< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçmeyen göz kanlanması
-
-
Alerji olabilir yada uykusuzluk,telefon ve bilgisayar ekranlarına uzun süre göz kırpmadan bakmakta buna sebep olabilir.Ayrıca kan basıncı ile ilgili sorunlarda olabilir ilk önce uyku ve ekran konusunda kendini sorgula. _____________________________ Cryengine 3 Amateur developer.
https://www.https://www.youtube.com/watch?v=pSLb6oHhMhE
*Model design.
*Map design.
*Concept design.
-
aynısı bende de var.
alerjim var gözlerim sürekli kanlı akşam olunca daha da kızarıyor...her türlü ilacı yazıyor doktor. artık adam da baktı olmuyor raporlu ilaç verdi 6 ay boyunca kullanmam için ama değişen bir şey yok.zaten bilgisayar programcılığı öğrencisiyim elimden geldiğince kaçınıyorum bilgisayara bakmaktan. zombilere benzedim dışarıda güneş gözlüğü olmadan dolaşamıyorum sonuçta kötü bir görüntüsü var._____________________________ -
Bendeki akşam olunca azda olsa rahatlıyo biraz hafifliyo kanlanması. Güneş çok etkiliyo gercekten. Peki bu allerji kışın geçiyomu yada hafifliyomu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
aynen kardeşim soğuk her zaman bu durumda göze iyi gelir...hava sıcakken buz koy gözlerine ya da soğuk su ile yıka çok iyi gelecektir...zaten kışın rahatlıyor doktor da öyle dedi...ama dikkat et gözlerini ovalama,toz kaçmasına izin verme ilaç kullanıyorsan düzenli kullan:mesela ben yanımda taşıyorum :D _____________________________ -
Kışda geliyo zaten :D ayrıca ikinci öğretim tercih ettim. Öğlenleride güneş gözlüğü kullandımmı tamamdır sanırım. Sağolun. Umarım gözleriniz iyileşir. gercekten cok sinir bişey
-
Bu sorunu 3-4 yildir yasiyorum. Aynisimi bilmiyorum ama bendeki durum su uzun sure guneste veya bilgisayarda veya ders calistigimda damarlanma dahada ustune gidersem genel kizarma oluyor eger doktara gider damla alirsam 2 gun icinde geciyor. Bunun genel bir cozumunu bulamadim birtek tip fakultesindeki bir doktor karaciger ile ilgili demis ve hap vermisti o iyi gelmisti simdiki cozumum ise bilgisayar ve gunesten kacmak..
Konuyu hortlatayım, bende diyorum sadece bende mi oluyorquote:
Orijinalden alıntı: pacizm
aynısı bende de var.
alerjim var gözlerim sürekli kanlı akşam olunca daha da kızarıyor...her türlü ilacı yazıyor doktor. artık adam da baktı olmuyor raporlu ilaç verdi 6 ay boyunca kullanmam için ama değişen bir şey yok.zaten bilgisayar programcılığı öğrencisiyim elimden geldiğince kaçınıyorum bilgisayara bakmaktan. zombilere benzedim dışarıda güneş gözlüğü olmadan dolaşamıyorum sonuçta kötü bir görüntüsü var.
son durum ne hocam geçirebildiniz mi?
Göz kızarıklığı oldukça hafifledi ama hala damar şeklinde kızarıklıklar var ki o çoğu insanda vardır diye duşunuyorum. O zamanlar ışığa karşı çok hassastı gözlerim. Şuan o hassalık neredeyse geçti diyebilirim. Bu süreçte bikaç ilaç kullandım fakat hepsi geçici çözüm sundu. Şuan bi sorun yok. Bilgisayar ve telefon ekranlarına çok bakmayın
Goz icin sadece goz doktoruna gitmeyin.goz kanlanmasinin bidunya sebebi var.
alerji romatizma behcet sinir sistemi damar tikaniklıgı ilac yan etkisi bu liste uzar gider.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aynı sorundan muzdaribim böyle bir konu direk karşıma çıkınca şaşırdım. Böyle bir şey yoktu son bir haftadır var veya ben yeni fark ettim. Göz kenarlarında damar şeklinde kanlanma veya kızarıklık var artık adı her neyse. Uyuduğum halde geçmiyor sadece uyuduğum zaman belirginligi azalıyor kizarikligin. 4 ay kadar önce doktora gittiğimde bir şey yok demişti.
Haklısın, göz doktoruna gittim ilaç verdi ama sonra bi dahiliyeye git dedi ondan önce de başka bi rahatsızlık için dahiliyeye gittim testler yapıldı bir şey çıkmayınca bende bıraktım ben bilgisayarı ilk aldığımdan beri var sadece aklıma bilgisayardan diye geldi programcı olduğum için çok vakit geçiriyorum ama şu ara fazla kasmıyorum ona rağmen eskisi gibi hiçbir düzelme yok başka hastalık olabilir diye aklıma geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: gren
Goz icin sadece goz doktoruna gitmeyin.goz kanlanmasinin bidunya sebebi var.
alerji romatizma behcet sinir sistemi damar tikaniklıgı ilac yan etkisi bu liste uzar gider._____________________________
-
gunumuzde tip cok ilerlemis gozuksede maalesef yetersiz
cogu ilacin yan etkileri azbuz degil.o yuzden en sonunda care bulmak guc oldugundan vazgeciliyor zaten.
valla hocam bu yıl daha iyi çok şükür.quote:
Orijinalden alıntı: blackshow
Konuyu hortlatayım, bende diyorum sadece bende mi oluyor
son durum ne hocam geçirebildiniz mi?
Alıntıları Göster
ilaçlar azaldı artık, sadece göz kuruluğu için suni gözyaşı ilacı refresh kullanıyorum.
göz kızarıklığı ve göz yanmsaı baya bi azaldı.
yine bilgisayar hayatımın vazgeçilmezi, bilgi teknolojilerinde çalışıyorum sürekli bilgisayar başında olmama rağmen pek sıkıntı olmuyor yok çok şükür.
Umarım sizler de en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.
Son durum nedir hocam, yazını tekrar okudum akşam olunca daha fazla kızarıyor yazmışsın aynısı şuan bende de var. Nasıl atlatabiliriz önerilerini yazarsan sevinirim. Bu arada gözlük kullanıyor musun?quote:
Orijinalden alıntı: pacizm
valla hocam bu yıl daha iyi çok şükür.
ilaçlar azaldı artık, sadece göz kuruluğu için suni gözyaşı ilacı refresh kullanıyorum.
göz kızarıklığı ve göz yanmsaı baya bi azaldı.
yine bilgisayar hayatımın vazgeçilmezi, bilgi teknolojilerinde çalışıyorum sürekli bilgisayar başında olmama rağmen pek sıkıntı olmuyor yok çok şükür.
Umarım sizler de en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.
Alıntıları Göster_____________________________
-
ilk bahara girdik konjunktivit olduğu için alerjim var polenlere falan.quote:
Orijinalden alıntı: blackshow
Son durum nedir hocam, yazını tekrar okudum akşam olunca daha fazla kızarıyor yazmışsın aynısı şuan bende de var. Nasıl atlatabiliriz önerilerini yazarsan sevinirim. Bu arada gözlük kullanıyor musun?
Alıntıları Göster
rahatsızlık nüksetmeye başladı yine.
odakta biraz porblem yaşıyorum bulanık görüyorum.
kızarıklık var ama fazla değil.
evet gözlük kullanıyorum 3 yıl oldu, dinlendirici gözlük derecesi yok, netleştirici özelliği var.
gözlük çok rahatlatıyor olmazsa olmaz.
kontrole gittim doktoruma yine bana suni göz yaşı refresh verdi.
2 günde bir sabah sıcak su ve dalin şampuan ile gözlerimi yıkamam gerektiğini söyledi.
böylece mikrop ve kirpik iltihaplanmasından arınmış olacak._____________________________
-
Merhaba,
Konuyu hortlatıyorum.
Eşimde temmuz ayından beri süre gelen bir göz kanlanması var, 4 farklı doktora gittik. Hemen hemen aynı damlaları verip geçiştiriyorlar. En son gittiğimiz doktor kortizonlu bir merhem verdi, mecbur kullandık ama o da çare olmadı. Bu sorunu yaşayanlar nasıl tedavi oldular.
İstanbul da bildiğiniz uzmanı var mı. (Gittiğimiz bütün doktorlar isim yapmış özel hastanelerde ama düzgün şekilde tedavi olmadı.)
Kalıcı bir hasar gelmesinden korkuyoruz. Eşim lens kullanıyordu ama onu da bıraktık, şuan gözlük kullanıyoruz.
_____________________________ Hayat kısa, gezmene bak... -
İstanbul Anadolu Yakası Kudret Göz Cem hocadan memnunuz biz. Annem ve babam çeşitli operasyonlar geçirdi, ben de kontrole gidiyorum memnunum.
Çok geçmiş olsun.
Denemenizi önermem ama şöyle bir şeyle karşılaşmıştım. 7-8 sene önce Yazın havuzda gözlerim kan çanağı olmuştu, komşular limon damlattı, tarif edemeyeceğim şekilde yandı ama 1 dk sürmeden gözlerim bembeyaz oldu.
Ama dediğim gibi asitli bir şey sonuçta, önermiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt