Cümleten selamun aleyküm diyorum size kısa bir hikaye anlatıcam cok sevdigim bir dostum var küçüklüğünde hep youtube kanalının büyümesini isterdi şuan durumu kötü kendisi 18 yaşında ama video çektiği zamanlar 12 yaşındaydı toplam 5 video çekip bu yolculugun bir yere ilerlemeyeceğini düşünüp bırakmış :) Ailevi sıkıntıları var hemde baya üst düzeyde babası eşinin üstüne kuma falan getirdi şuan tek başına annesine bakmaya çalışıyor bana hep hayalinin bir gün youtube abone sayısının 1000 olması oldugunu söylerdi yıllar geçti ama ben şimdi bu dostumun durumuna bir tık üzüldüğüm için hesabını sizlerle paylaşmak istedim biliyorum hayali çok geçmişte ama şuan görse şuan bile ufak bir tebessüm eder sizden istediğim yardım en azından bugün 2025 yılın da bu hayalini gerçekleştirmek sizlere güveniyorum okuyan ve dediğimi uygulayan kişilere minnettarım yüzümü kara çıkarmayın şimdiden teşekkür ederim hesabı buraya bırakıyorum... Herpinize Meraba Arkadaşlar Ben Erdem Çelik
Bu kanalda : Cezalı oyunlar challengeler oyunlar nasıl olur nasıl yapılır vb. şeyler olucak
şimdiden beni izledihiniz için teşekkürler ... https://www.youtube.com/@erdemcelik9730 |
Bildirim