Şimdi Ara

Bu Sene De Batırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yıl ilk mezun yılımdı. Dershaneye gitmek istemesem de zorunlu olarak gitmem gerekti. Verim alamadım. Boşa zaman harcadım. Bu sene de iyi bir tecrübe edindim ve bazı konularda kendimi geliştirdim, neyin ne olduğunu anladım. Forumdaki çoğu insan bana yardımcı oldu sağolsunlar. Geçen sene sınava 0 bilgi ile girdim. Tyt'de 50-60 arası bir şey yapmıştım. Ayt çok kötüydü 0 bilgi çünkü. Lisem iyi bir liseydi o yüzden bana güven çoktu ama olmadı 2020 için tekrar denemek istemiştim.
    Bu sene de kendime bir şeyler kattığıma inanıyorum ayt'de fakat tyt'de ne kattığımı ben de bilmiyorum hala 50-60 arası bazen daha yüksek. Hedefim en kötü 150 bindi bu sene için. Bir şey için gözümü karartırsam onu yapabiliyorum ama bu sene de çok boşa zaman harcadım. Hiç efor vermedim. Matematik ve biyoloji konularımı tamamladım ama matematikte sorularda çok zorlanıyorum hâlâ. 4-5 gündür de saldım unutacağımı unutmuşumdur zaten. İçimde derin bir hüzün kaplı. O kadar konu müfredattan çıkmasına rağmen bu sene de başarısız olacağım gibi. Ailem de üniversiteye bu seneye yerleşecekmişim gibi kafalarında bir şeyler kurmaya başladı, çok güveniyorlar bu içimi daha çok sıkıyor. Mezunu hemen düşünme demeyin arkadaşlar insan kendini bilir. Bunu tekrar kaldırabileceğimi düşünüyorum çünkü çok emek sarfetmemiştim bu sene. Sadece aileme ne diyeceğim bunu bilmiyorum. Buraya içimi dökmek istedim. Belki biri akıl verir. Uzun oldu biraz üzgünüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• emin ol hayatta herşey sınav değil. bi çaresi bulunuyor. az önce arkadaşımı kaybettiğimi öğrendim ve sabahtan beri kafamı dağıtmaya çalışıyorum düşünmemek istiyorum ama olmuyor hep onu düşünüyorum. anladımki bu kıçı kırık sınav okadar umursanacak seviyede değil. sağlığın yerinde olsun en büyük hazine
  • emin ol hayatta herşey sınav değil. bi çaresi bulunuyor. az önce arkadaşımı kaybettiğimi öğrendim ve sabahtan beri kafamı dağıtmaya çalışıyorum düşünmemek istiyorum ama olmuyor hep onu düşünüyorum. anladımki bu kıçı kırık sınav okadar umursanacak seviyede değil. sağlığın yerinde olsun en büyük hazine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 24 Haziran 2020; 4:44:47 >
  • Madem öyle güzelce dinlen hiçbir şey düşünme. Vaktinin kıymetini bil artık. Geçmiş geçti gelecek daha gelmedi üzülmek pişman olmak ahmaklıktır. Ders çıkarıp yola devam edilmeli. Hiçbir şey düşünme gir sınava sonra 1-2 ay güzelce dinlen. Yeni bir yolculuğun planlarını yaparak harcama bu dinlenmeyi. Planları derslere başlamadan son 1 hafta yaparsın. 1 Eylül gibi başlarsın yeniden.

• Madem mezuna kalacaksın simdi otur sınava 1 yıl varmis gibi kitapları al hemen basla ne kadar calissan kârdır baslamak icin bir seyleri bekleme sınavdan sonra calisirim dersin 3 ay gecer haberin olsun :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam kaldırabilecegine inanıyorsan kesinlikle kal ve moralini hic bozma ama dinlenip kendine biraz zaman tanı sonra son sürat devam et
    Sahsen bende mezun yılımı hic iyi geciremedim ama tekrar hazırlanma konusunda kendime güvenemiyorum onun icin gelen sıralamaya yazıp gidicem

• meturan. M kullanıcısına yanıt
    Hocam yaptığım yanlışların tamamen farkındayım eğer ki seneye kalırsam ki kalacağım muhtemelen üzgünüm ama gerçekten yapacak bir şey yok. Sınav geçtikten sonra 1-2 ay dinlenmeme de gerek yok çünkü içimi bu saatten sonra hırs kapladı. 1 temmuzda başlamayı düşünüyorum, telefonu da bir yere koyup kitleyeceğim. Bu sene kime yardımcı olmaya çalıştıysam kullandılar beni. Planladığım kadarıyla tam focus ders çalışacağım. Bu forumdaki konuları okuduktan sonra 1 senede 150bin değil 30 bine bile gireceğime inandım. Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama kendine güveniyorum. Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. Çalışayım da hayırlısı ne ise o olsun.

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız hocam. İşte burada her şeyin başı sağlık sözü giriyor. İnsan sağlığını veya birine bir şey olmadan o şeyin değerini anlamıyor. Arkadaşınızın mekanı cennet olsun ben çok üzülüyorum böyle zamanını geçirdiğiniz birine bir şey olmasına. Şuanda çok şaşkınsınızdır biliyorum, hayat çok değişik bir şey çünkü daha dün bu saatlerde yaşıyordu değil mi? Üzüntünüzü en derin şekilde yaşayın hocam sonra her geçen gün azalacaktır zaten. Allah size de sabır versin, ailesine de :'(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sene sonunu göremezsin dinlenmezsen. Hayvan gibi çalışmana da gerek yok her gün 6-7 saat kütüphane de çalış kalan vakitleri kendine ayır. Sürekliliği sağla gerisi gelir. 1 Temmuz da başlama bari 1 ağustosta başla. Tecrübeliyim sınav sürecinde yaşamadığım kalmadı. Dinlen!

• 2019 ayt mat netim 10du salladıklarım da tutmuş. şu an apotemide 30-32 yapıyorum sınavda 35-36 yapacağımı düşünüyorum. demek istediğim 30 binden de yukarısın hedefle 1 sene de yapılmayacak şey değil. hırsını koru gerisi gelir
  • Adolf kitler kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen dediğiniz gibi yani potansiyelimi yansıttığımı düşünmüyorum. Sene içinde çok laklak yaptım bir itici gücün gelmesini bekledim, erteledim de erteledim ama olmadı. Sadece anneme bu durumu nasıl açıklarım bilmiyorum. İnceden anlatmaya çalışıyorum ama sürekli haftaya rahatlarsın, istediğini yaparsın diyor bir şey de diyemiyorum. Valla şuanda sıkıştığım tek konu burası.

• quote:

Orijinalden alıntı: uzunsaclithor

Kesinlikle haklısınız hocam. İşte burada her şeyin başı sağlık sözü giriyor. İnsan sağlığını veya birine bir şey olmadan o şeyin değerini anlamıyor. Arkadaşınızın mekanı cennet olsun ben çok üzülüyorum böyle zamanını geçirdiğiniz birine bir şey olmasına. Şuanda çok şaşkınsınızdır biliyorum, hayat çok değişik bir şey çünkü daha dün bu saatlerde yaşıyordu değil mi? Üzüntünüzü en derin şekilde yaşayın hocam sonra her geçen gün azalacaktır zaten. Allah size de sabır versin, ailesine de :'(
    teşekkür ediyorum.çok incesiniz hocam.

başarılar size.
  • adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle oluyor hocam ya geçen seneden biliyorum. Geçen sene arkadaşla anlaştık temmuzun başlarında başlayalım diye ama ekimde anca başlamıştım bu ilk hatalarımdandı. Hiç temelim yokmuş gibi en basit kitapları almam da ikinci hatam oldu halbuki üçdörtbeş gibi yayınları sonradan anladım ki çözebiliyormuşum. Bir de elalemin-arkadaşlarımın bu sene de gidemedi deyip beni salak yerine koyacak olmasına üzülüyorum.

• Nzx kullanıcısına yanıt
    Kaldırabileceğime inanıyorum ama bir senemin daha yks için gitmesine üzülüyorum. Kendimi gta san andreastaki araba zıplatma görevinde kalmış o görev yüzünden ilerleyemiyormuş gibi hissediyorum.

• meturan. M kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen sene yaz tatilinde erteleyip çalışmadığım için pişmanım. Onun pişmanlığı yüzünden 1 temmuzda başlamayı düşünüyorum dedim. Her zaman bir bilene danışmakta tabii ki bir fayda var.

• zodiac956 kullanıcısına yanıt
    Hocam mesela benim merak ettiğim şey seviyenizi nasıl yükseltiyorsunuz. Ben de matematikte o civar yapıyodum fakat hani apotemi zor bir yayın. Neler yaparak o seviyeye geldiniz. Ben de gelebilecek miyim? Gerçekten bu konuda yardıma ihtiyacım var. Birkaç şey söyleyebilir misiniz hocam?

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, umarım en kısa sürede kendinizi toplarsınız. Üzüntülü şarkılar dinliyorsanız dinlemeyin hocam. Allah gerçekten hepimize sağlık ve sabır versin.

• Sen bilirsin. İyi çalışmalar

• Hocam bence kilit nokta yanlışların üstüne gitmek. Mesela acilden trigoyu yaklaşık 3 hafta da bitirmiştim. Her gün 3-4 saat çözdüğümü hatırlıyorum. 3 hafta boyunca yanlışlarımı hocaya sordurmadım veya çözümlerine bakmadım, birçok soruyla günlerce uğraştım. En sonunda artık kafama kazındığını hissedebiliyordum. Aylardır dikkat hataları hariç trigodan soru kaçırmıyorum. Keşke çalışmaya daha erken başlasaydım da tüm konular için bunu yapsaydım diyorum. Tmyim bu arada. sayısallara göre daha çok boş vaktimiz var desem yalan olmaz. Birkaç soruyla haftalarca uğraşmaya vakit yetmeyebilir ama mümkün olduğu kadar yanlışlarımızla uğraşmak gerekir bence.
  • Hocam iste yine mezuna kaliyorsunuz ya hemen baslayin calismaya emin olun okullar kapandigindan beri calismaya basla yan 11ler var sizin bi farkiniz olmasi lazim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.