Şimdi Ara

GEEK Q51 Modem ve www.google.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar modemi en sonunda aldım... Performans ve görüntü çok iyi ancakwww.google.com a giremiyorum nedense... Bu sayfayı sık sık kullanmak zorundayım ders ve ödevlerden dolayı. Acaba bu modemi kullanan diğer arkadaşlar da aynı problemi yaşıyorlar mı? Eğer bu problemi çözdülerse nasıl yaptılar bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
    sevgiler
    EMRAH

• bu sorunun modemle alkalı olma olasılığı düşük gibi geldi bana
    MSI MEG TRIDENT X - MSI MEG X490 UNIFY MB - INTEL i7-10700K - MSI VENTUS 2080Ti 11GB - 32GB DDR4 - 1TB M2 + 2TB SATA HD - MSI OPTIX MPG27CQ2 27" 144HZ - STEELSERIES RIVAL 650 - APEX 3 - QCK PRISM MOUSE PAD
  • Şimdi açıklama yapacak ve uzun uzadıya konuşacak vaktim yok. Bendede Gezz modem var (aynı ürün) ben çok memnunum...
    senin sorunun %100 dns sorunu

Orjinalden alıntı: | Spooky |

Şimdi açıklama yapacak ve uzun uzadıya konuşacak vaktim yok. Bendede Gezz modem var (aynı ürün) ben çok memnunum...

kadasım eger vaktin bu kadar önemliyse neden cevap yazma gereği duydun ki anlamadım. İnsanlarla muhattap olurken biraz daha saygılı olsanız daha iyi olmaz mı?
  • Arkadaşlar biraz arastırma yaptim ve sorunu çözdüm
    benim gibi aynı problemi yaşayan arkadaslar için

http://forum.donanimhaber.com/m_3725256/mpage_1/key_geek//tm.htm#3729139

adresine gitmenizde fayda var
    yardıme den etmeyen herkeze teşekkürler
    iyi aksamlar
    EMRAH x
  • bende de aynı sorun vardı bende dns leri değiştirerek bu sorunu hallettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emrah_Tr

a
    quote:

Orjinalden alıntı: | Spooky |

Şimdi açıklama yapacak ve uzun uzadıya konuşacak vaktim yok. Bendede Gezz modem var (aynı ürün) ben çok memnunum...

kadasım eger vaktin bu kadar önemliyse neden cevap yazma gereği duydun ki anlamadım. İnsanlarla muhattap olurken biraz daha saygılı olsanız daha iyi olmaz mı?

Bilip bilmeden, yargısız infaz yapan ve dialoglardan acaip manalar çıkaran bir seni gördüm bu forumda... Fikir beyan ettik suçlu olduk, azar yedik, e yuh yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figo -- 26 Ekim 2005, 22:02:30 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.