Şimdi Ara

Geekbench 3 Batarya Testi Sonuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz iphone 5 bataryayı 3 ay önce aliexpress'ten 7 dolara aldığım batarya ile değiştirdim sonuç böyle ve çok memnunum bataryadan 90 kez tam şarj etmişim hala çok iyi durumda, cihazında geekbench 3 yüklü arkadaşlar bu testi yapıp paylaşırlarsa çok faydalı olur.

AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
  • Kaç kere şarj ettiğini telefon kaç aydır kullanıldığını nasıl anlarsın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lucyy

Kaç kere şarj ettiğini telefon kaç aydır kullanıldığını nasıl anlarsın ?

İtools ile
    AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
  • Geekench kaç ile yaptınız. Bu arada bnm şarj döngüsü 380 gösteriyor. Nasıl eskimiş mi? Ama hala kaliteli süreler alıyorum. Şuan değiştirmeyi düşünmüyorum. Şuan geekbench iniyor. Test yapayım göndercem. Bu arada cihazım 4S 6.1.3

Orijinalden alıntı: TrolTrolleyenAdam

Geekench kaç ile yaptınız. Bu arada bnm şarj döngüsü 380 gösteriyor. Nasıl eskimiş mi? Ama hala kaliteli süreler alıyorum. Şuan değiştirmeyi düşünmüyorum. Şuan geekbench iniyor. Test yapayım göndercem. Bu arada cihazım 4S 6.1.3

Başlıkta geekbench 3 olduğunu belirttim, şarj döngüsü epey yüksek ama şarj süresi iyiyse sorun yok demektir, şarj %100 iken yapın boş bir zamanınızda çünkü uzun sürüyor
  • Canım sıkılır diye şu batarya ömrü gibi ölçüm araçlarına hiç bakmam,cihaz 7 aylık ama %95 çıka soğurum cihazdan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Orijinalden alıntı: TrolTrolleyenAdam

Geekench kaç ile yaptınız. Bu arada bnm şarj döngüsü 380 gösteriyor. Nasıl eskimiş mi? Ama hala kaliteli süreler alıyorum. Şuan değiştirmeyi düşünmüyorum. Şuan geekbench iniyor. Test yapayım göndercem. Bu arada cihazım 4S 6.1.3

Başlıkta geekbench 3 olduğunu belirttim, şarj döngüsü epey yüksek ama şarj süresi iyiyse sorun yok demektir, şarj %100 iken yapın boş bir zamanınızda çünkü uzun sürüyor

Bana da yüksek gelmişti zaten:) Fakat iOS 6 da kullanıyorum ve hala rahat 5 saat kullanım alıyorum ki şarj döngüme göre iyi. Batarya kalitesi %89 diyor. Şimdiye kadar bi sorun oluşturmadı şarjı bana. Ben yine de bi batarya alıp köşeye koymak istiyorum. Malum 4S eski bi cihaz artık. İlerde batarya bulması zorlaşabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Canım sıkılır diye şu batarya ömrü gibi ölçüm araçlarına hiç bakmam,cihaz 7 aylık ama %95 çıka soğurum cihazdan.

Nolcakki. Bu hayatın gerçeği. Herşey zamanla eskir. Hele ki bataryalar. Ne kadar iyi kullanırsanız kullanın lityum bataryalar ilk günki kalitesini vermiyor. Ben 380 döngüye ulaştım. Kalitem %89 ama olması gereken bu zamanla eskiyecek.

İt, Köpek (Kangal Hariç) Arkadan Saldıracağına; Kurtlar (Bozkurt Dahil) Önden Saldırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Çok sayıda şarj döngüsü bataryayı illa bitirir diye bir şey yok.

Bu uygulamanın adı nedir

Biraz takıntılıyım gider cihazı tanıdığıma verir yenisini alırım böyle bir durum o yüzden hiç bulaşmıyorum,ister istemez küçük de olsa düşüş olacağını tahmin ediyorum zaten sadece bakmak istemiyorum.

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Biraz takıntılıyım gider cihazı tanıdığıma verir yenisini alırım böyle bir durum o yüzden hiç bulaşmıyorum,ister istemez küçük de olsa düşüş olacağını tahmin ediyorum zaten sadece bakmak istemiyorum.

Hocam yoksa her yeni iphone çıktığında alan daha doğrusu alma mecburiyeti hisseden insanlardanmısınız ?
  • Her yeni iPhone alma mecburiyeti hissetmiyorum lakin bundan 1 sene öncesine kadar her 6-7 ayda bir telefon değiştiren birydim ve bunu 6600 dan beri yapıyordum lakin artık telefonlar birbirinin aynısı oldu hani merak bitti iphone 5s ile 6, z2 ile z3 arasında note 3 ile note 4 arasında fark günlük kullanımda yok deneek hale geldi,o yüzden şuan eskisi kadar telefon muhabbetine zaman ayırmıyorum mesela iphone 7 ye kadar cihazımı kullanmayı düşünüyorum lakin 6S 2 gb ram 13 mp kamera gibi yıllardır beklediğim içime sinecek bir şekilde çıkarsa iş değişebilir ama sanmıyorum bu özellikleri vereceklerini pek,7 ye saklarlar bence.

Aldığınız link veya satıcıyı paylaşır mısınız

Çok sayıda şarj döngüsü bataryayı illa bitirir diye bir şey yok.

Uygulama güzelmiş adını alabilirmiyim.

Orijinalden alıntı: Vapors

Kullanım süresi olarak ne alıyorsunuz ?

Aldığınız link veya satıcıyı paylaşır mısınız

Malesef ilan kapanmış sanırım süresi dolmuş ama ebay,aliexpress'te ararsan 7 dolar civarına bulabilirsiniz birçok satıcı satıyor, kullanım süresi yoğunluğa göre değişiyor hocam 3g ağırlıklı kullanırsam 3.5-4 saat wifi ağırlıklı kullanırsam 6-9 saat arası alıyorum
  • Cihaz jbli ise battery doctor pro adlı tweak.

İt, Köpek (Kangal Hariç) Arkadan Saldıracağına; Kurtlar (Bozkurt Dahil) Önden Saldırsın.
  • quote:

Cihaz jbli ise battery doctor pro adlı tweak.

Batterydoctorproyu sevmiyorum onun bi alternatifi var mı acaba.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.