Arkadaşlar öncelikle burada değilken beni merak edip özel mesaj atan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Küçük bir kaza atlattım, hastaneden çıktım. 10 gündür giremiyordum foruma, ancak şimdi haber verebiliyorum. Bundan sonra MSN'e ya da foruma girebileceğimi düşünmüyorum, çünkü bağlantım yok. Merak eden olursa telefonum açık. Temmuz-Ağustos'ta belki yine gelirim.
Özel mesaj alımını kapatıyorum, profili de açık bırakıyorum. Sonra konuyu görmeyip mesaj yazanlar cevap alamayınca yanlış anlamasın son mesajlarıma bakabilsinler.
Görüşmek üzere, kendinize iyi bakın..
Geçmi,ş olsun
ilk foruma girdiğimde bana baya yardım etmişti yaptığı yardımlar göz ardı edilemez yürekten geçmiş olsun ermanpac en kısa zamanda geri dön
Ermanpac kardeşimize geçmiş olsun. Forumda bilgilerinden çok yararlanmıştık. Umarızki yakında tekrar foruma katılır.Bekliyoruz.
gecmıs olsun ermanpac en kısa zamnda aramızda goruruz senı ınsallah
Gecmiş olsun Erman bende Askerdeyim yalnız kaldi buralar
Geçmiş olsun arkadaşım.Umarım yakın zamanda sağlığına kavuşursun
Geçmiş olsun. Erman hoca. Allah acil şifalar versin.
gecmis olsun kardesım zaten ne oluyosa bu dunyada bırılerıne yardım etmek ısteyen ıyılere oluyo acil şifalar
Geçmiş olsun kardeş önemli değil buralarda olman yeterki iyi ol, iyileşince seni aramızda görmek isteriz...
Bekliyoruz Hocam iyileşmen ne kadar sürecek hocam, tekrar geçmiş olsun.
ben de acil şifalar diliyorum kendisine. umarım en kısa sürede aramızda olur.
Bende nezamandan beri forumda göremiyordum neyse Allah acil şifalar versin.
Ben Ermanı bu forumda herkese yardım eden yardımsever kişiliği ile tanıyorum. Yakınında bir yerlerde olsam ziyaret etmek isterdim seni. Öyle ya dost kara günde belli olur. Geçmiş olsun. Bir an önce iyileş. Bizlerin sana daha çok ihtiyacı olacak.