Şimdi Ara

geçer notu 60 olan üniversiteye gitmeyin (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
254
Cevap
3
Favori
25.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her bölüm ve ünide geçme kalma oranları benzerdir. İsterse geçme notu 30 olsun sınav zorluğu ona göre ayarlanır kalan yine kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar MEDİPOL Üniversitesinin geçme notu 60, ona göre gelin.
  • Abdullah Gül Üniversitesi geçme notu bütün derslerde 70
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikolog Adayı

.
     geçer notu 60 olan üniversiteye gitmeyin

ben de psikoloji okuyorum bizde de sınır 50

vize 93 final 40 ağırlıklı ortama 62 ye denk geliyor

harf olarak CC ye geliyor ama finalden 50 altı alan direkt kaldığı için FF

hangi üni :D

• Ege üni'ye hoşgeldiniz
  • Gene gelmiş derste en önde oturup sürekli çalışıp 3.5 ortalama yapanlar. Oğlum siz salak mısınız veya üniversitede okuduğunuzu filan mı unuttunuz. Ortalamanın üstü bir üniversitede zor bir bölümde dediklerinizin hiçbirini yapmayarak daha yüksek bir ortalamam var. O kadar kasmayın yav yazıktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kueens

quote:

Orijinalden alıntı: Psikolog Adayı

.
     geçer notu 60 olan üniversiteye gitmeyin

ben de psikoloji okuyorum bizde de sınır 50

vize 93 final 40 ağırlıklı ortama 62 ye denk geliyor

harf olarak CC ye geliyor ama finalden 50 altı alan direkt kaldığı için FF

hangi üni :D

vakıf

• quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

Her bölüm ve ünide geçme kalma oranları benzerdir. İsterse geçme notu 30 olsun sınav zorluğu ona göre ayarlanır kalan yine kalır

Genelde gecme notu 40-50 olanlar boyle dusunuyor ama yok oyle bir sey , zaten boyle bir sey olabilmesinin imkanida yok. Her egitmenin burada gecme notu 65 ona gore sorayim diye dusunmesi imkansiz. Bir iki yeni egitmen gercekten gecme notunun yuksek oldugunu dusunup fazla yuklenmiyor ama demir baslar kimseyi kolay kolay affetmiyor.

Bunun yani sira gecme notunun 65 olmasi ile 40 olmasi arasinda soyle bir fark var ; 65 oldugunda vizeden dusuk aldiginda kurtarma imkanin olmuyor. Atiyorum ilk sinav 40 aldin ikinci sinav 90 alman gerekiyor yani neredeyse her soruyu cevaplama gerekiyor.

Haliyle ona gore diye bir sey yok , sehir efsanesi.

• karabük üniversitesi
  • Keşke bizde de geçme notu 60 olsa. Bizim sınıfın inek kızları her sınavda çanı ebesinin nikahına kadar yükseltiyorlar 86'yla bb düşürüyoruz. 73'le kalanlar var

• ktü yeni rektörü tamam şenlikleri kaldırdı vs ama adam çan sistemini getirdi yahu. o sayede mezun olabildim.

finalden/bütten 40 alma zorunluluğu vardı. patır patır geçtik dersleri. geçen sene 45 yaptılar onu. 2.dönem de bütünlemeyi ayrı ortalamaya soktular. ama sıkıntı olmadı.

çok şükür geride kaldı artık öğrencilik hayatım. ama özlüyorum arkadaşlarımı bea
  • Geçme notu : 60
    Final barajı :60

Vizeden bazı derslerden biraz yüksek aldık ama bir işe yaramıyor.
  • Kocaeli üniversitesinde okuyorum geçme notu 65 olduğum ilk finalde büte kaldım bile ve böyle giderse 10 dersin 7 sinden kalcam

• Doğrusu geçme notu 60 olan zor bölüme gitmeyin olcaktı.
  • SpEeDy! kullanıcısına yanıt
    Sayısal işlemlerle aram pek iyi olmadığından 2 ve 3.sınıf derslerimin 5-6 kadarı kaldı. Müh. mat vs. Ama gel gelelim lab. derslerinde dersimize giren "Araştırma Görevlisi" hocalarımızla tabiri caizse sidik yarıştırıyoruz. Bu hocalarımız yüksek lisansını bitirmiş doktorasını yapan hocalarımız. Adam osliloskoptan oto ya bastıktan sonra gerekli aralığı ayarlamıyor devren istendiği gibi çalışmıyor diyor değerleri sabitleyince sınıfta rezil oluyor yetmezmiş gibi lab puanımı kırıyor. WTF ? Bölüm 1.si arkadaşın ortalaması 3,64. Her türlü yardımı benden istiyor. Ben bırakıcam puanlarım yüksek ama bir şey anlamıyorum diyor. Bu bahsettiğimi şöyle yeşillendireyim. Adam algoritma ve türevi derslerden kalmış. Gel gelelim benim BB den aşağı yok. Yazamıyor çünkü onun bir sınırı var. Yalayıp yutuyor defterde kitapta yazanı a ise a b ise b. Önüne bir sıkıntı çıktığında aşamıyor. Sayısal düşünebiliyor lafım yok. Ama matlab ı kullanan ben için integral soruları yada dif soruları sorun teşkil etmiyor (Vize final haricinde). Sorarım size hangimizin yetişmesi en doğrusu ? Bu adam devresi çalışmıyor diye sinirlenip devreyi kırdı araştırma görevlisi sorunu bulamazken ben sorunun güç kaynağından gelen + ucunun enerjilenmediğini gördüm. Sorun burada benim görmem değil bunu diğerlerinin görememesinde. Ama o adam bölüm 1.si açılın. Cidden ona göre fikrimi değiştireceğim. Ben konservatuvar kazanmışım gsf sinema-tv kazanmışım ama müh. tercih etmişim. Ve eminim ki ilk iki seçenekte 1.liğe oynardım. Ama sırf uygulamadaki üretkenliğim için müh. seçmişim bunun sonucu dönem uzatmak mıdır ?

• Bizde 60 ve finaldende 60 alma zorunluluğu var vizelerin 100 100 olsun final 59 olsun yine kalırsın okul birincisinin ortalaması 3.2 2. İse 3.02 diğer eşdeğerimiz fakültelerde 3.80-3.90dan başlıyor. Hocalar herşeyi bizim sınıfın üstünde denedi.

• 2 yillik bolumde bir arkadasim okuyordu biraz tölerans gosteriyorlar diyordu vakif oldugu icin ne dersin sen?

• yyü de çan eğrisi sistemine geçen yıl geçildi fakat bizi kapsamadı biz 60 la geçmeye devam ediyoruz yaza mezunum kurtuluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkant19

2 yillik bolumde bir arkadasim okuyordu biraz tölerans gosteriyorlar diyordu vakif oldugu icin ne dersin sen?

Bölüme ve hocaya göre değişir hocam, mesela ben 4 yıllık fakültedeyim 120 kişiden garanti 50 kişi kalıyor. Hatta Anatomi dersinde adam 6 yıldır geçemiyor. Sağlık Bilimleri, Eczacılık, Tıp, Hukuk bölümleri zorluyor maalesef.
  • Hocam ucretli universite sonucta kaldin diyelim ucreti de 15 bin tl senden o parayi mi istiyorlar yoksa her sinav donemi sadece sinava mi giriyosun kaldigin ders icin

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.