Şimdi Ara

geçen hafta 37S81B Aldım, İlk İzlenimlerim...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir takip ettiğim bu forumdan da elde etmiş olduğum birikimler ile geçen hafta Samsung LE 37S81B LCD TV mi aldım. Peşin 2.700 YTL ye Darty'den aldım. Öncelikle size bir tavsiye de bulunacağım Darty hakkında. Arkadaşlar fiyatları kesinlikle piyasanın taban fiyatları ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir kurum. İngiliz firması ve Avrupa'da birçok ülkede mağazaları var. TR de yeni açıldı. Biliyoruz ve okuyoruz ki insanlar tonlarca para döktükleri LCD lerinde sorun oluştuğunda aldıkları mağazalara gidiyorlar ve ürünün değişimini, tamirini vs. istiyorlar ve birçok mağazada kişileri yetkili servislere gönderiyorlar ve kendilerinin sadece bu ürünü sattıklarını ifade ediyorlar. Neyse çok uzatmadan, Darty'de bu iş şöyle oluyor. Allah korusun LCDnizde bir sorun oldu diyelim...arıyorsunuz mağazayı ve sorununuzu bildiriyorsunuz, adamlar gelip LCD nizi evinizden alıyor ve yerine muhadili bir LCD yi bırakıp gidiyorlar. Yani öyle bir hafta, bir ay TV siz kalmıyorsunuz. Sattığı malın arkasında yani. Beni de bu mağazaya bu hizmetleri yönlendirdi, siparişi verdim ve ertesi gün sabah geldiler ve motaj yaptılar. Bu arada Orjinal askı aparatı hediye ve askı aparatından kaynaklanacak bir soruna karşı da TV niz garanti kapsamında ;)

Neyse ben TV yi anlatacaktım dimi..? :-)

Öncelikle R81B serisi ile arasında bana göre çok fazla fiyat farkı yoktu, benim S81B ye yönelmemin tek sebebi estetik olarak daha güzel bulmamdır, ben hoperlörleri TV nin yanında olmasını istiyordum.
    Ben Next 2000 CIS Plus (super de olabilir) uydu alıcısına kompenent bağlantı ile görüntü alıyorum. Seyir mesafem yaklaşık 2,5 metre ve çok samimi söylüyorum arkadaşlar görüntü bugüne kadar showroomlarda gördüğüm görüntülerden (HD, DVD yayınlar hariç) çok ama çok daha net ve güzel. Kuran adam da bu modeli ilk kez kurmuş oda çok şaşırdı. Tv nin özelliklerini zaten biliyorsunuzdur, ben hiç bir ayarını değiştirmedim çünkü Tv gerçekten çok net bir görüntü veriyor, yanına çok yaklaşınca tabi görüntüde bozulmaları görüyorsunuz. Ekranı siyah yapıp ölü pikselleri kontrol ettim, gördüğüm kadarı ile yok. Çok kullanışlı ve şık bir kumandası var ama ben kullanamıyorum malesef, uydunun dandik kumandasını kullanıyorum. Sesi philips HTS 3115 home theatre ye bağladım gayet güzel, DVD ve Divx performansı harika, DVD Player'in HDMI çııkışı var, onun için philips in 24 ayar altın uçlu kablosunu aldım. PC ye bağlamadım TV yi, aslında öyle bir düşüncemde yok, belki bir ara bakarım. PS3 & XBox bende mevcut değiller :) Acizane PS2 ye bağladım, 640*480 zaten ama büyük ekranda futbol keyfi nederseniz diyin güzel oluyor.

İlerideki günlerde foto eklemeye çalışacağım.

Arkadaşlar, bir haftalık izlenimlerim doğrultusunda bu TV yi gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ediyorum. R81 serisi yada S81 serisi karar sizin fazla bir fark yok aralarında. Herkesin zevki farklıdır tabi ama ben S81 serisini daha estetik buldum.

Sonuç olarak Samsung bu iki seri ile bence piyasanın tozunu atacak. Herkese iyi günler...

• hayırlı olsun,
    bende 32s81 modelini bluray hd görüntü ile denedim samsung bayiinde ve görüntü çok hoşuma gitti, tasarım olarak da çok güzel bir model ama fiyat bana yüksek geliyor.fullhd modeller gelicek olduğu için peşin 2000ytl insanı düşündürüyor.ama benim işlerin durumuna göre bende heran bi tane alabilirim s81den.
    buraya resim eklersen çok iyi olur
  • Hayırlı olsun mkguler, iyi günlerde kullan, keyifli seyirler...

Teşekkürler.
  • Darty'nin internet sitesinde satış yok herhalde.garip bir site. pdf ile link vermişler ne gerek varsa...?browser kitlendi..

bu arada bugün teknosadan vga kablo aldım, laptop u bağlayıp görmek istiyorum, sizce aldığı vga to vga kablo (hama marka) yeterli olurmu yoksa vga to hdmi kablo falan alsak performansı çokmu arttırır. Bu arada notebook un dvi çıkışı yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Notebook/pc bağlantıları konusunda çok bilgili değilim. Ama bu linkteki arkadaş ta seninle aynı durumda, bir göz at.TIKLA

Orjinalden alıntı: asozlem

Ben de 32S81 serisinden aldım ama henüz bağlatmadım. Dijiturk mü uydu mu karar veremedim. Hangisiyle daha iyi görüntü elde edebilirim?

bu hafta sonuna kadar 32s81 bimeks te 1800 civari peşin veya vade farksız bonus'a 6 taksit.bilgine.ben kapacam bir tane ama ne alacagıma karar ceremedim s serisi r serisi veya toshiba c3000 serisinden bir tane.
    MSI P67A-C45 (B3), i5 2500k @4.2, Cooler Master Hyper 412S, 8 gb mach extreme ddr3, Sapphire r9-290 tri-x OC 4GB, Thermaltake Toughpower 850W, Mach Extreme 120 GB SSD, Sandisk Ultra II 480 GB SSD, 1 TB Seagate 7200 rpm HDD, 500 gb maxtor, ASUS MG 248Q 144hz, AOC 2343fi 24" led, Logitec G701 Mekanik Klavye, Roccat Kova Mouse, Samsung 40c750 3D LCD, LG PF1000UT / LG HS-201 projeksiyon, Pioneer VSX-520 AV receiver, Polk Audio TSX 220B, TSX 150C, es-21w sub, Pioneer Bdp-150 Bluray, PS4, Mac Mini Mid 2010, Panasonic HS-201 kamera.
  • arkadaşlar selamlar,

Bu forumu çook uzun bir süre takip ettikten sonra geçen hafta ben de 37s81b satın aldım. İlk izlenimlerim duvar ünitemde çok hoş duruyo. Masmavi bir görüntüsü var ve kesinlikle ölü pikselinin olmadığına emin olacak kadar bu mavi ekrana bakmış olmam. Hatta pixelleri gözümle saydım aaabi! Arkadaşlar biliyorum nooluyo bu arkadaşa diyeceksiniz. Şöyle anlatayım tv mi güzel bir şekilde almış büyük bir heyecanla digiturk baglatma için gittigimde orada çalışan arkadaş Temmuz ayının 15 inde DT ün yeni bi kampanyasının başlayacağını 42 ytl ye ligtv dahil herbisi kanalı izleyebileceğimi söyledi. ve ayrıca Digiturkun yeni decoderinin (dijital) her an çıkabileceğini soyledi. Ayın 15ini bekliom ve yeni evli oldugum için ev hediyesi olarak arkadaşlarım dvd li 5+1 sistem hediye edeceği için ve hediye de daha gelmediği için herhangi bir görüntüye sahip olamadım. Ancak ara ara bakıp 'ne kadar net bi mavi beah ' diorum. TV konusunda şöyle bir strateji izledim arkadaşlar. Ürün 2990 ytl iken bir bayi bana fiyatların düşeceğini söyledi ve gelecek haftayı bekle dedi (geçtiğimiz cumartesini kasdedio bayii). Ve cuma gecesi internete girdiğimde gerçekten goruyorum ki bir çok site fiyatları 100 ytl kadar aşagı çekio ve tv 2899 ytl oluo. Carrefour, teknosa ve bimekse gidiyom. iç erenkoy Carreforu perşembe gunleri yapılan alışverişlere %5 lik hediye çeki veriyor. 2880 ytl olan carrefour fiyatına bana bir de 144 ytl lik hediye çeki verilecek ve 12 taksitli fiyatı bu. Bizim oradak, bayii ye gittim. 2990 ytl fiyat verdi askı aparatı da hediye ediim dedi. Carrefourdaki durumu anlattım ve rekabet ugruna 2750 ytl ye 12 taksite 3 farklı kredi kartına parça parça çektirdim. kasa çok hoş. duvarda hoş görünüyo. Tavsiye ediim diyecem de goruntu goremedim.

• Arkadaşlar resim istiyoruz yaaaaaaaa
    Namazda kalbini koru. Başkasının evinde gözünü koru. Yemeklerde boğazını koru. İnsanların içerisinde dilini koru.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.