Şimdi Ara

gecenin bu saatinde kızlarla oturuyoruz ve kızlar aşık olduğu erkekleri düşünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 kız var evde arkadaşın kankileri ben de tanıştım şarap vs içtik kafaları güzel oldu şimdi de şarkı açıp eski aşklarını hayal edip yakışıklı erkeklerini düşünüyorlar ben de yanlarındayım ama inanın umurlarında bile değilim sadece arada klişe şeyler söyleyip muhabbet ediyoruz umurlarında bile olmadığımdan o kadar eminim ki cidden iprenç bir durumdayım şu an onların gözünde bir nesneden farkım yok bir hiçim resmen keşke hiç muhabbet kurmasaydım

ÇİRKİN ve AĞZI LAF YAPMAYAN BİRİ OLDUĞUM İÇİN NEFRET EDİYORUM KENDİMDEN

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• nefret ediyorum bu hayattan hiçbir zaman bi kızın efkarlandığında hayal ettiği bir kişi olmadım olmayacağım da hiçbir zaman önemseyen ve ilgilenen gözlerle bakmadılar bana her şeyim kötü geçmişim iprenç anılarla dolu bari bu yönde iyi olsaydım

• Boy kilo kaç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    1.75 68

ne önemi var ki yüzüm cirkin burnum büyük gözlerim pörtlek suratım yamuk çenem gelişmemiş ne fark eder ?
    içtim zaten alkol baya astımlı ciğerlerime aşırı zarar verdiği halde sigara da içtim cidden her şeyim kötü aile yaşantım da kötü sağlığım da kötü ekonomik durumum da kötü hayatımda hep kötü anılar yaşadım hiç iyi bir anım yok annem dışında sevenim yok hayat gerçekten benim gibiler icin cehennem bence ben önceki hayatımda çok günah işledim ve bu benim cehennemim

• highest in the room kullanıcısına yanıt
    Abartma omg en azindan annen yaşıyor bir gun seni seven cikar evlenirsin 5 sene sonra hayattan bezersin

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    annemin beni sevmesi çok daha kötü bir şey çünkü tam bir hayal kırıklığıyım ve benden çok şey bekliyor hiçbirini gerçekleştiremeyeceğim bu hayata daha fazla katlanamıyorım ölsem yıkılır keşke beni hiç sevmeseydi hatta nefret etseydi o zaman ona karşı bir sorumluluk hissetmezdim bu kadar iğrenç bir hayal kırıklığı olarak onu üzmezdim

• kız şimdi eski sevgilisini düşünerek ağlıyor onun icin ağlıyor lan bi kız sizin için ağlıyo olm neden biz hayatın ittiği insanlarız neden kimse bizi umursamıyor neden bu dünyanın kıyısındayız uçuruma itiliyoruz sürekli neden yalnızız çevremde birçok insan var ama yalnızım çünkü onların umrunda bile değilim onların gözünde basit hiç albenisi olmayan düz insan olarak görülmekten bıktım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gecenin bu saatinde kızlarla oturuyoruz ve kızlar aşık olduğu erkekleri düşünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafanizi kumdan çikarin ve real dünyaya dönün. Sevgi karin doyurmuyor kendin için ne yapiyorsun bunu düşün. Boş zamanlarini boş boş oturarak geçireceğine git ingilizce çaliş kitap oku tarih öğren yazilim öğren. mk 30 yaşindayim bu nesil kadar ellerine her türlü firsat geçen nesil olmadi.

Ekonomi kötü evet insanlarin aldiklari maaş 3 kuruş evet ama insan kendini geliştirir öğrenmeye her yaşta açik olur. Kiz da kiz ne var bu kizlarda anlamiyorum evlensen yada kizin biri seni sevecek diye birtarafinizi yirtiyorsunuz.

Bu kadar vizyonsuz olmayin olum azcik şu vizyonunuzu geliştirin artik para kazanmanin birçok yöntemi var para kazandikça aşk da olur herşey olur.

Çaliş çaliş çaliş gençsin çabuk öğrenirsin çabuk kavrarsin ama nerdeee burada kiz da diye anca ağlarsiniz...

• geldi yazılım öğren kitap oku su iç diyen tipler

belki aile hayatım iyi olsa geçmişim bu kadar iprenç anılarla dolu olmasa ve başımı yastığa koyduğumda bu anılar beynimde sürekli canlanmasa bu sevgi ihtiyacını boşverebilirdim ama veremiyorum çünkü sadece bir kızın gerçekten beni sevmesi uğruma göz yaşları sökmesi beni döndürebilir bu hayata geri anladın mı ? İnsanların yaşadığı şeyleri bilmeden yazılım öğren felan demeyi bırakın artık hep depresyonda olan insanlara

• csb

• Kardeşim görece eli yüzü düzgün biri olduğumu söylerler.Üniversitede okuduğum bölgenin en popüler solistiydim,Çok şükür Cabrio arabam falan da vardı.Kısaca senin o hayal ettiğin hayatı yaşadım.
    Sana tek kelimeyle açıklıyorum.Hepsi Boş!!
    Hiç beklemediğin zaman gönlü güzel bir hatun çıkar karşına işler değişir.Bunlar öyle kafaya takılacak üzülecek şeyler değil emin ol.Sen adam ol anlayan biri çıkar.Anlamayanlada zaten senin işin olmasın

• O evde sığıntı gibi olmuşsun. Terket orayı yoksa daha çok acı çekersin

• Kızların umrunda değilsin ama gelmişler işte bedavadan yiyip içmek için, bir daha çağırmayın

• adnansetek kullanıcısına yanıt

+ Attım hocam. Kızlar gelmiş yemiş içmiş otlanmış numarasını yapıp gitmişler.

• gecenin bu saatinde kızlarla oturuyoruz ve kızlar aşık olduğu erkekleri düşünüyor

• Ne mutlu bu dünyaya hiç gelmemiş olana!

• Aldığımız şeylerin hepsini ortak ödedik öyle beleşci kızlar değil iyi kişiler aslında

• highest in the room kullanıcısına yanıt

Arkadaş kusura bakma ama senin kafan hiç çalışmıyor.Bak bakalim bir hayata insanlar ebediyete kadar yaşıyor mu hiç.Vadesi gelen ölüp gidiyor.Bir gün ölüp gideceģin bir yer icin bu kadar kafana takilacak ne olabilir.S.kt.r et bir kere çevrende ne oluyorsa olsun ne farkeder.O onu yapmiş bu bu bunu yapmiş o şöyle yaşamış bu şöyle yaşamış.Lan oğlum yaşamıslarda ne olmus.Kız arkadaslari olmuş muş olmuş da ne olmuş.Bu kadar kafasiz olma.Dunya nufusunun yarısindan fazlasi aptaldir zaten.Sen de kalkip aptallar kervanina niye katilamiyorum ben diye kendine kıziyorsun.Resmen böyle bir durumun içindesin ama farkinda degilsin.Hersey gözune güzel gözukuyor.Halbu ki çevrende meydana gelen insan davranislarinin yaşayişlarinin düşuncelerinin çoģu beş para etmez şeyler.Boşver at kafandan.Kendin için yaşa.Yemişim dunyasini osunu busunu de.Biraz bilinçli ol.Otur bir düşun.sacmaladiginin farkina varicaksin.Yol mu senin bu hayatta bir yetenegin zevk aldigin bir iş güç.Yok mu arkadas senin adam akilli bir hayalin.Bir umudun.Güldugun bir manzara hiç mi yok hayatinda.En basitinden otur doģayi bir izle yıldizlari izle gökyuzunu izle denizleri izle.Bosver sen cevrendeki din.g.l insanlari.Onlardan her yerde yeterince var.San farklı ol.

• icme

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.