Şimdi Ara

Geceleri uyuyabilmek için ilaç (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
30.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

Bunu kendiniz denediniz mi
    benim uyku sorunum yok. teyzem kuzenlerime öyle yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antidepresanlar erken boşalmayıda önlüyor iyidir

• Doğru söylüyorsunuz fakat ben kimse ile aynı tecrübeyi paylaşmak zorunda değilim. Dediğim gibi kimseyede aksi davranmıyorum siz sadece komplekse girdiniz. Lütfen daha fazla alıntı yapmayın ben çabuk gerilen bir insanım istemeden kimseyi kırmak istemiyorum hele hele internet ortamında hiç. Yazınızı beğendim.
  • Uyutur demedim zaten :) Atarax alıyorum bakalım 2 3 hafta alıyım ne olucak
  • Uyku ilacı içiyorsun ve 1 yıl sonra senin helvanı burada yiyoruz.

• magnezyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

Doğru söylüyorsunuz fakat ben kimse ile aynı tecrübeyi paylaşmak zorunda değilim. Dediğim gibi kimseyede aksi davranmıyorum siz sadece komplekse girdiniz. Lütfen daha fazla alıntı yapmayın ben çabuk gerilen bir insanım istemeden kimseyi kırmak istemiyorum hele hele internet ortamında hiç. Yazınızı beğendim.
    Zaten asabiyetin seziliyor mesajlarından Bunu böyle söyledikten sonra hiç problem yok zaten. Tekrar geçmiş olsun.
  • Eyw

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atarax
    Ama 12 saat civarı sersem yapıyor
    22 de alıp yararsanız sabah 9-10 gibi tam olarak uyanıyorsunuz

• Aedan kullanıcısına yanıt
    Atarax aldim bugun 2.yi yutucam bakalim ne olcak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Hocam, uykuya dalma problemim yok ama benim de uyku saatlerim dengesiz. 05-06 gibi yatıp 13-14 civarı kalkıyorum. Yeme içmem de hiç düzgün değildir. Devamlı olarak midemi hissetme, yemek yerken keyifsiz olma, sürekli bir tiksinti hali, aniden mide bulantısı başlayacakmış gibi tedirgin dolaşıyorum. Biraz stres ve panik atak durumları da yok değil. Aslında stresimin kaynağı büyük ölçüde bitti fakat etkilerini üzerimden atamıyorum. Bana ne önerirsin? Spor yapmak bu mide belasından kesin kurtarır mı? Mevcut konumum itibari ile spor salonuna yazılma şansım yok. 3-4 günlüğüne tatile çıkmayı planlıyorum.
    Hocam mesajını yeni gördüm. Benim üniversitedeki halimi anlatmışsın, anksiyete ve stres varsa mide bulantısı, iştahsızlık, yemeklerden keyif alamama gibi etkileri olur. Öncelikle ne yaparsan yap o stres unsurundan kurtulmaya bak. Kurtulmaktan kastım bazen seni strese hayat değil insanlar sokabilir, onlarla olabildiğince az görüş mümkünse hiç görüşme. Hayatla ilgili stres yaratan şeyler de ise aklına şu telkinleri getir. Herşey olacağına varır. Hayatta ölüm var. Kendimi yırtsam değiştiremiyeceğim şeyler var gibi telkinlerde bulunabilirsin. Yine tavsiyem 4-5 ayda bir sebepsiz bir şekilde mezarlığa git. Evet bazısına çok saçma gelebilir ama bilinç altına muazzam bir mesaj vermiş olacaksın. Mezarlıkta 15 dk dolaşsan yeter rasgele mezar taşları oku, doğum ölüm tarihleri isimleri vs.

Gelelim fiziki tarafa. Yine söylüyorum içki ve sigara varsa kesinlikle kurtul öncelikle. Salona yazılamasan bile evde aletsiz yapabileceğin egzersizler var, Youtube da bolca video var kendine uygun bi tane seçebilirsin. Çalışman aletsiz olacağı için hergün yarım saat yapabilirsin. Haftada 3 gün düzenli yapılan idmanın, antidepresan kadar insana faydalı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır, isteyene kaynak atarım. Yine gün aşırı en az 20 dk lık yürüyüş tavsiye edebilirim.

Uykunu da düzene sokman için bir gün hiç uyuma. Akşam 12 de yat. Vücudunun uykudan en çok verim aldığı saatler 23:00-03:00 arasıdır. Bu saat aralığında uykuda olmaya bak.

Beslenme olarakta abur cubur yiyorsan o işi de bitir. Düzenli üç öğün yemeğe bak. Miden ve sindirimin için sabahları yulaf ezmesi tavsiye ederim. Süt ve balla karıştırıp yersin.

Sağlıcakla kal.

• x3x kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık hocam.

• Ketiapin 25 mg

• Lentisel kullanıcısına yanıt
    Atarax aldim biraz kullaniyim hepsini denicem

• Atarax

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kereden bişey olmaz deme

• Eminem gibi uyku hapı bağımlısı olmazsın inşallah

• Hint Keneviri
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.