Şimdi Ara

Geçen Sene Okulda Başıma Gelen Olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yazılılar bitti bir tanesine girmemiştim hocaya demeyi de unuttum.
    Sonraki hafta hoca çağırdı kızdı flan
    sonra öğretmenler odasına doğru giderken arşiv odasına girdi
    (Ertesi güne yazılı ayarlamıştı)

Okulda sakal yasak ama ben sakal bırakıyorum müdür yardımcıları flan kızardı
    yazılı olacağım gün okula gittim sakallı halde sonra müdür yardımcısı kızdı sakallarını kes gel dedi gönderdi beni sınavım ilk saatti ama okula giremediğim için yazılıya da göremedim.
    Sakallarını kesip geldim hoca dediki tam olarak
    Ulan eşşoleşşek senlemi uğraşacam ben yazılıya niye gelmedin tam bu arada müdür yardımcısı arada hocayı hoca "tam planladığımız gibi" ye benzer bişey söyledi kapattı.
    Hoca sınav yapmayacağım seni dedi bende müdüre gittim durumu anlattım oda hafif kızdı hocanımı şikayet ediyorsun sen dedi,
    Müdür bunları derken odanın köşesinde iki tane tırpan gördüm (müdürün babası çiftçi olduğu için şaşırmadım onundur herhalde dedim).

Ertesi gün okula geldim sınıfıma giderken müdürü ,müdür yardımcısını ve bana yazılı yapmayan hocayı kütüphanenin kapısının önümde gördüm .

2. Ders yazılı yapmayan hocanın deraiydi dersten çıkıyoruz bana dediki
    Gerçekten yazılıya girmek istiyomusun
    Evet hocam dedim
    Hoca dedi ozaman yarın 6. Saat kütüphaneye gel benim dersim yok orda seni yazılı yapayım Tmm hocam dedim.

Bu yazılı olayı başıma geldi gelmeli sınıftakiler flan bana değişik değişik bakıp hafiften gülümsüyorlardı.

Ertesi gün yazılıya kütüphaneye giderken müdür ve yardımcısını bana bıyık altından güldüler.Daha önce okul kütüphanesine görmemiştim biraz merak da vardı.

Baş parmaklarım yoruldu 1 saate devamını yazarım.

2. Bölüm

Kütüphaneye gidiyorum giderken müdür , müdür yardımcısınında geldiğini gördüm.
    Kütüphaneye girdim yazılı kağıdım masada herşey yolunda müdür girdi so da dediki sana kızdığım için k.bakma dedi yanıma oturdu yazılıda sürekli bana bakıyor
    Müdür yardımcısı ve hoca oturdular sohbet ediyorlar seslerinden rahatsız oluyorum.

Müdürün telefonu çaldı yaşlı bir adam tırpanları almaya gelcem dedi galiba babasıydı
    Sonra müdür çıktı içeri babasıyla girdi,babası müdüre bağırıp durdu bu tırpanları niye aldın flan diye sonra kütüphanenin tüm dolapları 180 derece döndü kırmızı ışıklı raflarda erkek cinsel organları var kesilmiş ve kanlar içinde
    Sonra müdürün babası bu tırpanları almayacaktın oğlum dedi tırpanı müdürün organına bi indirdi sonra kanlar içinde yere düşen organı alıp rafa koydu bana dediki sende diğer tırpanla hocana aynısını yapacaksın korkudan mecbur yapacaktım,
    Tam dırpanı hocaya indirirken birden hoca hainleeer dedi tavana çıktı ters yürüyordu ayakları tavanda sonra elinin arasından bir ışık çıkardı müdürün babasına attı müdürün babasının kafası birden şey kafasına dönüştü sonra müdür sonra odaya bir adam girdi elindeki ninja bıçağını müdürün babasının şeye dönüşmüş kafasına fırlattı
    (Nerde kaldı zebaniler diyenleri duyuyorum :)
    Sonra bizim sınıf geldi kütüphaneye hepsinin kafası kırmızı oldu ellerinde çatallar bıçaklar la
    Müdürü, babasını hocayı yemeye başladılar sonra tavan yarıldı içeri 2 tane ZEBANİ indi herkesin çknü kestiler
    Kızlarında mamalarını kestiler raflara koydular yeni müdür sen olacaksın dediler bana birden 40 yasında bir adama dönüştüm.
    Sonra dedilerki buradaki raflara haftada 1 insan organı koymazsan senide bitiririz.

Ogünden beri bizim sınıfa gidip ben birden müdür oldum diyorum kimse inanmıyor hoca bizle dalga geçiyor diyorlar
    Bende sinirlenip hepsinin kafasını kesip raflara koydum.
    Sonra Zebaniler inip taktir belgesi verdiler.

Birden kütüphane turuncu oldu citizen indi beynime parmağını soktu ve uyandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup548 -- 15 Ocak 2014; 12:56:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip.

• csB
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup548

Müdür bunları derken odanın köşesinde iki tane tırpan gördüm

zebanili birşey cıkacak kesin
  • yuzde yuz zebani var, zebani yoksa bende bisey bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık csb mi zebani mi var gerçekmi 2. Bölümde anlayacaksınız,öğle yemegi ndeyim okula gittiğimde devamını yazacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lisede başımdan geçen olay
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Devam

• 2. Ve son bölüm eklendi
    Çok kötü oldu galiba
    İlk denemem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup548 -- 15 Ocak 2014; 12:56:56 >
  • Beyler nerdesiniz :)

• UZA
  • quote:

Orijinalden alıntı: COOPOynarkenNetiGidenAdam

UZA

Tam uzuyodum birden Kafanı duvara çarptım zebani geldi uzama dedi gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakup548

quote:

Orijinalden alıntı: COOPOynarkenNetiGidenAdam

UZA

Tam uzuyodum birden Kafanı duvara çarptım zebani geldi uzama dedi gitti.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zebani yoksa tutar bence daha okumadım. CSB gibi duruyor okumadan ama.

Edit: Zebani-Finder beni uyarmıştı takmadım ve okudum. Bi baktım zebani geldi. Neyse CSB'ciler gelmeden gideyim ben
    Edit2: Kabiliyet var devam et adamım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantomİçinF -- 15 Ocak 2014; 17:52:41 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hayatımda gördüğüm en dangalak son

• quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

Zebani yoksa tutar bence daha okumadım. CSB gibi duruyor okumadan ama.

Edit: Zebani-Finder beni uyarmıştı takmadım ve okudum. Bi baktım zebani geldi. Neyse CSB'ciler gelmeden gideyim ben
    Edit2: Kabiliyet var devam et adamım.

Saol
    sonlara doğru baya saçmaladım :) Dersteyken yazıyodum da kafa uçmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

hayatımda gördüğüm en dangalak son

Benimde :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.