Şimdi Ara

gecube 4870 çalışmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Murdoc 361

4800 serisi=sorun.

hey Allah ım. kutunun içinden kablo çıkmayınca kart ne yapsın. yuh diyorum başka birşey demiyorum. burda hata gecube'de fanboy seni.

• anaartım asus p5 ld2 se yani PCI Express 1 güç kaynağı fsp 650 watt anakattan kaynaklanan bi çalışmama durumu olablir mi?hani pci express 1 den 75 watt çekilebiliyormuşda pci express 2 den 150 watt güç çekilebiliyormuş ondan olablirmi bide bu no video input olur .saygılar
  • quote:

4800 serisi=sorun.

13>

• arkadaşlar kart çalıştı fakat benim bilgisayarda değil arkadaşın bilgisayarında onun anakartı yalnız pciexpress ve2 tane 6pin molex parelel bağlanmış acaba chipset uyumsuzluğu diye bişey olabilirmi veya pciexpress 1-2den farkeder mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat07murat

... 2 tane 6pin molex parelel bağlanmış...

paralel bağlanmış derken? Zaten siz de 2 girişe de güç veriyorsunuz değil mi?
  • evet dostum bende 2 girişe güç veriyorum bende no video input yine anaakrttanmı powerdan mı anlamdımm gitti
  • anakarttan olma ihtimali zor. pci-e varsa çalışır bir kere. pci-e 1.1 ve 2.0 arasında performans farkı var o da şu anda önemsiz zaten 4870 için. Anakartla ilgili sadece ekran akrtının aktive edilememesi gibi bir sorun geliyor aklıma. Ekran akrtı da sağlam dediğine göre önce kartı iyi oturttur. 2. si gücü düzgün ver (deneyebiliyorsan başka bir powerla dene), ekran kablolarını kontrol et, iyi tak. dvi-analog dönüşütürücü kullanıyorsan onu değiştir falan. Aklıma başka birşey gelmiyor dediklerimden başka.
  • quote:

4800 serisi=sorun.

tamamen haklısın

• quote:

4800 serisi=sorun.

seni penguen in ön kapağına koymaları lazım
  • bence elektrik kablosunda sorun vardır kendim yaptım demişsiniz yanlış bağlamış olabilirsiniz en iyisi paraya kıyıp iyi bir dönüştürücü almanız
  • Ya hiç çevrende yeni ekran kartı alan yokmu başka bi 6 pinlik çevirici ile denesen yada arkadaşının poweri yarım saatlığına senin pc ye taksan da sorunun nerden olduğu belli olsa.
  • Daha da kolayı iki kasayı yanyana getirin ve arkadaşının 6 pinlik ekran kartı girişini senin ekran kartına bağlayın 2 kasayı da çalıştırın. (SEnin ekran kartın gücünü arkadaşının powerdan alsın). Böyle yaparsan ve kart çalışırsa demekki senin sorunun kablodan. Yok yine çalışmazsa problem karttadır.
  • dostlarım mesajlarınız için çok teşekkür ederim valla anakart ve işlemciyi sattım q6600 işlemci ve abit p35 anakart aldım bunalrdada çalışmazsa bsayarı komple pencereden atacam bi arkadaşımdan rica etmiştim powerdan mı anakarttanmı öğrenmek için mırın kırın edince bende üstelemedim gittim sistemi değiştirdim işte kargoda bekliyorum sonucu burdan yazacam
  • Sonucu yazmayı unutma
  • bi ekran kartı başına neler açmış kardeş seni anlıyorum aynı duyguyu bende yaşamaştım seneler önce umarım herşey %100 olumlu gider bu sefer
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.