Şimdi Ara

geçer notu 60 olan üniversiteye gitmeyin (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
3
Favori
25.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

Cukurovada geçme notu 70 hayattan bezmişiz,arkadasım nıgdede okuyor gecme notu 40mış nasıl oluyor anlamıyorum

Niğde ne ya
    Çukurova iyidir
    Her gülün bir dikeni var
    Kampüsü efsane şu çukurovanın ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde geçme notu 60 ve şartlı geçmek için 2.5 ortalama gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mef te hukuk okuyorum ortalama 1.12

• quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

Mef te hukuk okuyorum ortalama 1.12

Birinci sınıfsan Ekrem hocanın medeni sınavı nasıldı? Sonuçlarınız belli oldu mu?

Benim de ortalamam sene sonunda 1.50 yi ancak bulur diye düşünüyorum.

• beterin beteri var 65 almak için binbir takla atıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannicus -- 12 Ocak 2016; 2:37:36 >
  • Ankara Üniversitesilileri görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: be46

quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

Mef te hukuk okuyorum ortalama 1.12

Birinci sınıfsan Ekrem hocanın medeni sınavı nasıldı? Sonuçlarınız belli oldu mu?

Benim de ortalamam sene sonunda 1.50 yi ancak bulur diye düşünüyorum.

Sınav iyiydi sorular var 52 aldım d+ ile şartlı geçtim (vize 36) . Normalde 70 felan bekliyodum gerçekten dolu dolu (içerik olarak) 4 sayfa yazdım ama bende anlamadım neden 52? Gerçi geçtim sonucta yarın anayasa büt var 10 da ben kaçar

• Bizde de 60 ve ezber yapmaktan yoruldum valla

• Üniversiteye diploma için gelmeyin 60a yüksek diyenler %60 başarı oranının üzerine nasıl gelecek kurmayı planlıyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dokuz eylüle gelmeyin. 60'la dd gelir. Geçtiğini sanırsın ama ortalamayı batırır.
    Bu arada üniversitedeki dersleri birşey sanan ve üniversite görmemişlere diyeceğim tek şey şudur. Bu işler öyle sandığınız gibi değil.Birçok ders haftalık kredi sayısı ve ders saati dolsun diye alakasız bir hocanın verdiği birşeye yaramayacak dersler.İşin kötüsü bu derslerden kolayca geçmen gerekirken devamsızlık ve kolay olan dersi zorlaştırmalarıyla uğraşırsın.
    Çan olayı da işlerine geldiği gibi yapılıyor.Zor derse çan koymamış. Kolay derse koymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indigo -- 12 Ocak 2016; 11:17:23 >
  • Usak unide 70 ben ne yapiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Dokuz eylüle gelmeyin. 60'la dd gelir. Geçtiğini sanırsın ama ortalamayı batırır.
    Bu arada üniversitedeki dersleri birşey sanan ve üniversite görmemişlere diyeceğim tek şey şudur. Bu işler öyle sandığınız gibi değil.Birçok ders haftalık kredi sayısı ve ders saati dolsun diye alakasız bir hocanın verdiği birşeye yaramayacak dersler.İşin kötüsü bu derslerden kolayca geçmen gerekirken devamsızlık ve kolay olan dersi zorlaştırmalarıyla uğraşırsın.
    Çan olayı da işlerine geldiği gibi yapılıyor.Zor derse çan koymamış. Kolay derse koymuş.

bizde de öyle öğrencileri sınamak istedikleri derslere çan koymuyorlar ki bence doğrusunu yapıyorlar
  • 70 le gectik biz ankara universitesinde, son sene 60 oldugu sene 3.50 ortalama yaptim. Meslektasim olacaksin bu arada konu sahibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

70 le gectik biz ankara universitesinde, son sene 60 oldugu sene 3.50 ortalama yaptim. Meslektasim olacaksin bu arada konu sahibi

bence olamayacam çünkü ben vakıf üniversitesi sen ankara üniversitesi
    kim beni psikolog olarak işe alır ki
    ben resmen şirketlerde çalışmak veya tercümanlık yapmak için psikoloji okuyorum
    klinik psikoloji yüksek lisansına bile hiç bir devlet üniversitesi almaz beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikolog Adayı

quote:

Dokuz eylüle gelmeyin. 60'la dd gelir. Geçtiğini sanırsın ama ortalamayı batırır.

bizde de öyle öğrencileri sınamak istedikleri derslere çan koymuyorlar ki bence doğrusunu yapıyorlar

Neyin doğrusuymuş bu iş? Siz o hocaları üst görüyorsunuz galiba. Ben 2. üniversite olarak girdiğimden yaptıkları bazı şeyleri komik buluyorum. Öğrencilere çoluk çocuk muamelesi yapılıyor. Adalet mezunu olarak beni hukuka giriş dersi gibi temel bir dersten bıraktılar. Sebebi ise konuyla dersle alakasız romanı okumadığım için. Bir de derslerde hocanın yanlışını düzelttim. İngilizcesi zayıf olup ingilizce ders anlatmaya çalışıp bir sürü hata yaptı bunları da söyledim. Bıraktılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Psikolog Adayı

quote:

Neyin doğrusuymuş bu iş? Siz o hocaları üst görüyorsunuz galiba. Ben 2. üniversite olarak girdiğimden yaptıkları bazı şeyleri komik buluyorum. Öğrencilere çoluk çocuk muamelesi yapılıyor. Adalet mezunu olarak beni hukuka giriş dersi gibi temel bir dersten bıraktılar. Sebebi ise konuyla dersle alakasız romanı okumadığım için. Bir de derslerde hocanın yanlışını düzelttim. İngilizcesi zayıf olup ingilizce ders anlatmaya çalışıp bir sürü hata yaptı bunları da söyledim. Bıraktılar.

doğrusunu yapmışsınız bence

• Almanyada butun dersler 50 ile gecilir bazilarinda 30puanda yetiyor.

• Allah yardım etsin psikolog kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

Allah yardım etsin psikolog kardeş.

daha olmadım ve olabileceğimi sanmıyorum
    çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

quote:

Orijinalden alıntı: Smartyy

Sakarya uni 40 gecme notu alttan 9 dersim var gg wp

Yalan beyler 50 geciyor

Dostum neden yalan soyleyeyim. Konu icerisindeki mesajlarimdan anlasiliyor zaten muhendislikte 40la geciyorum (daha dogrusu gecemiyorum )

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.