Bildirim
Geçirdiğim İbretlik Değişim Hakkında(SSLI)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
küçükken havalemi geçirdin? -
ateistler hadi bunu aciklayin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ersanpars
Hocam bu degisim evrimin kanitidir. Islam bilimcileri konuya bekleniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: _AsDeRf_
quote:
Hocam bu degisim evrimin kanitidir. Islam bilimcileri konuya bekleniyor.
Beni sadece Before kısmında görenler şuan tanımıyor
Kendimi tanıtınca insanlar şoka giriyor hocam
ateyizlerin başına iş açtın..şimdi yiyosa bunu açıklasınlar.. -
o saclarla boya isine gir malzemeden kar edersin firca niyetine kullan
quote:
Benim de sana tavsiyem mizah işine fazla girme.
Sende durmuyor
Ayrıca ateistler bunuda acıklayın dedikten sonra niye ikinci yorumu yaptın anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ballers. -- 20 Haziran 2014; 15:19:48 >
reelde: Allah retricanın belasını versin.
quote:
Orijinalden alıntı: Müptela12345
reelde: Allah retricanın belasını versin.
O fotoğrafların sadece gözlüklü olanının retricayla cekilmesi gibi bir durum var yalnız o gözlüklüyüde zaten surat şeklimin bile degistigi belli olsun diye attım.
Diğerleri normal
quote:
Orijinalden alıntı: Di3Young
quote:
Sende durmuyor
Ayrıca ateistler bunuda acıklayın dedikten sonra niye ikinci yorumu yaptın anlamadım
kisi basina tek yorum hakkimiz mi var benm bi konuya kac kere yorum yaptgim seni niye dertledi
quote:
quote:
quote:
Sende durmuyor
kisi basina tek yorum hakkimiz mi var benm bi konuya kac kere yorum yaptgim seni niye dertledi
Ben dertledi demedim ki niye yaptin onu editleseydin ya anlamında söyledim :D
quote:
quote:
quote:
quote:
Sende durmuyor
Ben dertledi demedim ki niye yaptin onu editleseydin ya anlamında söyledim :D
oyle yorum yapmak istedm ve yaptm tek sebebi bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne yaşadında böyle bi degisime ugradın. İnanılası degil gerçekten -
Apaçi olmasan iyi olurmuş da neyse. Güçlü çene hatların var. Vücut geliştirmeyle ilgilen. Bir de çok yakışıklı değilsin ama fotoğraf ve yazılarından gözlemlediğim kadarıyla biraz nasıl desem artistsin. Bırak onu. 5/10, ama 7/10 potansiyeli var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole
Apaçi olmasan iyi olurmuş da neyse. Güçlü çene hatların var. Vücut geliştirmeyle ilgilen. Bir de çok yakışıklı değilsin ama fotoğraf ve yazılarından gözlemlediğim kadarıyla biraz nasıl desem artistsin. Bırak onu. 5/10, ama 7/10 potansiyeli var.
Sağolun hocam.Apaçilik konusunu nereden çıkardınız ki.Müzik türünden falan mı yoksa başka bir durum mu var
Tavsiyeleriniz için tekrar teşekkür ederim.Vücut geliştirmeye başladım zaten şuan tişörtün altından falan göğüs kaslarım belli oluyor bayağı ama koldan memnun değilim
Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhu ve Resuluhu -
quote:
Orijinalden alıntı: Schwarz!
Ne yaşadında böyle bi degisime ugradın. İnanılası degil gerçekten
Hocam pek bir şey yaşamadım aslında bizde genetiktir.Bebeklik ve çocukluk çok tatlı geçer.9-14 yaş arası bi insanlık dışı evreye girilir.Ergenlikteyse hafif düzelme olur.
Tabii yetişkinliğim nasıl olur onu bilemem ama ben hala çok memnun değilim yüzümün daha tam oturmadığı kanaatindeyim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole
Apaçi olmasan iyi olurmuş da neyse. Güçlü çene hatların var. Vücut geliştirmeyle ilgilen. Bir de çok yakışıklı değilsin ama fotoğraf ve yazılarından gözlemlediğim kadarıyla biraz nasıl desem artistsin. Bırak onu. 5/10, ama 7/10 potansiyeli var.
Sağolun hocam.Apaçilik konusunu nereden çıkardınız ki.Müzik türünden falan mı yoksa başka bir durum mu var
Tavsiyeleriniz için tekrar teşekkür ederim.Vücut geliştirmeye başladım zaten şuan tişörtün altından falan göğüs kaslarım belli oluyor bayağı ama koldan memnun değilim
Saç tipin ve pozların bana o izlenimi verdi açıkçası.
Vücut geliştirme konusunda sana verebileceğim en önemli tavsiye ise özellikle yeni başladıysan, kollara takılma. Spor hocanın verdiği %90 dandik antreman programını yapmak yerine internette yüzbinlerce kişi tarafından denenip çok güzel sonuçlar alınan Starting Strength veya Stronglifts programlarından birini kullan 4-6 ay boyunca. Stronglifts muhtemelen daha iyi olacaktır. Kısa vadede pek fark göremeyeceksin belki(diğer programlara kıyasla) ama 2 sene sonra, iyiki böyle başlamışım diyeceksin.
Özellikle yeni başlayan birisinin biceps ve triceps çalışması yapmasına gerek yok. Bu programlardaki birleşik(compound) hareketler yeterince çalıştırır.
-
ortalama bi erkeğe 50 puan desek ilk halin 05 puan after 51 saçlar abes duruyor
Benzer içerikler
- mavi ameliyat dikiş ipi erir mi
- erkeklerde boy kaç yaşına kadar uzar
- birinin aniden aklına gelmesi ne anlama gelir
- playboy tv
- işe gitmemek için bahaneler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X