Şimdi Ara

geçer notu 60 olan üniversiteye gitmeyin (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
3
Favori
25.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.0 ortalama falan yapıyor eğer onu yapamıyorsan zaten mezun olma üniden.
  • sistem her ne kadar nota dayalı olsa da ve her ne kadar eski ve gelişmemiş bir eğitim sistemi olsa da aslında mantığı çok basit; adam gibi gir dersine, o girdiğin dersi iyi dinle, iyi not al, evde ise tekrar et. al sana başarı. sistemi değiştirmeye çalışmayın zira Türkiye en az 50 yıl daha bu sistemle devam edecek gibi görünüyor. en iyisimi siz sisteme ayak uydurun. çünkü elden başka bir çare harbiden gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada bi anlık dertleşme maksadı ile açtığım konunun bu kadar tutacağı hiç aklıma gelmezdi
  • 6 dersim var 4u aynı gün. Bari butte böyle olmasa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş 60 gayet iyi ya çan olsa bu sefer bilen adamla bilmeyen adam bir olmuyor ki öğrenen adam az çok birşeyler bilsin donanımlı olsun, adam ondalıklı sayıyla işlem yapamıyor gelmiş üni okuyor, ing bilmeden müh oluyor sonra ben işsizim, bazı şeyler insanın kendisinde bitiyor insanlar kendilerini geliştirmeli suçu sisteme atmamalı.

Edit: kbü 60 geçme notu finalden zaten 50 alman şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vala61 -- 13 Ocak 2016; 19:17:15 >
  • Istanbul universitesinde okuyorum
    Vize+final 35 olmazsa kaliyorsun
    Vize 10 final 50 al kaldin yani
    Final 50 almazsan kaliyorsun
    Ve can var
    Yani 15-50 ye de kalabilirsin sinifin durumuna gore
    Ingilizceden kaydirmistim ilk sinifta 50-100 dd geldi bu sene bi daha aldim verdim aa ile

• Net gecme notu 70 sıkıntısı olan?

• Geçme notu 60 finalden 60 alama zorunluluğu var harika

• quote:

Orijinalden alıntı: berkant19

Hocam ucretli universite sonucta kaldin diyelim ucreti de 15 bin tl senden o parayi mi istiyorlar yoksa her sinav donemi sadece sinava mi giriyosun kaldigin ders icin

Eğer desten kaldıysan okulun uzar, sadece dersin sınava girersin para ödemezsin. Eğer devamsızlıktan kaldıysa dersi tekrar alırsın kredi başına ücretini ödersin.
  • 60 bişey mi bizde 70 anasını satayım sanki Harvard da okuyoruz.

• Her sınavımız yazılı arkadaş.kime sorsam biz test oluyoruz diyo ödev verip final notu diye yazanlar var.benmi bahtsızım anlamadım her sınav 2 kağıt yazarak doldurmassan (tabi ki doğru şekilde :)) alıcağım not 30 40. Başka okullarda bal mı var ne.

• Bizim geçer not 50 geçer notu 50 olan üni ye de gitmeyin anadolu
  • La olum baştan niye söylemiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egecann

La olum baştan niye söylemiyon

• Çok sagolun hocam aklima sorularin birisiydi herkes diyo cunku kalirsan para isterler sunu yaparlar felan filan hep

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikolog Adayı

.
     geçer notu 60 olan üniversiteye gitmeyin

Biyoloji okusan bezmezdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Binyamin Netanyahu

quote:

Orijinalden alıntı: Psikolog Adayı

.
     geçer notu 60 olan üniversiteye gitmeyin

Biyoloji okusan bezmezdin

çok eğlenceli olurdu ama kader

• DD 100 üzerinden 70, halinize şükredin. Dönem birincisinin ortalaması 2.6 benim 1.9

DD 70 OLAN BÖLÜMÜN ÖNÜNDEN BİLE GEÇMEYİN
  • Bizde her hocanın kafasına göre geçme notu var. Misal bi hoca geçme notunu 35 e çeker 120 kişilik sınav listesinden 95 kişi kesin kalır... Bazı hocaların DC'si yok mesela 55 almışım 56 alsam geçiyorum gittim hocam son sınıfız şöyle böyle adam alay etti gönderdi.. Kimi hoca 60 dan 57 ye çeker alay eder gibi.. genelde geçme notumuz 55-60'dır. Ve inanın zorlayıcı oluyor. Dc'den şartlı geçme ise 2,25 ortalama istiyo..
  • Valla 8 ders kaldıydı Odtu de bugunkü sınav yne kötü geçti yine mezun olamıcam heralde..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.