Şimdi Ara

Geçmişinden utanan forum yöneticileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden yöneticiler 13 eylül katliamını ört bas etme çabasında?O olaya tepki olarak açılan tüm konular neden siliniyor?Yöneticiler neden geçmişlerinden ve yaptıklarından utanıyor.Artık bir açıklık getirin insanların tepkilerini göstermelerinden normal ne var?Forum yöneticileri baskı baskı nereye kadar ayağınızı denk alın!Çok olmaya başladınız usulsüzce banlanmaktan usandık

• Torpil konusundan sonra herkes galeyana geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az sonra konuya rds gelir ve ortam şenlenir bence.
  • haklıyızda o yüzden.
  • rds konuya bekleniyor
  • İtaat et, sadece tüket ve hiç sorgulama...
  • Michealsikkofieldin blogundan kaçmış gelmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hem muhalefet , bi de itaat et ,sus sus sus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogi Dayı '

Michealsikkofieldin blogundan kaçmış gelmiş

Evet oraya takılırım ama ben ramiz dayının forumundan geldim

• İzlemiştim daha önce. Derin konular kankiii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AdreaLisT

Neden yöneticiler 13 eylül katliamını ört bas etme çabasında?O olaya tepki olarak açılan tüm konular neden siliniyor?Yöneticiler neden geçmişlerinden ve yaptıklarından utanıyor.Artık bir açıklık getirin insanların tepkilerini göstermelerinden normal ne var?Forum yöneticileri baskı baskı nereye kadar ayağınızı denk alın!Çok olmaya başladınız usulsüzce banlanmaktan usandık

13 Eylül ile ilgili bir anda çok fazla konu açılmaya başlandığında mecburen müdahale ediyoruz. Çünkü forumun gündemi 13 Eylül konuları değil. Bir tane konu olduğunda kural dışı durum olmadıktan sonra müdahale etmedik, etmemeye çalışıyoruz. Bugünlerde olanları bilmiyorum farazi konuşmayayım ama kuvvetle muhtemel benzer bir durum olmuştur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.