Şimdi Ara

geçer notu 60 olan üniversiteye gitmeyin (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
3
Favori
25.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Orijinalden alıntı: Smartyy

Sakarya uni 40 gecme notu alttan 9 dersim var gg wp

saü de çan var mı?

çan hocaya baglı. bizde 8 ders var ( maliye) 2 tanesi çan yptı . gerisi 40 alan geçio. ama bn 42-44 aldm ortalama 2 dersten DD geldi
  • vay eren sen de buralardasın
  • Hocaya göre çok değişiyor zorluk.Calculus dersi var finalde %90'ı büte kaldı sınıfın.Geçenler de 50-60 ile geçti.Başka bölümde arkadaşım var knk 15 dk da yaptım çıktım diyor 80 ler 90 lar havada uçuşuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 13 Ocak 2016; 9:06:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pichie Rich

quote:

Orijinalden alıntı: Legolas.

4.00 ortalama hedeflediğimden beni ilgilendirmeyen durum.

10 üzerinden değerlendirilmiyor yalnız onu belirteyim

Hocem ben 100 üzerinden demiştim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayır ortalama 5.0 olsa ne olacak ? Hele hele hareketlere bak cool çocuk seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

quote:

Hayır ortalama 5.0 olsa ne olacak ? Hele hele hareketlere bak cool çocuk seni

Ciddiyim abd hayalim için şart bu dediğim. 4 sene sadece kendimi derslere vereceğim. Tabi 4.0 bilkent ee çok çok zor rakiplerim türkiyenin en zeki insanları olacak. O farkı ben çok çalışarak kapatacağım yani en kötü 3.5 yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 13 Ocak 2016; 9:34:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çan sistemi var ama çana katılma notu 45 hayır 45 i geçiyorum ama çana takılıp dersten kalıyorum nasıl bir sistemse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında doğrusu geçer notu 60 olan ufak üniversitelere gitmeyin olacaktı :). Ben de bunlardan birinde okuyorum. Profesörler ve Doçentler gayet kolay sorular sorup sizleri fazla sıkmezken( ki geçme notundan dolayı insan halinden anlıyorlar) 50 yaşına gelip yar. doç. olamayanlar 20'den yukarı not alamamanız için uğraşır. Ya da bölümünüzle alakalı olmayan seçmeli derslerde sizi bırakmaktan keyif duyuyorlar.
  • bagil sistem diye birsey var gecme notu yani dd almak sinif ortalamasina gore 35 ile 45 arasinda oynuyor ve genelde 35 oluyor hala bir cok dersten kalıyorum gecme notu 60 olan cogu yerde ztn o notu alsin diye ugrasiyorlar yani 60 almak cok zor olmuyor

• İyi bi an kendi üniversiteme şükür ettim :). bizde geçme notu 60 ama 50 ort yaparsan sorumlu geçiyorsun ortalaman 2 nin altında olmazsa sorumlu dersle alakalı bir sıkıntı yaşamıyorsun. vize %40 final %60 etkiliyor finalden illa şunun altına inmiceksin gibi falan kurallar yok bide sınıf ortalamasına göre geçen kalan sayısına bakılıp öteleme yapılıyor notlarda bazen .ama yinede 3 ort. üstünde çok az kişi var bölüm zor olduğundan kaynaklı tabi bu birazda.bazı derslerde lab dersi var lab dersinde yaptıgın uygulamların raporlarına fala ngöre ordan bi not alıyorsun oda %20 etiliyor ozaman final %40 vize %40 uygulama %20 oluyor. Samsun da sınırsız ders alma şeyi nasıl bişeymiş öyle valla ozaman 3 senede çok mezun olan vardır oradan adam sabah akşam çalışıp 3 senede mezun olur
  • Finallere çok zaman var deyip avare avare dolaşıp, derselere girmeyip, not tutmayıp son hafta deli gibi ders notu arayan gençlik gelmiş geçme notundan yakınıyor karı kız peşinde ortam epşinde koşacağınıza biraz hocaların peşinde koşun, kendinizi geliştirin. bütün hayatınızı etkileyecek bir dönemde olduğunuzun farkında değilsiniz. kıt kanaat notlarla üniversiteden mezun olduğunuzda ve işsiz ordusuna katıldığınızda bazı şeyler kafanıza dank edecek fakat çok geç olacak. kendinize yazık etmeyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyrant1907

Finallere çok zaman var deyip avare avare dolaşıp, derselere girmeyip, not tutmayıp son hafta deli gibi ders notu arayan gençlik gelmiş geçme notundan yakınıyor karı kız peşinde ortam epşinde koşacağınıza biraz hocaların peşinde koşun, kendinizi geliştirin. bütün hayatınızı etkileyecek bir dönemde olduğunuzun farkında değilsiniz. kıt kanaat notlarla üniversiteden mezun olduğunuzda ve işsiz ordusuna katıldığınızda bazı şeyler kafanıza dank edecek fakat çok geç olacak. kendinize yazık etmeyin..

ya sayısal dersleri hiç kafam almıyor,sözellerde çalıştığımda minimum B alıyorum ama sayısal derslerde kilitlenip kalıyorum
    sayısal dersler yüzünden geçme notundan hayıflanıyorum yoksa derslerine öncelik veren bir öğrenciyim gerçi düzenli ders tekrarı yapmıyorum

• Geçme notu 50 olunca vizen sıfır olsa bile bir umut dersi geçebilirsin ama.geçme 60sa imkanı yoğ

• 2.98 ile mezun oldum hocam geçme notu 60tı bence konunun ismini bölüme göre tercih yapın desen daha mantıklı. Bi mühendislikle pdr aynı kefeye konulamaz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: SoNuAzKaEn

2.98 ile mezun oldum hocam geçme notu 60tı bence konunun ismini bölüme göre tercih yapın desen daha mantıklı. Bi mühendislikle pdr aynı kefeye konulamaz yani

Psikoloji pdr den daha kapsamlı ve zor
    ama haklısın mühendislik ve tıp en zor iki bölüm bir de hukuk

• Geçme notunun bölümlere göre değiştiğini söyleyen arkadaşlar hangi üniversitede okuyor merak ettim. Bizde hepsi bir. Eğer hoca insaflıysa o aşağı çeker geçme notunu. Kocaeli Üniversitesinde okuyorum geçme notumuz 65. Çan falanda yok. Zor derslerde geçme notunu aşağı çeken bazı hocalarımız var ama burnumuzdan getirenlerde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8D8ACBB0 -- 13 Ocak 2016; 11:28:55 >
  • Geçme notu ne kadar düşükse o dersi geçmek o kadar zordur

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikolog Adayı

quote:

2.98 ile mezun oldum hocam geçme notu 60tı bence konunun ismini bölüme göre tercih yapın desen daha mantıklı. Bi mühendislikle pdr aynı kefeye konulamaz yani

Yanlış anlaşılmasın ha ben sınıf öğretmenliği mezunuyum sadece onu örnek olarak verdim

• quote:

quote:

quote:

Yanlış anlaşılmasın ha ben sınıf öğretmenliği mezunuyum sadece onu örnek olarak verdim

Memnun musun ?
    keşke başka bölüm okusaydım diye geçirdin mi hiç aklından?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Memnun musun ?
    keşke başka bölüm okusaydım diye geçirdin mi hiç aklından?

Hayalim hep bilgisayar mühendisi olmaktı ama benim hatam lisede hocalardan dolayı eşit ağırlığı seçmek oldu ondan sonra da hayalim hiçbir zaman gerçekleşmedi zaten :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.