Şimdi Ara

Geçmişimden Kaçamadım Çok Tuhafım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Olaylar üzerinden yaklaşık 4 sene geçti çoktan günlük hayatıma alışmış devam ediyordum ta ki geçen güne kadar..

    Öncelikle kendimi tanıtayım 97 doğumlu birisiyim üniversite okuyorum.Keşke girmek için bu kadar çabalayıp onu tanımasaydım da..
    Efendim şöyle başlayayım;

    Sene 2014 yazı lise sona geçmişim kafamda üniversite var ama canı gönülden istemiyorum açıkcası. Neyse yazıldım bir dershaneye dershanenin daha ilk günü arkamda oturan kızı gördüğüm an sanki geleceği gördüm.Dedim ki ben bu kızsız yapamayacağım.İlk görüşte ki aşk oldu bende bildiğiniz geleceği gördüm durumların bu hale geleceğini içime doğdu açıkçası.Neyse ilk tanışma günü falan filan kız benim ilgimi çekiyor tabi daha ilk günden hoşlanmışım elden ne gelir.
    Dershaneye git gel git gel kızla tabi ister istemez yakınlaşıyorsun hiç konusmasak bile sabahleyin günaydın cıkarken görüşürüz ders esnasında not isteme falan derken geliştirdim ben aramı.
    Ama hala çok yakın değiliz o sıralar.Neyse gel git zaman sınıflar bölünecek dendi üzüldüm tabi sonra girdik sınava falan a sınıfına düşmüşüz 2 mizde.Bir sevinmem vardı öğrendiğim zaman bir daha öyle sevindiğimi hatırlamıyorum.
    Neyse a sınıfı daha az tabi 5 kişiyiz tek erkeğim 4 kız.Daha iyi oldugumuzdan dolayı diğer sınıflardan daha elit kişiler vardı daha rahat konuşuyordum bende olaylar da burda koptu zaten.
    Okullar açıldı son sınıfım staja gidiyorum okulu sallayan kim zaten dershanenin geleceği günü iple çekiyorum evde derslere bir asılıyorum ben bile o zamanki halimi görsem şaşırım.Sabah akşam kafamı kaldırmıyorum tuvalette bile bir elimde test diğer elimde ezber kağıdı o derece.Hepsi o kız için dershaneden kovulmamam veya ailemin geri almaması için.Neyse haliyle bu kızla daha çok konuşmaya başladık velhasıl kelam aynı günler devam etti ve biz sevgili olduk.

    Artık çok mutluydum herşey tamam kız da yanımdaydı.İsim vermek istemiyorum ismine Seda diyelim. Dershanede sınıftakiler zaten biliyordu ders çıkışlarında kafeler el ele tutuşmalar akıp gidiyor zaman.Bir süre sonra bu ters tepmeye başladı bana.Eski o yoktu sanki günaydım diyordum görüldü yapıyordu 1-2 saat sonra neden cevap vermedin canım diyince unutmusum diyordu ama dakika da bir çevrim içiydi.Ben şüphelendim kıllandım tabi.Seda'nında bir arkadaşı vardı yine isim yerine Funda diyelim fundayla çok yakındı aynı zamanda aynı okuldaydı da. 4 senelik geçmişi var yani ben ise Fundaya karşı nötr düm.
    Günler geçtikçe benim sevgilim seda ya karşı büyüyor ve üzülüyorum o ise beni itip ters tepip duruyor.Sonra ben tak ettim ne oluyor neyin derdindesin manasında sorguladım bunu buda artık senden hoslanmıyorum bişe hissetmiyorum gibi şeyler zırvaladı peki allaha emanet ol diyip ayrıldım bundan. İlişkimiz 2-3 ay sürmüştü bu arada.

    Sonraları ben çöküntüye geçince kimya fizik sayısal çözemeyince sözel sınıfa geçmeye karar verdim.Sözel sınıf gayet güzel gidiyordu orda arkadaşlarım vardı (keşke olmasalardı) tenefüslerde seda yı görüyordum ama pek te umursamıyorum artık ne kadar içim yansa da.Biz hep 3-4 kişi takılırdık dershane de çok yakındık.Bir tanesi o kadar yakındı ki o olabileceği aklıma bile gelmedi..
    Yine ismi yerine batuhan diyelim.Batuhanla çok yakındık sürekli yan yana oturur güler ders dinler eğlenir kafelere ps lere giderdik kardeşim gibi olmuştu.Neyse konuya dönelim bir gün bana Funda ile çıktığını söyledi.Ne güzel sana falan artık yengemiz o ayağına laflar ettim ve dedim ki kanka böyle böyle olayları anlattım seda ile konuşsun bir neden böyle yapmış döner mi tekrar? Tamam kanka o iş bende dedi kardeşim benim dedim sarıldım..

    Ondan sonra öğreniyorum ki seda'nın sevgilisi varmış ve yine Funda'dan öğrendiğim bilgiye göre Seda okuldan ayrılıp temel liseye geçmiş..Dedim ki böyle yapmasının 2 nedeni var ya üniversite yada sevgilisi o okulda.Velhasıl kelam araştır araştır ayşe aracılığıyla sevgilisi temel lisedeymiş.Batuhana da defalarca teşekkür ediyorum.Ben kafama koymuştum o sıra bu çocuğu döveceğimi ve Batuhana'da bana yardım etmesini istemiştim oda kanka beni hiç bulaştırma ailevi meselem var zaten falan diyip geçiştirmişti.Seda ile konuşmuyorum o sıralar bir gün 3-5 arkadaş toplayıp okuldan lisesine gittik.Çıkışta bekledik çocuk çıktı.Yanında seda vardı görür görmez ağlamaklı oldum zaten.Kör bir yerde duruyoruz biz de çocuk görüş hizamıza girince seda ile ayrıldı o yolda hemen çocuğun üzerine çullanıp dövmeye kalkıştık.. Nerden bilebilirdik Batuhan'ın çocuğa haber vereceğini?

    Çocuğa 3-5 tane ya vurduk ya vurmadık birden benim üzerime birisi bindi bana saydırmaya başladı.Nasıl dayak yiyorum ama şoktayım ben onlar çok daha kalabalık ve temel liseden çıkanlarda olaya müdahale ediyor montumu tutuyor vuramıyorum çocuğa bir türlü.Neyse öğretmenler çıkmış okuldan zor bela ayırdı bizi benim burnum kanıyordu çok iyi hatırlıyorum yere damlamıştı.Konuştu konuştu öğretmenler sonra bişey yok hocam diyip kısaca kesip biz yolumuza devam ettik.Hasarımız vardı tabi onlar arkadan gelmişti ve hazırlıksız yakalanmıştık.Netice de hem dövdüm hem dayak yedim en azımdan sedanın sahipsiz olmadığını gösterdim.

    Dershane günü gelince seda benim yanıma geldi ve olayı çaktığını anladım.Sen ne yaptığını zannediyorsun türünde laflar söyledi o sevgilim özür dileyeceksin neden böyle yaptın seviyorum artık seni türünde laftar sarf etti.Sadece sustum.Neden seda neden dedim.Bir duraksadı boşluğa daldı sevmiyorum işte diyip gitti.

    Dershaneden 3-5 kişi takıldığımız var demiştim onlardan biri de bu sefer isim verceğim Onur.Onur delikanlı adamdır oda benim gibi sevilmedi kız tarafından.Neyse siz olaya bakın.Batuhan ile onur yakın arkadaş onlarda 4 senedir aynı liseden.Batuhan onura çok güveniyor onların ikisi de kardeş gibi ve onurun bana dediği gün ben şoke oldum.Seda ile beni ayıran kişi batuhan ve fundaymış.Benim dayak yememe sebep olan da kim bilin bakalım? Yine batuhan.Ben olmadığım gün ayşe batuhan seda 3 ü oturuyormuş konu bana gelmiş o sıra batuhan beni tanımıyor.Ayşe,Semihi boşver böyle şöyle boyu kısa nasıl siz çıkıyorsunuz ki daha iyisine layıksınız gibi laflarla doldurmuş.Batuhan da kim oldugumu bilmediği için benim bir arkadaşım var yakışıklı fiyakalı bir kardeşimdir çok yakışırsınız diyip doldurmuş bunu.Seda da ayrılmaya yer arıyor heralde tamam olur demiş direk.Bunları Batuhan tarafından onurdan duyuyorum.Neden onur sana söyledi derseniz o da benim gibi zavallı biri çünkü..

    Neyse ben bunu öğrendim başımdan aşağı kaynar sular döküldü bu nasıl bişeydir kardeş dediğim kişi beni sevdiğimle ayırdı ve hala hiçbirşey olmamış gibi belli etmeden benle konuşabiliyor takılabiliyor insan da Allah korkusu olur biraz.Ben belli etmedim aynı samimiyette devam ettim.Uygun zamanı bekliyordum.Bende aynı intikamı alacaktım.Onurla da plan yapıyorduk bu sıralar.
    Biz tabi delikanlıyız o sıralar yaşlar 17-18 hormonlar tavan gelin malum yere gidelim dedik.Tabi biz onurla gitmeyecektik amacımız gidiyormuş gibi yapıp batuhanı fava düşürmekti.Bu başta mırın kırın yaptı aıds oluruz paramızı alır yaptırmazlar falan filan olum gel tanıdım var dedim.Gerçekten de öyleydi stajyer yerimde ki çalışanlardan biri harbi harbi p....k ti.Bana 1-2 kadın göndermişti ama ben istememiştim parasını da o abi veriyordu gerçi.

    Neyse ben o abiye durumu izah ettim bu bana böyle böyle yanlış yaptı bir yardım et falan tabi tabi dedi.Elimizde kanıt olsun diye de her odalara gizli kamera taktırdı bir taneside komidinin içindeydi komidin yarı açık. Allah razı olsun yardım etti baya bir bize.Bi haftasonu yine dershaneden çıkmışız hepimizde 200 er kağıt gittik benim abinin yere o ayarladı 3+1 ev vardı çok iyi hatırlıyorum kağıthane'deydi. Neyse biz diğer odaya geçtik 3-5 dakika havadan sudan konuştuk sonra 2 sine de paralarımızın hepsini verip durumu izah edip yolladık.Batuhan o odada işini hallederken kamera takır tukur çekiyordu büyük ihtimal bizde oturup bundan sonra ne olacağını konuştuk onurla.

    1-1 bucuk saat durdu bu içerde çıktığı zaman yüzünde malca bir sırıtma vardı gül gül dedim içimden . Neyse evlere dağıldık. Ertesi gün pzt idi işe gittiğim gibi abiden rica ettim kamera kayıtlarını yarın en geç çarşamba elinde dedi sağol abi dedim işime devam ettim 2-3 gün sonra elimde cd şeklinde duruyordu.Aynı zamanda telefonda da videosu vardı vcd player de cd yi oynaterken telefondan da video çekmiş ekranı bana da attı videoyu sağolsun.Ertesi günlerden birinde Funda'yi kenara çektim sana bişe göstericem dedim açtım telefonu bunun ne haltlar yediğini gösterdim şok oldu inanmadı yüzüne zoom yapınca iyice belli oldu sesten falan da zaten.İnanmazsan cd yi al daha net dedim.bir kıza bu da yapılır mı çok malca davranmışım ama aklım o sıra da durmuştu.Beni itip hızla dışarı çıktı dershaneden bende ne yapacağımı düşüne durdum..

    Ertesi günlerden bir zaman onur geldi yanıma batuhan öğrenmiş fasa fiso dedi.İçimi korku kapladı birden şimdi ne halt yiyecektim.Ama onun bana yaptığı aklıma gelince iyice sinirlendim.Biraz sonra batuhan geldi yanıma olayı anlattı ve bana yumruk salladı ilk yumruğu yedim afalladım birde diz vurdu iyice yere yığılıyordum ki onur tuttu bunu dövmeye başladı.Onur baya bir kalıplı ve kilolu biridir tuttu bunu duvara yapıştırdı saydırıyor yumrukları ben hala yerde acımın içindeyim. O seslerden rehberlik yardımcısı ve müdür bizim yanımıza geldi manzarayı görünce tabiki devamını düşünebiliyorsunuz...

    Rehberliğin odasında tabiki açıklamadık sebebi aramızda kavga diye geçiştirdik ve dershanede böyle şeyler olmaması konusunda uyarıldık ve çıktık.O günden sonra butuhanla bir daha hiç konuşmadık.Selam sabahı kestim düşman kesildim ona.Günlük hayatıma devam ediyordum kendi sözel sınıfımdan kızlarla konusup şakalaşıyordum.Bir gün yine Seda'yı gördüm ama yanında yine o çocuk ve batuhan vardı.Arkalarında adlarını sonradan öğrendiğim yusuf ve utku vardı.Ben ise onurla tek başımaydım.Bunlar merdivenleri çıktı geldi geldi biraz yanımda dikildiler o çocuk seda yı elliyor elini tutuyor saçını okşuyor saçını geriye itiyor ben yerimde duramıyorum.Koridordaki peteğe o sinirle nasıl bir tekme atmışsam petekten bir parça yere düştü bildiğiniz petek parçalandı ve acayip bir gürültü çıktı tüm sınıfların kapısı açılıp bana bakmaya başladı.

    Rehberlikçi de hemen koşarak geldi.Bende akıllılık edip ne itiyorsun lan o.....ç diye küfür edip o çocukların arasına koşup sedanın sevgilisine vurmaya çalıştım.(aslında itilmemiştim) arkamdaki batuhanda ayırmak bahanesiyle bana vuruyordu büyük ihtimal onur da beni korumaya çalışıyordu.Bu esnada cam kırıldı.Bu sefer olay çok daha büyüktü.Yine aynı senaryo gerçekleşti ama bu sefer atılmıştım dershaneden..Hem de Seda beni suçlayıp azarlamıştı öğretmenin yanında..Batuhan ise atılmadı çünkü arkası vardı

    Evdekilere durumu izah edip atıldığımı söyledim tabi biraz yalan uydurarak bu seda olaylarına falan hiç girmedim.En azndan çok para ödememiş olduk dershaneye.Bende sınava evde çalışmaya devam ettim.Onurla iletişimim vardı ama hala.Ben yine günlük hayatıma devam ederken kayıtlı olmayan bir numara mesaj attı "Affet" diye. Kim bu diye kaydettim bilin bakalım kim çıktı?
    Seda.. Kalbim güm güm atıyordu öldüm sandım evden apar topar çıktım yanıma bıçağımı aldım belki tuzaktır batuhana çekiyordur beni diye.Çıktığım gibi aradım nerdesin neler oluyor diye adres verdi gittim dershanenin ordaki kafeye çağırmıştı.Ben hala sinirli ve kırgındım sedaya.Ne söyleyeceksin çabuk söyle dedim oturalım dedi oturmayacağım seninle işim kalmadı artık dedim.Semihhhhh diye ağlayıp üzerime koştu ve sarıldı bana...
    O an beynime yenik düştüm ve kafasını göğsüme bastırıp tamam tamam geçti hala beraberiz yine ben seninim ayrılmıcaz gibi laflar ettim. O sıra kafe de şu şarkı çalıyordu.Bunu ömrüm boyunca unutamadım.https://www.youtube.com/watch?v=oSHRG1nwpTg

    Bir banka oturup karşılıklı sigara içip neler olduğunu dinleyip evine bırakıp evime gittim ve ayı gibi ağladım..
    Çocuk buna kötü davranmaya başlamış.Şimdi aldatılma sırası bundaymış..İşte Allahın adaleti.Ne ekersen onu biçersin.Ben yine de kıyamadım buna bastım bağrıma.Tabi kısa geçiyorum buraları biraz uzadı çünkü.. Biz yine sevgiliydk tabi mutluydum sadece dershanenin atılması ve batuhanla aramda geçen şeyler cok üzmüştü beni.Bu sıralar tabi aylar geçiyor sınava yaklaşıyoruz..

    İşteki abiye ne kadar teşekkür etsem de hala hakkını ödeyemem orası ayrı mesele.
    Biz yine herzamanki gibi seda ile el ele tutuşuyor kafeden kafeye sinemadan sinemaya gidip aşk tazeliyoruz.Dershanenin önünde bekliyorum bazen içindeki hademeyle konusuyor muhabbet ediyordum ne var ne yok diye.Neyse sonra sanırım ben seda'yı bozmaya başladım.Düşüşe geçti seda artık her sınavda 400-420 arası alan seda 350 lere düşmüştü.. Ailesi beni biliyordu ve atılmam dan dolayı pekte çok sevildiğim söylenemez.. Uzun lafı kısası seda ailevi zorlaması nedeniyle benle ara vermeye yani tekrar ayrılmaya kadar verdi.Haklıydı bu sefer bende istemiştim. Kızın geleceğiyle oynayamazdım..

    Ben yine kendime gelmiştim okul staj 2 lemesiyle hayatıma devam ediyordum oldugu kadar çalışıyordum sınava ama ümidim de yoktu.Seda'danda haber yok bu arada telefonunu almışlar..
    Bir daha eskisi gibi olamayacağımızı bildiğimden dolayı başka bir kızla konuşmaya başlamıştım.İlerletip tıpkı seda gibi sevgili olmuştuk bu kızla.Bu kızın adı da Serap tı.Bununla daha mutluydum sanki seda dan daha olgun daha anlayışlı daha çok seviyordu sanki beni.Ama yine de seda benim ilkimdi onun yerini hiç kimse tutamayacak düşüncesiyle hayatıma devam ediyordum.

    Günler geçti geçti geldi sınav günü sınava girdim mirdim çıktım hala sedadan ses haber yok ben hala serapla sevgiliyim o benden 1 yaş küçüktü.Neyse sınav sonucu açıklandı ben zaten bekliyordum ve sözel puanım 258 gelmişti.Çokta kötü değildi ama zaten bir yerde istemiyordum.Ailem bildiği için bişey demedi bende bu senemi boşa geçirdiğime yandım.Onur da bu sıralar 283 almıştı yanlış hatırlamıyosam idare eder bir yer kazanmıştı kulakları çınlasın.Ben tatile gittim falan filan bir gün yine yolculuktayım seda aradı...

    Alo dedim temkinli bir şekilde çok mutlu geliyodu sesi semih semih aşkım kurtulduk hep mutlu olucaz seni çok seviyorum anlamında şeyler söyleyip durdu.Ne olduğunu sorunca sınavdan ilk 25 bine girdiğini anadolu üniversitesini kazandığını söyledi eskişehir'e gidiyordu yani. ve tabi ben de..

    Neyse ben serabı direk sildim tabi saçma sapan bir bahane uydurup ayrıldım oda şüphelendi haklı olarak.Arıyordu açmıyordum mesaj atıyor bakmıyordum sallamıyordum kısaca.Stajdan iş bildiğim için elimde meslek vardı aileme Eskişehir'den iş teklifi aldığımı söyleyip baya bir ısrar ederek Eskişehir'e gitmeye ikna ettim.Seda'ya durumu izah ettim oda gidiyordu mecbur olarak ailesine yurtta kaldığını söyleyecek ama 2 miz bir ev tutup orda kalacaktık.. O okuyacak ben çalışıp eve para getirecektim..Bu arada aslında eskişehirden iş teklifi falan almamıştım tamamen gitmek için bir yalandı.
    Neyse yaz tatili bitti biz binbir heyecanla eskişehire yerleştik ev tuttuk yaşıyoruz çok iyi hatırlıyorum yılbaşı yaklaşıyor ben binbir türlü plan yaptım.Bir gün evdeyiz yine karşıda televizyon açık tatlı diziler gibi ben koltukta kolumda seda oturuyoruz.Ding dong zil çaldı.Ama gerçekten size tamamen saf halimle söylüyorum birşeyler döneceğini hissetmiştim..
    Kapıyı seda açtı kimi aramıştınız gibi laflar söyledi Semihi arıyorum o...... diyip sedayı itip yanıma geldi ve hakaretler savurdu bana evi yerle bir etti masadaki yemek tabak mabak hepsini attı kırıldı.En son büyük bir tokat çakıp gitti.

    Seda geldi oda ağlıyordu bir de bana o vurmuştu çok iyi hatırlıyorum 2-3 defa tokat atmıştı kolumu bile kıpırdatmadım haklyıdı çünkü.Ne olduğunu hiç anlatmadım.Herşey belliydi çünkü yarın bu evden gidecektim.Seda ağlayarak odaya gitti bende en azından bir bakmak için gideyim dediğim anda ayağıma cam battı ve kanamaya başladı..Feryat figanlar la odaya bir gittim ki seda bavulumu hazırlıyor... Ondan da bir fasıl hakaret yiyerek azarlandım ağlıyordum adeta.. Bavulumu attı araya s...... g.. bu evden türünden laf ederek apar topar kovdu evden neyseki cüzdanımla telefonumu yanıma alabilmiştim... Ayağım kanıyordu cam batmıştı basamıyorum.Tek ayakkabımı giyip sokağa çıktım yağmur yağıyordu ve ben ağlıyorum . Gerçekten o an ölmek istemiştim.Neyse zor bela toparlayarak otobüs şirketinden istanbula bilet aldım gece 10 da vardı oturup otogar da bekledim ayağıma tampon yaptım bir şekilde.

    İstanbula vardıgımda sabaha karşı 4 dü saat. Seda ile buluştuğum parka gidip orada uyudum deliler gibi ağlayarak...
    Sabah kalktım doğru eve gittim anahtarım yoktu tabi kapıyı çalınca annem açmıştı büyük ihtimal hem sinirlendi hem özlemiş sevinçliydi neler olduğunu neden geldiğimi binbir türlü soru sordu hepsini sonra cevaplayacağımı söyleyip koltuğa uzandığım gibi sinirden sağı solu dağıttım.

    Annemlere de işteki bir kavgadan dolayı ayağıma böyle olduğunu söyleyip geçiştirdim kavgadan dolayı da işten kovuldum gibi bir yalan uydurdum...
    1 ay kadar evde kaldım ne seda ne serap vardı ben de bir lojistik şirketinde çalışmaya başlamıştım para kazanıyor ve mutluydum.Hiç bir kız arkadaşım veya normal arkadaşım olmadı sadece internet sitelerinden konuştuğum vardı ve en önemlisi Onur duruyordu...

    Hayatım bu şekilde devam etti.Açıktan üniversiteye yazıldım askerliği uzattım.Öyle sıradan bir insan gibi yaşayıp devam ettim hayatıma.
    Geçen gün de onurla buluşmuş eve dönüyorduk akşam saati oldugundan çok dolu değildi minibüs 2-3 kişi anca vardı minibüscü radyoyu açtı ve ben yıkıldım...https://www.youtube.com/watch?v=oSHRG1nwpTg
    Evet bu şarkı çalıyordu kafam ve beynim durdu ön koltuğa yığılıp 3 yaşında ki çocuk gibi ağladım hüngür hüngür ağladım nefesim durana kadar ağladım.Onur durumu bilmediğinden oda merak ediyordu büyük ihtimal artık kimse umrumda değildi. Ölene kadar ağlayacağıma emindim .
    Daha fazla dayanamadım yarı yolda inip onuru'da arkamda getirerek ağlayarak deli gibi ağlayarak olan herşeyi Onur'a anlatarak gece yarısı 2 ye kadar eve yürüdük.Onur diyecek bişe bulamadı allah yardım etsin kardeşim diyip yanımdan ayrıldı..

    Ağlayarak haykırarak hıçkırarak kimseyi dinlemeyerek çocuk gibi birinden kaçarak ağlayarak eve geldim bilgisayarı açıp bu müziği dinleyip hıçkırarak ağlamaya devam ettim..

    Kaderimiz buymuş..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semiyan -- 16 Ocak 2020; 21:54:32 >







  • Biraz uzun olmuş ama ALLAH rızası için okuyup yardımcı olun..
  • hocam tam bi eziksin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek bir DH'li bunu okumaz























    Şaka şaka ama okumadım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedanin sana sarildigi kisma kadar okudum. Net hayali taraf sensin. Sevgilisini neden dövmeye gidiyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Indoril Nerevar

    hocam tam bi eziksin

    Evet.
    Okuyun hocam Allah rızası için bir yol gösterin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sembroni

    Sedanin sana sarildigi kisma kadar okudum. Net hayali taraf sensin. Sevgilisini neden dövmeye gidiyorsun?

    Neden dövmeyeyim.Benim canıma ciğerime dokundu.Ben seviyorum Seda'yı ben.
  • O seni sevmemiş?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özeti var mı bunun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevmemiş değil. Oda beni sevdi.Aksini ne o iddia edebilir ne de başka bir kimse.Seviyordu bakışlarından biliyordum.Aklına girdiler seda'mın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semiyan -- 10 Şubat 2018; 16:34:32 >
  • sizin eve gelip dağıtan kim orayı anlamadım
  • Film gibi hayat .Ortalığı dağıtan kim serap mı ?
  • valla tek solukta okudum ya.ortalığı dağıtan serap sanırım.

    geçmiş olsun kardeşim bu kadar afilli macerası olmasa da herkesin bi seda'sı vardır.benimkinin adı ege'ydi
  • Bir kıza adanmış hayat gibi ama saçma bir hayat kesiti. Her türlü pisliği olan bir adamsın benim gibi asosyal birinin vereceği tavsiye yaramaz sana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuna kadar okudum çünkü hayatsızım. Elbet bu da geçer be kardeş. Çok fazla yaşanmışlık var ama zaman her şeyi unutturuyor neyse ki hafızamız o kadar iyi değil...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana kız mı yok abi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızın doğumundan mı başladın anlatmaya bu ne uzun yazı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuktan dayak yediğin kısma kadar dayanabildim. Ulan salak alan memnun veren memnun ne diye çocuğu dövmeye gidiyorsun? Hadi gittin neden yanına adam alıyorsun? Hadi aldın nasıl dayak yiyorsun Piyasadaki kızların hepsinin götü sizin gibi eziklerin yüzünden kalkıyor, böyle devam birader
  • Bunu niye okudum lan ben ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.