Şimdi Ara

Geçen sene yazdığım yazı OKUYUN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Sen benim kim olduğumu biliyon mu!" Diyenlere "Önce insan ol!" diyesim geliyo da yok adam senin hayatınla tavla oynar gibi oynayabiliyo.. Yetkisi var bu devlette hep üstü örtülen, yanlış giden şeylerin bir parçası olanların.

Sizin kim olduğunuzu değil de işine geldiği gibi davranan ve kendini hak etmediği, hak edemediği, yanlış kullandığı yetkileri olmadan kanıtlamaktan aciz birileri olduğunuzu biliyorum, herkes biliyor.

Gerisine de gerek yok zaten ama söyliyim mi?

Egoist, dışardan bakınca gururlu ama ciğeri beş para etmez, ardı arkası kesilmez sahtekarlıklarınızın her defasında bizi salak yerine koyup şerefsizliklerinizin üstünü örttüğünüzü sanarak yüzsüzce gülümseyebilen,kapasiteniz yetmediği için gelemediğiniz konumlara karşın kendinize konumunuzun iyi olduğunu kanıtlayamamışken bize kanıtlamaya çalışan, başkalarının mutluluğunu engellediğinizigözardı ederek mutlu olmaya çalışan insanlarsınız.

Yeter mi?

Kendimizi kanıtlama gibi bir amacımız olsaydı çok farklı yerlerde olurduk. Ki sizin gibi faydasız olsak bile zararlı olmazdık, birilerini engellemezdik. Kendimiz için kolaylık sağlamaya ve egomuzu tatmin etmek için başkalarını gereksiz zorluklara mecbur bırakmaya başvurmazdık.

Ama her ne olursa olsun "Ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım... Eğer bu noktaya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir." diyebilmek için yetkilerinizi kullanmanıza olanak vereceğim. Atamızın bize Bursa Nutkunda söylediği gibi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi design.code -- 21 Eylül 2012; 21:43:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam. okumayın!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.