Geçen sene sayısal 20k yapanlar bu zamanlar kaç net yapıyordu?

-
-
Ayt yi bu aylarda mı 65 70 yapıyordu , öyleyse kazansın bir zahmet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır hocam sınava son 1 ay kala TYT'yi 90+ sabitlemiş AYT'de ise 65 70 civarı yapıyormuş
-
up
-
8k yaptım, tyt 100 ayt 60 civarıydı
Şunu ekleyeyim yine de, arada çat diye 85 de geldiği oluyordu bizim dönemin denemeleri garipti biraz
say 22k şubat sonu bilgi sarmal türkiye geneli tyt 83.75 ayt 44.75
-
tam şubat sonu olmayabilir ortalarına denk geliyo olabilir bilmiyorum
-
Hocam bu aylarda pek netler belli olmuyor aslında , geçen sene 80 civarı yapanlar devam ettirirse büyük ihtimal ilk 20k yapıyorlar. 5k yapanlar da oluyor gördüm ama tabii 55 60 tan zor biraz.
Ayt özellikle bu aylarda 0 olanlar bile sene sonunda 70 i bulabiliyor
Tyt 90 civarı, ayt 45
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Netlerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum.Yukarıda da bir hocamızın dediği gibi bu aylarda ilerisi için tahminde bulunmak biraz zor.Asıl tahmin bence mart gibi olur.
Aslında TYT özelinde yaptığım hatalar çok net. Türkçe'de dilbilgisini tekrar etmem lazım. Sosyalde şimdilik çalışma yapmıyorum belki denemedeki coğrafya soruları analiz edilebilir. Matematiği geliştirmem lazım zaten 28 30+ geliyor ama geometriyi arttırmam lazım onun için Kenan Kara'dan çokgenlere başlayacağım.
Fen kısmını biraz unutmuş gibiyim 10 13 civarı geliyor tyt feni de bir güzel tekrar etsem hayırlısıyla 90+lara çıkarım diye düşünüyorum.
AYT Matematik adına kendime güveniyorum sadece Türev İntegral kaldı.Max Ocak'ın sonu gibi biter Ocak sonu gibi 3D Mat ve Metin AYT Mat biter ve fasiküllere geçerim.
Ama benim canımı sıkan AYT Fen maalesef.
AYT Fen'e başkalarına göre biraz geç başladım. Tahminlerime göre Mart-Mart'ın ortası gibi biter. 3 ay gibi bir süre kalıyor sınava. Umarım sene sonunda buraya kazandım diye konu açmak nasip olur.
TÜM DH TYT AYT AİLESİNE BAŞARILAR
-
Hedef ne hocam?
Hedef Tıp Fakültesi hocam. Bir nevi 20k
-
9k yaptım
Tyt 90-100 bandındaydı.
Ayt için deneme hiç çözmemistim ama Martta başlayınca 60 civarıydı
ben de bu netlerı yapıyordum niye 9k gelmedi ösym binasını basacam
-
Son ayları verimli değerlendirmemiş olabilirsin.Birçok kişide salma durumu oldu
yok hiç bıraktıgım olmadı en kotu gunde 4 saat calıstım
-
kaçıncı yılınızdı?
-
ilk senemdi
Yürü, bu yol şeref zafer yolu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEDSON FERNANDES -- 8 Ocak 2023; 15:30:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X