Şimdi Ara

Geely 1.3 Echo Comfort (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
57.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 cam otomatiği ve gövde rengi tampon + dikiz aynası , krom kaplı kapı içi kolları bulunması zor bir özellik mi?

aracınız hayırlı olsun.güle güle kullanın.
    fikirlerimizi sormuşsun, hoşuna gitmeyen şeyler yazıldığında da sakin olmanı tavsiye ederiz.

echonun dengi ya da bir üst sınıfı aşağıda ( o da chery)
    inşallah başına böyle bir durum gelmez.
    yoksa o saydığın donanımlar kurtarmaz seni

edit:
    şimdi kimse ''yıllarca şahine bindiniz .... '' gibi klişe şeyler yazmasın.
    bu devirde sıfır araç alacağım.
    o paraya bir kaç yaşında daha donanımlı ve güvenli araçlar da var.
    gerçi tercih meselesi tabi.

ayrıca ben bu echo modelini inceledim.

ikinci edit:
    gidip alıyorum bu aracı ne demek?
    22 mart tarihinde bu araca sahibim demişsiniz.
    1 nisan da ise bu aracı alacağım demişsiniz.

lütfen dürüst olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 1 Nisan 2009; 19:26:11 >

• şaşırtıcı derecede iyi sanki
  • ama o bildiğimiz ncap değil
    çin işi ncap

aynı kriterleri sağladığından emin misin?
  • 64 değil sanırım 50km ile çarpıyodu. ama yinede diğerlerine göre iyi geldi. ama yine de hala erken tabiki.
  • millet takmıs kaza testlerine sanki 40-50 binliralık araçlarda hayatta kalma garantisi veriyorlar çok komiksinizz kaza yapma bağamlısımısınız siz anlamadım gitti tabi bizim insanımızın kanı hızlı akar maganda olayı falan yani yorumlarındanda anlasılıyor.... su an bu aracın sahibi değilim ama yakın bi dostum aldı sizin gibi marka takıntıları olanlara inat diğer baslıkta onun için açıldı .. ister hoşunuza gitsin ister gitmesin yakında bu araçları kullanıyor olucaksınız.. hundai de bu yorumlarla yerden yere vuruldu çok görmüyorum ama şimdi türkiyenin en çok satan aracı durumunda chery in tv lerde reklamı boy boy Geelyde tam gaz geliyor siz devam edin yurdum insanı 1 kişi kötü der bizimkiler ardına takılır bilip bilmeden ....
  • eklemek isterim; test arabasının şasisinde güçlendirme yaparak bu sonuca varmışlardır...
    quote:

Orjinalden alıntı: individual

ama o bildiğimiz ncap değil
    çin işi ncap

aynı kriterleri sağladığından emin misin?

sevigili ankebutx, kaza yapmayı kimse istemez ama...kaza yaptığın zaman az hasarla arabadan çıkmak önemlidir...
    yakında makında hiçbir zaman böyle araç almam,almayacağım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

64 değil sanırım 50km ile çarpıyodu. ama yinede diğerlerine göre iyi geldi. ama yine de hala erken tabiki.

64 ile 50 km arasındaki fark aralarındaki sayısal farktan daha fazla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

bu ne perhiz bune lahana turşusu...
    İYİ AL...
    insanlar emek verip yorum yapıyor ki test etmiş olanlar var içinde...
    bir arkadaş testten okudum kadarıyla frenleri epey kötüydü demiş...

ben fuarda oturdum birşeyleri ellemedim ki elimde kalıp başıma gelmesinler sonra diye...
    logan bu araçtan çok daha kalitelidir...
    güvenliğini biliyormusunz bu arabanın? pasif güvenlik Allaha emanet...

madem alacaksınız karar verdiniz kötü yorum gelince ne trip atıyorsun...
    sizede dayıyacaksın çinliyi elinde kalınca uyanıcaksınız...

Ankebutx, arkadaşım öncelikle merhaba.

Sen şimdi böyle bir konu açıp;

"Arkadaşlar bu araç hakkında yorumlarınızı bekliyorum.Kullananlar arkadaşlar nasıl bir araç olduğunu buraya yazarlarsa çok sevinirim";

böyle bir ibare belirtmişsin. Araç hakkında yorum istemişsin. Kullanıp test eden arkadaşlarda yorumlarını belirtmiş. Madem bu yorumlar seni tatmin etmeyecek böyle bir konuyu neden açıyorsun ve neden yorum istiyorsun? Ne demelerini bekliyordun? Senin istemediğin, beklemediğin yorumlara karşı ters cevaplar vereceksen böyle bir konu açmayacaksın. Gidip kendin test edip alıp bineceksin. Kullandığın tavır, üslup ve davranışlarını düzeltmen dileği ile..

• Direksiyonu aynı bmw'nin eski direksiyonu gibi.Resim eklemeyi bilsem gösterecektim ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ankebutx

millet takmıs kaza testlerine sanki 40-50 binliralık araçlarda hayatta kalma garantisi veriyorlar çok komiksinizz kaza yapma bağamlısımısınız siz anlamadım gitti tabi bizim insanımızın kanı hızlı akar maganda olayı falan yani yorumlarındanda anlasılıyor.... su an bu aracın sahibi değilim ama yakın bi dostum aldı sizin gibi marka takıntıları olanlara inat diğer baslıkta onun için açıldı .. ister hoşunuza gitsin ister gitmesin yakında bu araçları kullanıyor olucaksınız.. hundai de bu yorumlarla yerden yere vuruldu çok görmüyorum ama şimdi türkiyenin en çok satan aracı durumunda chery in tv lerde reklamı boy boy Geelyde tam gaz geliyor siz devam edin yurdum insanı 1 kişi kötü der bizimkiler ardına takılır bilip bilmeden ....

Sen de çok komiksin.

Burada kimse asla Çin arabası almam demiyor. Çin arabaları bu şekilde olduğu sürece almam diyorlar ki haklılar. Ben de almam.

Kore örneği vermişsin, iyi güzel de Koreliler ilk çıktığında da asla bu kadar kötü değildi. Zaten şu anda da pek çok marka ile başa çıkabilecek seviyeye geldiler. Şu anda Megane, Focus, Leon, Golf, Bravo gibi arabaların yerine uygun fiyat avantajının da etkisiyle I30 ya da Cee'd alan adama bu da yapılacak iş mi diye soramaz kimse. Neden, çünkü Koreliler iyi bir yere geldi. Çinliler de 10-15 yıl sınra iyi bir yere gelir, biz de alırız. Ama şu anda Çin arabaları iyi değil, kimse kimseyi kandırmasın.

• Bin kardeşim o zaman sen. Herkes senin gibi düşünmek zorunda mı? Hem milletin düşüncesini soruyorsun hem de siz ne anlarsınız diyorsun. Tutan yok seni git ister Çin arabasına bin ister el arabasına bin ister Rolls-Royce'a bin.
  • Ankebutx arkadaşım,
    Anladığım kadarı ile önce arabayı almışsın sonra burada fikir sormuşsun.22 Mart'da başka bir konuda bu aracın sahibi olduğunu yazmışsın.
    İstediğin cevaplar gelmeyince de sinirleniyorsun.
    Sen anlat aracın iyi kötü taraflarını da biz öğrenelim.

quote:

Orjinalden alıntı: Ankebutx

isim:sabit
    meslek:bilgisayar
    memleket kayseri..
    araç: Geely 1.3 Comfort

Geely 1.3 Echo Comfort

Geely 1.3 Echo Comfort

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimveEdebiyat -- 1 Nisan 2009; 20:09:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ŞAhin

Direksiyonu aynı bmw'nin eski direksiyonu gibi.Resim eklemeyi bilsem gösterecektim ama

Geely 1.3 Echo Comfort

Buna mı benzettiniz acaba?
  • Ankebutx ;

Araban hayırlı olsun. Yarın sabah hemen git al arabanı. O teneke dediğin arabalar varya, 35 yıldır bu memlekete mal olmuş arabalar. Ama öyle, ama böyle. En azından bir kişilikleri var o arabaların. Ortaya karışık bir araba değiller. Arabaya yandan bak aynen Accent Admire, önden bak bir önce ki kasa C serisi Mercedes. Arkaya bak yine Accent Admire ve arkaya yandan çapraz bak bir önceki kasa Corolla gibi duruyor.
  • 40 50 milyarlık değil ama bugün 24 milyarlık Astra hayatımı kurtardı. Takla atmaktan son anda döndüm. Benim o döndüğüm virajı sen Geely Geely ver hamçökelek ile dön 1 depo benzinin bende. Aynı hızda döneceksin ama. Takla atarsan tınlamam bile.

Güvenliğine bak önce. Herkes her zaman kaza yapmıyor. Ama kaza yapmadan öncesi ve sonrası da var bu işin. Madem öyle herkes gitsin Çin malı alsın. Kalitesiz mal alsın. Dİreksiyon ile hava yastığı kapağı arasına serçe parmak nasıl girer ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

40 50 milyarlık değil ama bugün 24 milyarlık Astra hayatımı kurtardı. Takla atmaktan son anda döndüm. Benim o döndüğüm virajı sen Geely Geely ver hamçökelek ile dön 1 depo benzinin bende. Aynı hızda döneceksin ama. Takla atarsan tınlamam bile.

Güvenliğine bak önce. Herkes her zaman kaza yapmıyor. Ama kaza yapmadan öncesi ve sonrası da var bu işin. Madem öyle herkes gitsin Çin malı alsın. Kalitesiz mal alsın. Dİreksiyon ile hava yastığı kapağı arasına serçe parmak nasıl girer ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgmslck -- 1 Nisan 2009; 21:03:30 >
  • bir depo 100 oktan shell v- power racing'te benden...
    quote:

40 50 milyarlık değil ama bugün 24 milyarlık Astra hayatımı kurtardı. Takla atmaktan son anda döndüm. Benim o döndüğüm virajı sen Geely Geely ver hamçökelek ile dön 1 depo benzinin bende. Aynı hızda döneceksin ama. Takla atarsan tınlamam bile.

• quote:

Orjinalden alıntı: soldier_of_fortune

bir depo 100 oktan shell v- power racing'te benden...
    quote:

Yok mu arttıran.

• ünal, arkadaş o virajı döndü diyelim...100 oktan hediye etçem ama ya motor 100 oktanı yakarken dağılırsa...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: soldier_of_fortune

bir depo 100 oktan shell v- power racing'te benden...
    quote:

Yok mu arttıran.

Arabanın pertten toplanmasında Malik'i davet ediyorum
    Bense viraja girip çıkarsa Ziebart Diamond Gloss araç bakımı hediye ediyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.