Bildirim
Geçici Dövme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
Süphanallah.Arkadaşım az ciddi olalım GEÇİCİ DİYORUM BASİT DİYORUM -
Geçici dövme kadar gereksiz birşey yok bence.quote:
Orijinalden alıntı: ZombieDriverx7
Alıntıları Göster
-
Dostum geçici dövme hakkında bilgi verir misin ne kadar kaç gün kalıyor iz kalıyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: T-Rapp
Arkadaşım geçici demiştim ama Bizim dövmeci 4 yıl üniversite okusaya yapamaz bunu
Alıntıları Göster -
önerilerinizi istemiştim ama ?quote:
Orijinalden alıntı: Sourcee_
Geçici dövme kadar gereksiz birşey yok bence.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: dolucana
Dostum geçici dövme hakkında bilgi verir misin ne kadar kaç gün kalıyor iz kalıyor mu?
+1 -
quote:
Dostum geçici dövme hakkında bilgi verir misin ne kadar kaç gün kalıyor iz kalıyor mu?
Dövmeciler nekadar 15 gün desede 1 haftadan fazla kalmıyor. 4. günden sonra dus alınca soyulmaya baslıyor, iz kalmaz. -
Fiyatı ne kadar peki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolucana -- 22 Temmuz 2013; 0:18:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Apollon
quote:
+1
Kendim uğraşıyorum.Şöyle söyleyeyim iz kalmaz.Kalıcılığı cilt türüne göre değişir fakat alman taşı kullanırsan (Hiç bir dövmeci kullanmıyor) 3-4 hafta istediğin kadar uğraş çıkaramazsın Oksijenli su + hint kınası kullanılarak yapılır. -
quote:
İz kalmıyor diye biliyorum,kalırsada ufak bi karartı şeklinde olur bence
Bilmem 15 gün - 1 ay - 2 ay - 3 ay max. diye biliyorum -
quote:
+++ -
quote:
Fiyatı ne kadar peki?
10-15 tl'ye yapılıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Xeobrats
quote:
quote:
+1
Kendim uğraşıyorum.Şöyle söyleyeyim iz kalmaz.Kalıcılığı cilt türüne göre değişir fakat alman taşı kullanırsan (Hiç bir dövmeci kullanmıyor) 3-4 hafta istediğin kadar uğraş çıkaramazsın Oksijenli su + hint kınası kullanılarak yapılır.
Hocam peki gerçek dövme ile ayırt edilebiliyor mu ?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Xeobrats
quote:
quote:
+1
Kendim uğraşıyorum.Şöyle söyleyeyim iz kalmaz.Kalıcılığı cilt türüne göre değişir fakat alman taşı kullanırsan (Hiç bir dövmeci kullanmıyor) 3-4 hafta istediğin kadar uğraş çıkaramazsın Oksijenli su + hint kınası kullanılarak yapılır.
Hocam peki gerçek dövme ile ayırt edilebiliyor mu ?
60 TL gibi bir fiyattan özel kına alırsan 3 ay kalır ve kalıcı dövmeyle arasında bir fark yoktur.Bu kınaların renkleride vardır.
-
Istanbulda nerede yaptırabiliriz. -
Mikrofonlu dövme geçici dövme ile yapılamaz.Tonlama var çünkü. -
internetten ideolojini belirten bi resim bul falan adama özel olarak çizdirt illa hazır bi şey bulmak zorunda değilsin sonra adam çizip özel olarak kimsede olmayan bi resmi yapar eğer beğenirsen aynı çizimle gerçeğini yaptırırsın azcık fazladan parayla tabii kiquote:
Orijinalden alıntı: Bollizardquote:
quote:
+1
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- sakal istirahat raporu
- whatsappta davet et ne demek
- fareden kuduz bulaşır mı
- yarasa saldırır mı
- yarım altın nasıl anlaşılır
- bim para sayma makinesi
- türk çay emojisi
- black friday ne zaman 2024
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- walmart dolandırıcılığı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X