Şimdi Ara

Geceye bir aforizma bırakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • “İnsan sadece yalnız olabildiği sürece, bütünüyle kendisi olur: demek ki, yalnızlığı sevmeyen özgürlüğü de sevmez; çünkü insan ancak yalnız olduğunda özgürdür.”
    Arthur 🖤

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB1BCF8C0 -- 14 Ekim 2020; 23:26:6 >

• Yeşiller beyaz giyiyorsa beyaz giyenler yeşerir?

Determinist 🖤

Geceye bir aforizma bırakın 

• 🖤

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden? insan neden yalnız olmadığında bütünüyle kendisi olamaz? bu sözü beğenmiş olman katılmış olduğunu gösteriyor açıkla bikim Geceye bir aforizma bırakın 

• POMPALA!

Çünkü POMPALAMAMAN kimsenin umrunda değil. Geceye bir aforizma bırakın Geceye bir aforizma bırakın 

• Yalnızlığı severim ama özgürlük kafamı karıştırır. Az seçeneğe sahip olmak en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt

Kimsenin umurunda olmadığı içinmi pompalıyorsun sen Geceye bir aforizma bırakın 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam olarak "kimsenin umrunda olmadığı için" diyemeyiz gerçi, hata yapmışım.

Öyle dersek bu sadece iktidarsız olduğumuzu gösterir. Geceye bir aforizma bırakın 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 15 Ekim 2020; 1:12:58 >
  • Üstünlük yalnızca reisi sevmektedir.

• Beyinlerimiz savaşsın isterdim,ama görüyorum ki siz silahsızsınız

• "Havaya atılan bir taş düşünebilseydi kendi iradesiyle düştüğünü zannederdi."

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geceye bir aforizma bırakın
  • Yalnızlık zamanla kafayı sıyırtır. Daha gençsiniz anlayamazsınız.

Şu anki ruh halim

Philip Glass - Koyaanisqatsi [1983]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 15 Ekim 2020; 2:22:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anaru Hardmanyoutube
    the sith control everything
    https://www.youtube.com/watch?v=aX1KjApb6-w&feature=youtu.be

Count dooku cok derin bir şey söylüyor

Filmde dizide defalarca söyledi kimse zamaninda anlayamadi

Suan ben söylüyorum gene kimse anlamıyor

• Kendine yetemeyen insanın mutlu olması da zor bence.

• "İnsan doğası gereği asla tatmin olmaz, bir fili yutmaya çalışan yılana benzer" Lo Hung-Hsien

“İnsan bir şeylere sahip olduktan sonra, sahip olduğu şeyin değerini, bir zamanlar onun için ne kadar uğraştığını ve onu ne kadar istediğini unutur.”

Bana göre de insanoğlu doyumsuzdur. Daima daha fazlasını ister. Elde ettiği şey artık onun bir parçasıdır, onun için bir savaş vermez ve onu hep kendinde görür. Gözünü ileriye diker ve daha fazlasını ister, daha ileriye gitmek, daha güçlü olmak ister. Ta ki elindekileri kaybetmeye başlayana kadar. Bu da insanoğlunun doyumsuzluğunun fren sistemidir. Bu kaybetme başladığı andan itibaren daha fazlası artık o kişi için bir amaç olmaktan çıkar ve elindekileri koruyabilmek onun yeni amacına dönüşür. Büyük kayıplar yaşamadan hiç bir insan sahip olduklarının kıymetini bilemez.

• Yarın mayolu kızla komuşacam. Azıcık flör edip sora bomboyaj matmazel Geceye bir aforizma bırakın Geceye bir aforizma bırakın 

Hiç mi aramasam diyom kendi kendime çünkü hiç gönlüme yatmadı. Bu iş güzelliğe de bakmaz pek. Ben güzel kız yüzümden 11 yıl aşk acısı çektim yeterince dersimi aldım zaten. Neyse bi nasılsın derim en azından Geceye bir aforizma bırakın 

Ezik kalmak istiyorumGeceye bir aforizma bırakın Geceye bir aforizma bırakın Geceye bir aforizma bırakın Geceye bir aforizma bırakın Geceye bir aforizma bırakın 

• iamburak kullanıcısına yanıt
    Hayatta çok önemli insanlarımızı ve yıllarımızı kaybettik o yüzden aç gözlü değilim. Ben dersimi çoktan aldım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Quantum Limit

Hayatta çok önemli insanlarımızı ve yıllarımızı kaybettik o yüzden aç gözlü değilim. Ben dersimi çoktan aldım hocam

Ne mutlu size hocam. İnsan kendi amaç edindiği hedeflere ulaştığında durmalı, keyfini çıkarmalı, kıymetini bilmeli. Elbet sonrasında yeni bir hedef belirleyecektir ancak insan kendini buna adamamalı. Sürekli hedeften hedefe koşup en güzel yıllarını heba etmemeli, yaşamayı da bilmeli.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.