomatiğine tav...
  • FDH Motorlu Tasitlar Sayfalarinin gerçek beyefendilerinden birisin ExtremeEnvy. Senin bu sogukkanliligini takdir etmemek, hatta "envy" etmemek elde degil.

Fütursuzca konu açip emege saygisizlik edenlere karsi Kemal Kiliçdaroglu misali sinirleri alinmis hakiki bir centilmen gibi cevap vermissin. Senle ayni fikirde oldugum konularda degil, zit fikirlere sahip oldugum konularda yuzyuze tartismak isterdim ki, ekranlari istila etmis nice televole tartismacisi gorsun nezaketin ne oldugunu.

Ben bu forumda yasinin tam 2 kati olgunluga sahip tek bir kisi tanidim: Ünal Korkmaz.

20+ yasindaki Ünal Korkmaz'in yazdigi yorumlari 40+ yasindakilerin bile cogu yazamiyor forumda. Onun kat'i surette tarafsiz kaleme (klavyeye) aldigi test yorumlarinin yaninda OtoHaber, AutoShow vb. dergilerdeki test editorlerinin yazdiklari ancak seçim propaganda metni olabilir. Iyiki varsin Ünal Korkmaz. Allah(c.c.) tuttugunu altin etsin ki, seni forumda her aradigimizda bulabilelim. Allah islerini rast getirsin.

Ben sizler kadar kibar ve sogukkanli olamayacagim sizlerden yasca buyuk olmama ragmen. Eee, ne yaparsiniz ki serde Akdenizlilik var.

1-) Kizil kapitalist Çinliler (Hong Kong, Tayvan ve Singapur tenzih edilir) önce otursunlar da azicik Adobe PhotoShop çalissinlar, arabalarinin evvela amblemleri orijinal olsun. Sonra vites kolu ve farlari.

2-) Chery ve Geely gümbür gümbür gelir, kaliteyi arttirmadigi müddetçe pilini pirtisini toplayip paldir küldür gider.

3-) Türk milletinin Özal'dan evvel 70'li ve 80'li yillarda alim gücü Audi'lere, BMW'lere, Mercedes'lere yetiyordu da, dikdörtgen hatlarina, tek yan aynali 4 ileri vitesli yandan merdaneli kasalarina, pancar motorlarina hasta oldugu için mi Tofa$lara ve Renault 12 / Toroslara bindi?

4-) Hyundai ve Kia Türkiye pazarindan i30'lari, Getz'leri, Era'lari, Cee'dleri, Sorento'lari, Cerato'lari Santa Fe'leri geri çeksin, yerine 10 yil evvelki Accent'lerin hortlamis emsallerini getirsin, gene tüküreyim o arabalarin sübabina.

Türkiye, 10-15 yil evvelki Türkiye degil artik. Mal satmak isteyen araba üreticisi, en iyi markalarinin en popüler modellerini getirmek zorunda.

5-) ÖTV indiriminden sonra dip yapan 2. el fiyatlari dururken, o 2. el fiyatlarinda 50K km'nin altinda 20K-25K TL arasi nice C segmenti Opel, VW, Ford, Pejo, Citroen, Honda, Corolla, Hyundai, Kia, Renault, Fiat bulmak mümkün iken halen

"Yok ben illa ÇÇÇ (Çinli Çakma Çatana) alacam, 0 olsun pazar arabasi olsun, bana fazla bile!"

diyenlere Allah akil fikir versin, haz içinde yüzdükleri taassup deryasindan uyandirsin. Allah bu milleti, "Deri koltuk var mi? Ön konsol krom kapli mi? Hava karardiginda farlar kendiliginden yaniyor, birisi cama dogru hapsirsa silecekler çalisiyor mu?" diye soran,

ama "ESP'si var mi Hacim?" diye sordugunda "ESP mi? O ne la?" diyen, ardindan "Nassolsa 200 beygirlik aldim tekneyi, kirmizi isigi takmam, çift çizgiyi saymam, bastim mi gaza 200'e çikmadan, balatalari yakmadan durmam!" diyenlerin serrinden korusun.

ÇÇÇ mutaassiblarina son sözüm:
    ilk maddi firsatta 0 km aldiginiz o kirmizi kirazlarinizdan, beyaz jölelerinizden kurtulmak isteyecek, günlerinizi arabam.com, araba.com, sahibinden.com gibi sitelerde geçirmeye, FDH'de "Abi Pejo mu alayim, Fiat mi yoksa 98 kasa Mercedes mi?" diye sormaya baslayacaksiniz. - LP

Edit: Mesaj yumusatildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LagrangePasha -- 2 Nisan 2009; 5:51:47 >

• profil imzalarınıza bakıyorumda kimi renocu kimi toyatacı vs. vs. bu arabayı övecek yorumlar beklemekte yersiz zaten cin malı ya .. test edipte fikirlerini söyleyen arkadaşlara teşekkürler.. laf olsun diye yorum yapan arkadaşlarada teessüfler...
    siz çokmu zenginsiniz benmi çok fakirim anlamadım gitti. bu klasmanda bu özelliklerde baska bi araca bakayım diyorum baktığıma bakıcağıma bin pişman oluyorum.. Geely yi nerdeyse 2-3 e katlıyor fiyat olarak.. ben çok zengin biri değilim 30-35 bin tl yi bi arabaya bağlayacak kadar..
    şimdi söylermisiniz.. bana bi sıfır arac söyleyin (ABS+EDB+Klima+çift hava yastığı ) vs. bu özellikleri bulunan ve 16000 tlye gözü kapalı alayım
    sakın bana Datchia demeyin gördük onun kalitesinide Geely ona 5 basar en azından geely bişiyeye benziyor .şimdi siz dersiniz arkasında reno var evet dorudur satana kadar reno var ondan sonra al gülüm ver gülüm olayı yani ..
    gecen gün 2. ellere baktım 2000 model bi clio denk geldi.. nese bi bakalım dedik fikir edinmiş oluruz düşüncesiyle.. kokpite girdim daracık içindeki kullanılan malzeme nerdeyse aşınmaktan bitmek üzere direksiyonu sanki kemirmişler vites desen hiç sormayın yani... fiyatını sordum bana 13 bin demez mi :D ya benyler allah aşkına 3 bindaha koyup sıfır araca binmek varken o parayı nasıl kıyayım o hurdaya siz söyleyin.. baktığım bütün cliolar benzer durumdaydı nerde kalite soruyorum size hani renonun kalitesi .. uyanın artık halkım açın gözlerinizi .. son kararımı verdim onca olumsuz görüşlerinize rağmen ben bu arabayı alıyorum.. ve eminimki benim gibi radikal ve tarafsiz düşünen arkadaşlarda aynı şeyi yapıcaklar.. son mesajımdır kalın sağlıcakla..

• quote:

Orjinalden alıntı: LagrangePasha

FDH Motorlu Tasitlar Sayfalarinin gerçek beyefendilerinden birisin ExtremeEnvy. Senin bu sogukkanliligini takdir etmemek, hatta "envy" etmemek elde degil.

Fütursuzca konu açip emege saygisizlik edenlere karsi Kemal Kiliçdaroglu misali sinirleri alinmis hakiki bir centilmen gibi cevap vermissin. Senle ayni fikirde oldugum konularda degil, zit fikirlere sahip oldugum konularda yuzyuze tartismak isterdim ki, ekranlari istila etmis nice televole tartismacisi gorsun nezaketin ne oldugunu.

Ben bu forumda yasinin tam 2 kati olgunluga sahip tek bir kisi tanidim: Ünal Korkmaz.

20+ yasindaki Ünal Korkmaz'in yazdigi yorumlari 40+ yasindakilerin bile cogu yazamiyor forumda. Onun kat'i surette tarafsiz kaleme (klavyeye) aldigi test yorumlarinin yaninda OtoHaber, AutoShow vb. dergilerdeki test editorlerinin yazdiklari ancak seçim propaganda metni olabilir. Iyiki varsin Ünal Korkmaz. Allah(c.c.) tuttugunu altin etsin ki, seni forumda her aradigimizda bulabilelim. Allah islerini rast getirsin.

Abi sağolasın.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ankebutx

profil imzalarınıza bakıyorumda kimi renocu kimi toyatacı vs. vs. bu arabayı övecek yorumlar beklemekte yersiz zaten cin malı ya .. test edipte fikirlerini söyleyen arkadaşlara teşekkürler.. laf olsun diye yorum yapan arkadaşlarada teessüfler...
    siz çokmu zenginsiniz benmi çok fakirim anlamadım gitti. bu klasmanda bu özelliklerde baska bi araca bakayım diyorum baktığıma bakıcağıma bin pişman oluyorum.. Geely yi nerdeyse 2-3 e katlıyor fiyat olarak.. ben çok zengin biri değilim 30-35 bin tl yi bi arabaya bağlayacak kadar..
    şimdi söylermisiniz.. bana bi sıfır arac söyleyin (ABS+EDB+Klima+çift hava yastığı ) vs. bu özellikleri bulunan ve 16000 tlye gözü kapalı alayım
    sakın bana Datchia demeyin gördük onun kalitesinide Geely ona 5 basar en azından geely bişiyeye benziyor .şimdi siz dersiniz arkasında reno var evet dorudur satana kadar reno var ondan sonra al gülüm ver gülüm olayı yani ..
    gecen gün 2. ellere baktım 2000 model bi clio denk geldi.. nese bi bakalım dedik fikir edinmiş oluruz düşüncesiyle.. kokpite girdim daracık içindeki kullanılan malzeme nerdeyse aşınmaktan bitmek üzere direksiyonu sanki kemirmişler vites desen hiç sormayın yani... fiyatını sordum bana 13 bin demez mi :D ya benyler allah aşkına 3 bindaha koyup sıfır araca binmek varken o parayı nasıl kıyayım o hurdaya siz söyleyin.. baktığım bütün cliolar benzer durumdaydı nerde kalite soruyorum size hani renonun kalitesi .. uyanın artık halkım açın gözlerinizi .. son kararımı verdim onca olumsuz görüşlerinize rağmen ben bu arabayı alıyorum.. ve eminimki benim gibi radikal ve tarafsiz düşünen arkadaşlarda aynı şeyi yapıcaklar.. son mesajımdır kalın sağlıcakla..

bişeyemi benziyor çakma mercedes olmuş görmüyormusn

• ankebutx
    bak 17000 ytl ye ne var.
    dürüst ol ve bu araca gely ile karşılaştır.

http://www.sahibinden.com/_erler_otomotiv_43_000_km_de_select_10_air_bag_abs_li_fuul-46WQQaXQQ11067623WQQpXQQdisplayitem

tamam gely sıfır.
    peki aldıktan 1 ay sonra?
    oda ikinci el olacak.
    aldığın fiyata satabileceğin mi düşünüyorsun.

linkteki arabanın fiyatı zaten düşmüş düşeceği kadar.
    sen 16 ya gely i alıp kullandıktan sonra ne kadara satarsın?
    renault diyorsun ama acaba alacağın araç da 10 sene sonra çok diri mi kalacak?
    ayrıca gely nin servisi ve yedek parçası hakkında bilgin varmı?

yukarıdaki araca denk ve o fiyat aralığında binlerce araç daha var.

ne alırsan al hayırlı olsun.

• quote:

profil imzalarınıza bakıyorumda kimi renocu kimi toyatacı vs. vs. bu arabayı övecek yorumlar beklemekte yersiz zaten cin malı ya .. test edipte fikirlerini söyleyen arkadaşlara teşekkürler.. laf olsun diye yorum yapan arkadaşlarada teessüfler...

9 yaşındaki Clio diyosun yahu. Yuh. 9 yaşındaki arabadan bahsediyosun gülüm. Bizdede 1.5 sene öncesi Clio vardı. Sapasağlamdı ona kalırsa. Clio'ya hurda dedin altındaki arabaya bak Allah'ın aşkına. Mercedes çakması. Geely onlara 5 basamaz kusura bakma da. Donanımı eksk olabilir varsın olsun. Hiç kusura bakma Türkiye'de nasıl araba kullanıldığını herkes biliyor. Kimin nasıl kullandığını herkes biliyor. Bi yere vurduğunda Clio'dan sağlam çıkma ihtimalim %80 ise Geely'den %40 en fazla. Sandero alırım. Ya d aLogan alırım daha iyi. Geely çok kaliteli malmış gibi övme şunu.

Direksiyon ile hava yastığı arasına serçe parmağımın girdiğini yazmam 3 oluyor.

Renault arabalarının arkasında her zaman. Hiç değilse dünya üstünde her yerde tanınıyor. Her yerde arabayı satıyor. Ama Geely Avrupa'ya giremiyor. Neden olduğunu bi düşün bakalım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

9 yaşındaki Clio diyosun yahu. Yuh. 9 yaşındaki arabadan bahsediyosun gülüm. Bizdede 1.5 sene öncesi Clio vardı. Sapasağlamdı ona kalırsa. Clio'ya hurda dedin altındaki arabaya bak Allah'ın aşkına. Mercedes çakması. Geely onlara 5 basamaz kusura bakma da. Donanımı eksk olabilir varsın olsun. Hiç kusura bakma Türkiye'de nasıl araba kullanıldığını herkes biliyor. Kimin nasıl kullandığını herkes biliyor. Bi yere vurduğunda Clio'dan sağlam çıkma ihtimalim %80 ise Geely'den %40 en fazla. Sandero alırım. Ya d aLogan alırım daha iyi. Geely çok kaliteli malmış gibi övme şunu.

Direksiyon ile hava yastığı arasına serçe parmağımın girdiğini yazmam 3 oluyor.

Renault arabalarının arkasında her zaman. Hiç değilse dünya üstünde her yerde tanınıyor. Her yerde arabayı satıyor. Ama Geely Avrupa'ya giremiyor. Neden olduğunu bi düşün bakalım.

Aynı şeyi düşünüyoruz abi bende yazmıştım yukarda heralde hala savunmaya devam etmicektir bu aracı

• quote:

Fikir soruyorsun, insanlar fikirlerini söyleyince de karşı çıkıyorsun.

Fikir teatisinde bulunmayacaksan neden buraya gelip başlık açıyorsun ki?

Eğer sadece kendin gibi düşünen insanlarla paylaşım yapmak istiyorsan kullanıcı-sempatizan başlığı aç, orada takıl.

Önce fikir sor, sonra da muhalefet et. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Aracın da hayırlı olsun şimdiden. Umarım memnun kalırsın ve biz Çinlileri eleştirenler haksız çıkarız.

Ekleme: Fikirlerin o kadar sert ki, başkasının fikrini o kadar dışlıyorsun ki, bunu yapabilecek iki grup insan tanıyorum.

1. İlgilendiğin arabanın bayisisin ve reklam yapıyorsun.

2. Bizim burada fanatik diye nitelendirdiğimiz gruba mensupsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 2 Nisan 2009; 11:21:36 >

• peki anladık bu araca binilmez diyelimn güvenlik sıfır diyelim dediğiniz gibi olsun peki neden Anadolu Grubu gibi koskocaman ve türkiyenin en önde gelen şirketlerinden biri bu araca neden kefil olmus bi açıklarmısınız .. sizin gördüğünüzü Anadolu Grubundaki uzmanlar esmi geçmiş yada görmemezliktenmi gelmiş..
  • Para, para, para...

Bu ülkede para için kaç kişinin nasıl hakları ihlal ediliyor haberin yok mu? Sen Türkiye'de yaşamıyor musun?
  • quote:

peki anladık bu araca binilmez diyelimn güvenlik sıfır diyelim dediğiniz gibi olsun peki neden Anadolu Grubu gibi koskocaman ve türkiyenin en önde gelen şirketlerinden biri bu araca neden kefil olmus bi açıklarmısınız .. sizin gördüğünüzü Anadolu Grubundaki uzmanlar esmi geçmiş yada görmemezliktenmi gelmiş..

Türkiye'deki kaç tane şirtekin gurubun senin hayatını önemsediğini düşünüyorsun..maksat para...

gelsinde nerden geldiği nasıl geldiği çokmu lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Para, para, para...

Bu ülkede para için kaç kişinin nasıl hakları ihlal ediliyor haberin yok mu? Sen Türkiye'de yaşamıyor musun?

yani çok para çok kalite + çok güvenlik . az para az kalite az güvenlik.. güzel bi orantı.. ozaman Anadolu Grubu kendini riske atmış bu adamlar başını arıtacak bişe girerlermi böyle düşüncesizce bilemiyorum
  • quote:

quote:

Para, para, para...

yani çok para çok kalite + çok güvenlik . az para az kalite az güvenlik.. güzel bi orantı.. ozaman Anadolu Grubu kendini riske atmış bu adamlar başını arıtacak bişe girerlermi böyle düşüncesizce bilemiyorum

Tartışılacak biri değilsin, benim için bu konu burada kapanmıştır.

Yine söylüyorum, araban hayırlı olsun.

• quote:

quote:

quote:

Para, para, para...

Tartışılacak biri değilsin, benim için bu konu burada kapanmıştır.

Yine söylüyorum, araban hayırlı olsun.

saol ama almadım daha bi arkadaşa aldık ben kararsızım ama büyük bi ihtimallede alıcam yani.. ilgin için teşekkürler umarım benim arabamın markası xx bu güzeldir iyidir diğerleri kaka mantığıyla yazmamıssındır..

• quote:

peki anladık bu araca binilmez diyelimn güvenlik sıfır diyelim dediğiniz gibi olsun peki neden Anadolu Grubu gibi koskocaman ve türkiyenin en önde gelen şirketlerinden biri bu araca neden kefil olmus bi açıklarmısınız .. sizin gördüğünüzü Anadolu Grubundaki uzmanlar esmi geçmiş yada görmemezliktenmi gelmiş..

Mermerler daha önceden Mazda distribütörü idi.
    Şimdi Neden Chery distribütörü oldu? Şafak Sezer araba çok kaliteli olduğu için mi reklamında oynadı? Hayır. Para.
    Mermerler'de aynı. Para.
  • Hayırlı olsun allah seni kazadan ve beladan korusun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.